astropedia.gr

ΔΙΔΥΜΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα  η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου αρχίζει να διαμορφώνει ένα καινούργιο κλίμα αναζωογονητικής ενέργειας που σε τροφοδοτεί σε κάθε τομέα της ζωής σου και είσαι έτοιμος τώρα να πάρεις αποφάσεις τώρα για σημαντικά θέματα που σε απασχολούν αυτή την περίοδο. Ο κυβερνήτης σου στις αρχές του μήνα εισέρχεται στο ζώδιό σου και ο Άρης από τον Κριό προετοιμάζεται να περάσει στον Ταύρο στα τέλη αυτού του δεκαημέρου με αποτέλεσμα αυτό το διάστημα να σε βοηθά να σκεφτείς καθαρά και να πάρεις αποφάσεις γύρω από σημαντικές συμφωνίες που θέλεις να κλείσεις και να κάνεις αξιόλογες αγορές, αν και βέβαια βιάζεσαι να δράσεις και αγχώνεσαι ότι δεν θα προλάβεις να ολοκληρώσεις στόχους και να ικανοποιήσεις πλήρως τις φιλοδοξίες που τρέφεις αυτό το διάστημα, πράγμα που μπορεί να φέρει εντάσεις και προστριβές με φίλους και πρόσωπα που σε βοηθάνε να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο ο Άρης σε σπρώχνει αργά και σταθερά να ασχοληθείς, να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να δράσεις πολεμώντας τους δαίμονες και τους φόβους σου, μέσα και από τα σχέδιά σου, αλλά και το ερωτικό σου κομμάτι που επίσης για κάποιο λόγο αυτή την περίοδο σε φοβίζει ή σου δημιουργεί άγχος. Στις 17 του μήνα, η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου ενεργοποιεί την περιοχή του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει με τα οικονομικά σου και την αυτοπεποίθησή σου σε σχέση με τα αιτήματα των άλλων στην ζωή σου και πλέον στα παραπάνω θέματα είσαι πιο ανοιχτός και επικοινωνιακός, μιλάς πιο ουσιαστικά για τις ανάγκες σου και βρίσκεις έξυπνους τρόπους για να φέρεις την ισορροπία και να ικανοποιήσεις κάθε πλευρά.

Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα οι σκέψεις και τα συναισθήματά σου πλάθονται από την Πανσέληνο στον Αιγόκερω με αποτέλεσμα να συνειδητοποιείς ότι έχεις την ανάγκη να αλλάξεις ριζικά συμπεριφορές και πεποιθήσεις σου, εφόσον βέβαια συνεχίζεις να θέλεις να διατηρήσεις τις σχέσεις που έχουν σημασία στην ζωή σου. Με την αναδρόμηση του Κρόνου μην βιαστείς να κινηθείς πάνω σε νέα επαγγελματικά σχέδια, και αν εμφανιστεί μια ευκαιρία, πάρε τον χρόνο σου για να εξετάσεις προσεκτικά όλες τις παραμέτρους.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 6 του μήνα σε ενεργοποιεί από πολλές πλευρές και τώρα νιώθεις έτοιμος να αφήσεις να καινούργιες εμπειρίες να έρθουν στην ζωή σου κυρίως αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου ενώ η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 22 του μήνα σε βάζει σε διαδικασία να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου και συγκεκριμένα με τις οικονομικές σου εκκρεμότητες ή με αυτές του συντρόφου σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου του ζωδίου σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο μήνας είναι γενικότερα κινητικός και παρέχει πολλές ευκαιρίες και τώρα είναι η στιγμή που καλείσαι να πάρεις αποφάσεις και να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις στα επαγγελματικά σου, ούτως ώστε να ευνοηθείς και να ωφεληθείς ποσοτικά ή ποιοτικά μέσα από την καριέρα σου. Τα οικονομικά σου είναι ένα ζήτημα που σε απασχολεί βέβαια ακόμη, αλλά αυτόν τον μήνα θα μπορέσεις να δεις θετικότερες εξελίξεις. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Η νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιό σου με συμμετοχή της Αφροδίτης σαφώς σε ενεργοποιεί και σε διεγείρει σε πολλούς τομείς και ένας από αυτούς είναι και τα αισθηματικά σου, που αυτόν τον μήνα προβλέπεται να πάρουν μια πολύ θετική τροπή και να ενθουσιαστείς με ένα πρόσωπο αλλά και να ενθουσιάσεις και εσύ με την σειρά σου πολύ περισσότερα από ένα! Είναι μια περίοδος ιδιαίτερα ευνοϊκή ως προς τα αισθηματικά ζητήματα και δεν θα πρέπει να αφήσεις καμία ευκαιρία να πάρει χαμένη, είτε για να προχωρήσεις μια καινούργια γνωριμία σε κάτι πιο ζεστό, είτε για να αναθερμάνεις την σχέση που διατηρείς προσθέτοντας χαρά, παιχνίδι και επικοινωνία στην σχέση. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.