astropedia.gr

Κριός: ‘Το bangie jumping Του Έρωτα’


Οι Κριοί είναι οι αρχηγοί του ζωδιακού. Έχουν έναν απίστευτο δυναμισμό και θέλουν να είναι σε όλα πρώτοι. Οι εκρήξεις τους είναι μοναδικές. Ο ρομαντισμός τους  απαράμιλλος. Πάντα δραστήριοι, πάντα σε κίνηση, με ωραίο σώμα, αθλητικό παράστημα δε θα δυσκολευτούν καθόλου να τραβήξουν την προσοχή σας αφού ο μαγνητισμός τους είναι έντονος και δημιουργούν πάντα μια ταραχή γύρω τους! Ριψοκίνδυνοι, θα κάνουν πάντα αυτό που θέλουν χωρίς να σκεφτούν. Είναι τόσο παρορμητικοί που πρώτα δρουν και μετά σκέφτονται.

Είναι  αθώοι  σαν παιδιά και τα κίνητρα τους είναι πάντα καλοπροαίρετα. Οι Κριοί ενθουσιάζονται εύκολα, αλλά, άλλο τόσο εύκολα  χάνουν  το  ενδιαφέρον  τους. Ο έρωτας γι’ αυτούς είναι ένα ιπποτικό παραμύθι! Ερωτεύονται κεραυνοβόλα, με πάθος κι όσο το αντικείμενο του έρωτα τους αποτελεί πρόκληση γι’ αυτούς θα εξακολουθούν να  διατηρούν τα έντονα  συναισθήματα τους. Δώστε τους  πρόκληση και στόχο. Αφήστε τους να σας κατακτήσουν, οι Κριοί  λατρεύουν τη  διαδικασία της κατάκτησης, αλλά προβάλετε κάποια αντίσταση, δεν τους αρέσουν  οι εύκολες  νίκες! Είναι ζηλιάρηδες  και  το  ταμπεραμέντο τους πολύ φλογερό, δε θα διστάσουν να σας κάνουν σκηνή με την πρώτη υπόνοια ενώ οι ίδιοι δε θα δεχτούν  πίεση  κι έλεγχο.

Ο Άντρας Κριός: Ο  αιώνιος κυνηγός, ο Δον Ζουάν του ζωδιακού, το απόλυτο αρσενικό, νιώθει τις αισθήσεις του ν’ ανεβαίνουν στο ζενίθ όταν προσπαθεί να κατακτήσει τη γυναίκα που τον έχει εμπνεύσει, και θα κάνει τα πάντα για να το πετύχει. Το ‘όχι’ δεν είναι κάτι που  δέχεται σαν απάντηση. Του αρέσουν οι πολύ θηλυκές, ερωτικές γυναίκες που έχουν αυτοπεποίθηση και πιστεύουν στον εαυτό τους, όμως θα θέλει αυτός να έχει πάντα τον έλεγχο. Εκφραστικός, γενναιόδωρος, προστατευτικός, όταν ερωτεύεται νιώθει ότι είναι ο ήρωας του παραμυθιού κι έτσι θέλει να φαντάζει στα μάτια σας. Προχωράει πάντα μπροστά, είναι ανοιχτό βιβλίο, δεν του αρέσει η ρουτίνα και το sex παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη σχέση του.

Η Γυναίκα Κριός: Η αμαζόνα του ζωδιακού, η θαρραλέα, η ρομαντική δύναμη, θέλει να νιώθει περήφανη για το σύντροφο της, ο έρωτας της ξεκινάει από το θαυμασμό της, βάζει τον αγαπημένο της σε βάθρο και είναι ικανή να κάνει τα πάντα γι’ αυτόν. Δυναμική, ανεξάρτητη, ριψοκίνδυνη, έντονα ερωτική, δεν μπαίνει σε καλούπια, και θα κάνει πάντα αυτό που θέλει. Έχει πολύ έντονη προσωπικότητα και για να την τραβήξει ερωτικά ένας άντρας. Θα πρέπει να έχει τον ίδιο ή και παραπάνω δυναμισμό και ταυτόχρονα να είναι σταθερός και ρομαντικός για να μπορεί  να της προσφέρει τη σιγουριά και τη θαλπωρή που τόσο χρειάζεται, ακόμα κι όταν η περηφάνεια της δεν την αφήνει να το παραδεχτεί.

Δείτε τα υπόλοιπα ζώδια:
Κριός | Ταύρος | Διδύμος | Καρκίνος | Λέων | Παρθένος | Ζυγός | Σκορπιός | Τοξότης | Αιγόκερως | Υδροχόος | ΙχθείςNewsletter