astropedia.gr

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα  η νέα Σελήνη στους Διδύμους αρχίζει να διαμορφώνει ένα καινούργιο κλίμα αναζωογονητικής ενέργειας που σε τροφοδοτεί στην δημόσια εικόνα σου και σου δίνει αφορμές για να εστιάσεις σε πολλαπλά θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σου ζωή. Ο Ερμής στις αρχές του μήνα εισέρχεται στους Διδύμους και ο Άρης από τον Κριό προετοιμάζεται να περάσει στον Ταύρο στα τέλη αυτού του δεκαημέρου με αποτέλεσμα αυτό το διάστημα να σε βοηθά να σκεφτείς καθαρά και να πάρεις αποφάσεις γύρω από συγκεκριμένες κινήσεις και επικοινωνίες στην επαγγελματική αρένα, αν και βιάζεσαι να δράσεις και αγχώνεσαι ότι δεν θα προλάβεις οικονομικές ή άλλου είδους προθεσμίες.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο ο Άρης σε σπρώχνει αργά και σταθερά να ασχοληθείς, να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να δράσεις γύρω από νομικά θέματα ή να ασχοληθείς πιο εμπεριστατωμένα και ουσιαστικά με θέματα που έχουν να κάνουν με ανώτερες σπουδές, σεμινάρια και γνώση. Στις 17 του μήνα, η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου ενεργοποιεί την περιοχή του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει με τις φιλοδοξίες σου, αλλά και με την κοινωνική σου ζωή, τους φίλους σου και τις ευχάριστες επαφές και πλέον στα παραπάνω θέματα είσαι πιο ανοιχτός και επικοινωνιακός, μιλάς πιο ουσιαστικά για τις ανάγκες σου και βρίσκεις έξυπνους τρόπους για να φέρεις την ισορροπία και να ικανοποιήσεις κάθε πλευρά.

Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα οι σκέψεις και τα συναισθήματά σου πλάθονται από την Πανσέληνο στον Αιγόκερω με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι δημιουργικός και έτοιμος να αναλάβεις δράση στον αισθηματικό τομέα, ενώ παράλληλα έχεις την ανάγκη να διασφαλίσεις ότι όλα πηγαίνουν καλά σε θέματα παιδιών. Με την αναδρόμηση του Κρόνου θα προκύψουν και θα επανεμφανιστούν στην επιφάνεια προβλήματα που είχες στο παρελθόν με τον σύντροφο ή με κάποιον συνεργάτη σου και μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις και δυσκολίες, κυρίως λόγω των παιχνιδιών δύναμης,

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Η νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 6 του μήνα σε βοηθά να ανασυγκροτηθείς επαγγελματικά και να καταστρώσεις καλύτερα σχέδια και πλάνα, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου και η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 22 του μήνα αναστατώνει θετικά την ερωτική σου ζωή καθώς κάποιος αρχίζει να σε φλερτάρει, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου του ζωδίου σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Μια περίοδος με σημαντικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου, μπορείς να κάνεις μια καινούργια αρχή ξεκαθαρίζοντας τα κακώς κείμενα αρχικά για να μπορέσεις να στρώσεις τον δρόμο καλύτερα. Είναι μια ιδανική περίοδος για να επιτύχεις στόχους, να προβάλεις το όνομά σου και την αξία σου και να επεκτείνεις τις αρμοδιότητές σου ή την επιρροή σου σε σφαίρες που μέχρι τώρα ήταν κάπως μακρινές. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Αποκαλύψεις και εκπλήξεις έχει για τα αισθηματικά σου αυτός ο μήνας, υπάρχουν αρκετά που συμβαίνουν βέβαια και σε απασχολούν στα επαγγελματικά σου, αλλά και το προσωπικό σου κομμάτι παίρνει μπρος και κινείται αυτόν τον μήνα μέσα από την εκδήλωση ενδιαφέροντος ενός προσώπου που δεν θα μπορέσεις να αρνηθείς. Ο τρόπος του αλλά και η θέση του σε εμπνέου και δεν αφήνεις την ευκαιρία να σε προσπεράσει. Ο Κρόνος που παραμένει σταθερός απέναντί σου βέβαια σε ωθεί στο να θέλεις κάτι σταθερό και ουσιαστικό, οπότε λογικά δεν θα εξέταζες μια περίπτωση που φαίνεται εξαρχής ότι δεν έχει μέλλον. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.