astropedia.gr

Σκορπιός: ‘Ο Φανατισμός Του Έρωτα’


Μυστικοπαθείς και ευαίσθητοι, κάνουν ό,τι μπορούν για να κρύψουν ότι πίσω από τη σκληροπυρηνική τους εμφάνιση χτυπάει μια  καρδιά μαλακή σαν βούτυρο. Η διαίσθηση τους, τους κάνει να καταλαβαίνουν αμέσως ποιόν  έχουν απέναντι τους. Θα καταλάβουν τι είστε γι’ αυτούς από την πρώτη στιγμή. Ότι κάνουν, το κάνουν με πάθος. Αγαπούν, μισούν, ερωτεύονται με πάθος. Είναι άνθρωποι που ζουν στα άκρα, άσπρο ή μαύρο. Μέση οδός, διπλωματία, ημίμετρα δεν υπάρχουν γι’ αυτούς. Αυτό που έχουν να πουν θα το πουν χωρίς περιστροφές και δε θα ωραιοποιήσουν μια κατάσταση. Ενώ ξέρουν τα πάντα για τους γύρω τους, οι ίδιοι παραμένουν αίνιγμα ακόμα και για τους πιο κοντινούς τους ανθρώπους. Δε θα εκφράσουν τα συναισθήματα τους παρά μόνο αφού νιώσουν οτι αισθάνεστε ακριβώς το ίδιο.

Θα κάνουν τα πάντα για να σας τεστάρουν και πάλι δύσκολα θα σας εμπιστευτούν. Καχύποπτοι, αγωνιούν πάντα αν το αγαπημένο πρόσωπο τους είναι αφοσιωμένο, θα κάνουν σκηνές ζήλειας και απαιτούν να έχουν τον έλεγχο της σχέσης. Δε θέλουν να κατέχουν απλώς το κορμί και τη καρδιά σας, αλλά και την πιο ενδόμυχη σκέψη σας.  Ακραία ερωτικοί, το sex παίζει βασικό ρόλο στη σχέση τους κι απέχει πολύ από το να είναι απλώς μια σωματική διαδικασία. Είναι η πύλη η οποία οδηγεί στην απόλυτη ένωση ψυχής και ύπαρξης με το σύντροφο τους.

Ο Άντρας Σκορπιός: Ηφαίστειο εν ενεργεία ή παγωμένη ανταρκτική, αυτός ο άντρας θα σας αγαπήσει με τόσο πάθος, που ακόμα κι αν χωρίσετε δεν πρόκειται να τον ξεχάσετε ποτέ. Θα σας νιώθει μέχρι τον πυρήνα της ύπαρξης σας και θα ξέρει ακόμα και τις πιο κρυφές σας σκέψεις και κίνητρα. Δεν αντέχει τα επιφανειακά, επιπόλαια συναισθήματα κι απαιτεί να ξέρει όλες τις κινήσεις σας ενώ ο ίδιος είναι μυστικοπαθής και δεν αποκαλύπτει πράγματα για τον εαυτό του. Όταν ερωτεύεται φανατίζεται με τη σύντροφο του, όπως φανατίζεται με όλα όσα αγαπάει ή μισεί, κι αποκτάει εξάρτηση  απ’ αυτήν. Όσο πιο πολύ ερωτευμένος είναι μαζί σας τόσο λιγότερα εκφράζει. Η κτητικότητα του και η ζήλεια του δεν έχουν όρια. Απόλυτος, αρσενικός, με έντονες μεταπτώσεις και κλεισίματα, αντιλαμβάνεται τον κόσμο σαν ένα πεδίο μάχης, επειδή τη μάχη την κουβαλάει μέσα του. Και θα σας θέλει  ολοκληρωτικά στο πλευρό του, όπως θα είναι πάντα εκείνος για σας

Η Γυναικα Σκορπιός: Σκοτάδι και φως, η γυναίκα αυτή είναι η μάγισσα του ζωδιακού. Τα μάτια της έχουν ακτίνες Χ που σας διαπερνούν, δεν μπορείτε να της κρυφτείτε, δεν μπορείτε να της πείτε ψέματα, η ψυχή σας είναι γυμνή μπροστά της. Ο έρωτας γι’αυτήν είναι η απόλυτη ένωση ψυχών, μια μυστικιστική εμπειρία που μεταμορφώνει. Όταν ερωτεύεται είναι ικανή για μεγάλες πράξεις αυτοθυσίας, αλλοίμονο όμως αν αντιληφθεί ότι τα συναισθήματα σας είναι επιφανειακά ή δεν φερθείτε με τον τρόπο που περιμένει. Τότε πραγματικά θα δείτε τι σημαίνει το «έρεβος της κολάσεως»!Η Σκορπίνα στοχεύει στην ψυχή σας και στην απόλυτη αγάπη σας. Καμιά άλλη σχέση δε θα σας δώσει την εμπειρία της μεταμόρφωσης που θα σας δώσει αυτή η γυναίκα. Θαυμάζει τους δυνατούς ανθρώπους και δε θα σας σεβαστεί αν της δείξετε ότι είστε κατώτεροι των  προσδοκιών της. Θυελλώδης, με εκρηκτικό ταμπεραμέντο, θα προτιμήσει να μείνει μόνη της παρά να συμβιβαστεί με κάτι λιγότερο απ’ αυτό που έχει ονειρευτεί.

Δείτε τα υπόλοιπα ζώδια:
Κριός | Ταύρος | Διδύμος | Καρκίνος | Λέων | Παρθένος | Ζυγός | Σκορπιός | Τοξότης | Αιγόκερως | Υδροχόος | ΙχθείςNewsletter