astropedia.gr

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα η νέα Σελήνη στους Διδύμους αρχίζει να διαμορφώνει ένα καινούργιο κλίμα αναζωογονητικής ενέργειας που σε τροφοδοτεί στην καθημερινότητά σου και σε βοηθά να διεκπεραιώσεις υποθέσεις, υποχρεώσεις και εκκρεμότητες με εύκολο και ευχάριστο τρόπο. Ο Ερμής στις αρχές του μήνα εισέρχεται στους Διδύμους και ο Άρης από τον Κριό προετοιμάζεται να περάσει στον Ταύρο στα τέλη αυτού του δεκαημέρου με αποτέλεσμα αυτό το διάστημα να σε βοηθά να σκεφτείς καθαρά και να πάρεις αποφάσεις γύρω από τις υποθέσεις και τα θέματα που σε απασχολούν σε καθημερινό επίπεδο, αν και βιάζεσαι να δράσεις γιατί αγχώνεσαι ότι δεν θα καταφέρεις να ικανοποιήσεις ταυτόχρονα και τις ουσιαστικές ανάγκες που υπάρχουν στο σπίτι και την οικογένεια.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο ο Άρης σε σπρώχνει αργά και σταθερά να ασχοληθείς, να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να δράσεις πάνω στα δημιουργικά σου σχέδια και να διεκδικήσεις το δικαίωμα της ελευθερίας που χρειάζεσαι για να είσαι ο εαυτός σου χωρίς περιστροφές. Στις 17 του μήνα, η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου ενεργοποιεί την περιοχή του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει με την προσωπική σου σχέση και με τις συνεργασίες σου και πλέον στα παραπάνω θέματα είσαι πιο ανοιχτός και επικοινωνιακός, μιλάς πιο ουσιαστικά για τις ανάγκες σου και βρίσκεις έξυπνους τρόπους για να φέρεις την ισορροπία και να ικανοποιήσεις κάθε πλευρά.

Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα οι σκέψεις και τα συναισθήματά σου πλάθονται από την Πανσέληνο στο ζώδιό σου με αποτέλεσμα να έχεις την ανάγκη να αλλάξεις μια σημαντική παράμετρο στην ζωή σου στο τώρα και να πάρεις αποφάσεις που μπορεί να τις ανέβαλλες μέχρι τώρα, αλλά τώρα έχει έρθει η ώρα να το κάνεις, ειδικά σε σχέσεις και συνεργασίες. Με την αναδρόμηση του Κρόνου θα συναντήσεις εμπόδια και καθυστερήσεις από τους άλλους, αν τους πιέσεις.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 6 του μήνα σε φορτίζει με ευθύνες και υποχρεώσεις στην καθημερινότητα και την εργασία σου, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου ενώ η Πανσέληνος στο ζώδιό σου στις 22 του μήνα σε βοηθά να πάρεις σημαντικές αποφάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες, παρότι θα χρειαστεί όμως μια κάποια ψυχραιμία και λογική, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου του ζωδίου σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο μήνας δεν θα σε αφήσει να ξεκουραστείς μιας και αυτή την περίοδο είσαι γεμάτος ευθύνες και υποχρεώσεις τόσο στην επαγγελματική σου όσο και στην προσωπική σου ζωή (μήπως τα επαγγελματικά έχουν γίνει πολύ προσωπικά τελικά;), πράγμα που μπορεί να σε στρεσάρει (καλό είναι να προσέξεις την υγεία σου), αλλά στο τέλος έχεις την επιτυχία και τα χρήματα που θέλεις. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Η καθημερινότητά σου είναι γεμάτη από δουλειά, ευθύνες, υποχρεώσεις και τρεξίματα, αλλά μέσα σε όλο αυτό το τρέξιμο, το σύμπαν καταφέρνει να σε προλάβει και σε γεμίζει με ένα ερωτικό συναίσθημα που εκδηλώνεται μέσα από ένα πρόσωπο που συναντάς ακριβώς στην καθημερινότητά σου, στο τρέξιμό σου και στα πρέπει σου. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.