astropedia.gr

Ζυγός: ‘Η Ομορφιά Του Έρωτα’


Οι Ζυγοί δεν μπορούν να μένουν μόνοι. Είναι το ζώδιο του γάμου και της συντροφικότητας και χρειάζονται πάντα ένα σύντροφο δίπλα τους.  Όπως ο νάρκισσος καθρεφτίζεται στη λίμνη και θέλει να ενωθεί με το είδωλο του, έτσι οι Ζυγοί καθρεφτίζονται στα μάτια των συντρόφων τους, επιθυμώντας να διακρίνουν τον έρωτα, τον θαυμασμό και την αποδοχή που τόσο έχουν ανάγκη. Είναι ζώδια  του αέρα  και το να μοιράζονται  τις ιδέες τους  είναι  απόλυτα σημαντικά  γι’ αυτούς. Αν δεν υπάρχει  επικοινωνία βαριούνται  εύκολα. Τελειομανείς  οι  ίδιοι, επιζητούν  την ομορφιά και την τελειότητα στις σχέσεις τους.

Είναι άνθρωποι όμορφοι, γοητευτικοί, που κάνουν πάντα αίσθηση στο περιβάλλον τους με τη γλυκιά τους συμπεριφορά, το στυλ τους, την αίσθηση δικαιοσύνης που τους διακρίνει, με την απαλότητα του χαρακτήρα τους. Ο τρόπος που κινούνται, που μιλάνε, που συνδιαλέγονται είναι πάντα χρωματισμένος με κομψότητα, φινέτσα και χάρη. Διπλωμάτες από τη φύση τους δεν κοντράρονται εύκολα, δεν τους αρέσουν οι φιλονικίες και θα αποφύγουν φασαρίες και διενέξεις με τη λογική και τη συζήτηση. Ο έρωτας είναι γι’ αυτούς πολύ μεγάλο  κεφάλαιο κι έχουν πολλές απαιτήσεις. Η ανάγκη τους για συντροφικότητα θα τους κάνει να συμβιβαστούν αρκετές φορές, όμως από τη στιγμή που πάψουν να νιώθουν ερωτευμένοι, είτε θα απιστήσουν είτε θα εγκαταλείψουν τη σχέση.

Ο Άντρας Ζυγός: Ο αιώνιος εραστής, είναι ο άντρας που με τη συμπεριφορά του θα σας κάνει να νιώσετε ότι είστε κάτι ανεκτίμητο και μοναδικό. Λατρεύει την ομορφιά, γοητεύεται από όμορφες γυναίκες με στυλ και μπορεί εύκολα να εξαπατηθεί για λίγο από την εμφάνιση μιας γυναίκας της οποίας ο χαρακτήρας δεν είναι αυτό που είχε φανταστεί. Είναι ερωτευμένος με τον έρωτα και από τη στιγμή που θα μπει σε σχέση θα προσπαθήσει πάρα πολύ γι’αυτήν, γιατί η συντροφικότητα είναι που τον αφορά πάνω απ’ όλα. Αν και είναι απόλυτα ρομαντικός, η λογική παίζει κυρίαρχο ρόλο στη ζωή του, και είναι περισσότερο λογικός κι εγκεφαλικός παρά συναισθηματικός. Αν τον ταράζετε με σκηνές ζήλειας τον πιέζετε και του γκρινιάζετε, θα απομακρυνθεί πολύ σύντομα. Το να έχει το χώρο του για ν’ αναπνέει είναι πολύ σημαντικό γι’ αυτόν, όπως και το να λύνει τα προβλήματα που προκύπτουν, ήρεμα και με διάλογο.

Η Γυναίκα Ζυγός: Η επιτομή της κομψότητας και της θηλυκότητας, φινετσάτη, φιλάρεσκη, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, θα γοητεύσει τους πάντες με τον αέρινο αισθησιασμό της και την ομορφιά της. Εμπνέει στους άντρες προστατευτικά συναισθήματα, οι οποίοι θέλουν να της δώσουν τα πάντα. Κάτω από την κοκεταρία της και την άψογη εμφάνιση της κρύβεται ένα κοφτερό μυαλό και ένα ατσαλένιο πείσμα. Μη σας ξεγελάει το ότι  φαίνεται εύθραυστη κι ευάλωτη, είναι πολύ δυνατή και θα κάνει πάντα αυτό που θέλει χρησιμοποιώντας τα όπλα του ζωδίου της: τη διπλωματία, τη λογική και την γοητεία. Η Ζυγός θα σας αφήσει να πιστεύετε ότι κάνετε ότι θέλετε, στην ουσία όμως πολύ αριστοτεχνικά, θα σας έχει περάσει το δικό της. Θέλει από τον άντρα να είναι πνευματώδης και δυνατός και μεγάλες δόσεις ρομαντισμού είναι πάντα ευπρόσδεκτες.

Δείτε τα υπόλοιπα ζώδια:
Κριός | Ταύρος | Διδύμος | Καρκίνος | Λέων | Παρθένος | Ζυγός | Σκορπιός | Τοξότης | Αιγόκερως | Υδροχόος | ΙχθείςNewsletter