astropedia.gr

ΤΟΞΟΤΗΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα η νέα Σελήνη στους Διδύμους αρχίζει να διαμορφώνει ένα καινούργιο κλίμα αναζωογονητικής ενέργειας που σε τροφοδοτεί σε σχέσεις και συνεργασίες και νιώθεις τώρα ότι μπορείς να επενδύσεις σε σημαντικά πρόσωπα στην ζωή σου. Ο Ερμής στις αρχές του μήνα περνάει απέναντί σου και ο Άρης από τον Κριό προετοιμάζεται να περάσει στον Ταύρο στα τέλη αυτού του δεκαημέρου με αποτέλεσμα αυτό το διάστημα να σε βοηθά να σκεφτείς καθαρά και να πάρεις αποφάσεις γύρω από μια σημαντική μετακίνηση που μπορεί α χρειαστεί να κάνεις λόγω δουλειάς ή για μια σημαντική συμφωνία που θέλεις να κλείσεις, αν και βιάζεσαι να δράσεις και αγχώνεσαι, κάτι που φυσικά δεν βοηθάει.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο ο Άρης σε σπρώχνει αργά και σταθερά να ασχοληθείς, να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να δράσεις γύρω από καθημερινά θέματα και μπορείς να τακτοποιήσεις απλά και πρακτικά τις υποχρεώσεις σου αυτό το διάστημα, αν και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός ως προς την υγεία σου και την ψυχοσωματική σου ισορριοπία. Στις 17 του μήνα, η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου ενεργοποιεί την περιοχή του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει με τις οικονομικές σου δοσοληψίες, αλλά και στην βαθύτερη επαφή (ψυχική και σωματική) με τον σύντροφο και πλέον στα παραπάνω θέματα είσαι πιο ανοιχτός και επικοινωνιακός, μιλάς πιο ουσιαστικά για τις ανάγκες σου και βρίσκεις έξυπνους τρόπους για να φέρεις την ισορροπία και να ικανοποιήσεις κάθε πλευρά.

Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα οι σκέψεις και τα συναισθήματά σου πλάθονται από την Πανσέληνο στον Αιγόκερω με αποτέλεσμα να τονίζεται αυτό το διάστημα η ανάγκη σου για υλική ασφάλεια και να θέλεις να ξεκαθαρίσεις μέσα σου, αλλά και στους άλλους την πραγματική σου αξία. Με την αναδρόμηση του Κρόνου το μυαλό σου στρέφεται προς το παρελθόν και έρχονται μπροστά σου εικόνες που σε γεμίζουν θλίψη, πόνο ή στην καλύτερη περίπτωση αφόρητη νοσταλγία για το παρελθόν και τα παιδικά σου χρόνια.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 6 του μήνα σε ενεργοποιεί δυναμικά στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου και η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 22 του μήνα στρέφει την προσοχή σου στα οικονομικά σου θέματα και σε οικονομικές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες,  ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου του ζωδίου σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Οι επαγγελματικές σου συνεργασίες βρίσκονται σε μεταβατική φάση αυτόν τον μήνα και κάτι καινούργιο μπορεί να ξεκινήσει ή να ανανεωθεί πλήρως μια παλιά κατάσταση με αποτέλεσμα να δοθεί νέα πνοή τόσο στην καθημερινότητα της εργασίας σου όσο και στα μακροπρόθεσμα επαγγελματικά σου σχέδια. Τα οικονομικά σου χρειάζονται μια κάποια προσοχή αυτή την περίοδο. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Σημαντικός μήνας για τις σχέσεις και την αισθηματική σου ζωή καθώς τώρα διαμορφώνονται νέες συνθήκες, πιο γόνιμες και θετικές, και μπορείς να διορθώσεις τα κακώς κείμενα της σχέσης σου και να κάνεις μια νέα αρχή. Η επικοινωνία με τον σύντροφο θα λύσει πολλά θέματα και θα καταφέρεις να έρθεις πιο κοντά, συναισθηματικά αλλά και σαρκικά. Αν είσαι αδέσμευτος, υπάρχουν ευκαιρίες για μια νέα γνωριμία, αρκεί να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο και να μην ασχολείσαι τόσο πολύ με τα επαγγελματικά σου ΄με την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις σου. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.