astropedia.gr

ΙΧΘΥΕΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα η νέα Σελήνη στους Διδύμους αρχίζει να διαμορφώνει ένα καινούργιο κλίμα αναζωογονητικής ενέργειας που σε τροφοδοτεί σε θέματα οικογένειας και σπιτιού και τώρα μπορείς να θέσεις τις βάσεις για να εξελιχθούν καλύτερα οι υποθέσεις σου. Ο Ερμής στις αρχές του μήνα εισέρχεται στους Διδύμους και ο Άρης από τον Κριό προετοιμάζεται να περάσει στον Ταύρο στα τέλη αυτού του δεκαημέρου με αποτέλεσμα αυτό το διάστημα να σε βοηθά να σκεφτείς καθαρά και να πάρεις αποφάσεις γύρω από το πώς πρέπει να κινηθείς με τα δικά σου πρόσωπα ή να σκεφτείς μια συμφωνία που αφορά την ακίνητη περιουσία σου. Μην βιαστείς να συμφωνήσεις όμως σε κάτι που δεν σε ικανοποιεί οικονομικά.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο ο Άρης σε σπρώχνει αργά και σταθερά να ασχοληθείς, να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να δράσεις στην καθημερινότητά σου, γίνεσαι πιο κινητικός αλλά και πιο επιβλητικός και άμεσος με τους ανθρώπους γύρω σου και έχεις την ανάγκη να διοχετεύσεις την ενέργειά σου για να μην βραχυκυκλώσεις. Προσοχή σε ατυχήματα εξαιτίας βιασύνης και απροσεξίας. Στις 17 του μήνα, η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου ενεργοποιεί την περιοχή του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει με τα παιδιά σου, τα δημιουργικά σου σχέδια, τα χόμπι σου αλλά και τα αισθηματικά σου και πλέον στα παραπάνω θέματα είσαι πιο ανοιχτός και επικοινωνιακός, μιλάς πιο ουσιαστικά για τις ανάγκες σου και βρίσκεις έξυπνους τρόπους για να φέρεις την ισορροπία και να ικανοποιήσεις κάθε αίτημα, φλερτάροντας με την αισιοδοξία.  

Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα οι σκέψεις και τα συναισθήματά σου πλάθονται από την Πανσέληνο στον Αιγόκερω με αποτέλεσμα να εστιάζεσαι στα μελλοντικά σου σχέδια, στα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου ενώ παράλληλα μπορείς εύκολα να βρεις πρόσωπα που σε βοηθάνε να πετύχεις τους στόχους που έχεις αυτόν τον καιρό στην ατζέντα σου. Με την αναδρόμηση του Κρόνου όμως επιβραδύνεις τους ρυθμούς σου και βλέπεις με άλλη ματιά τις προτεραιότητες και τους στόχους που έχεις βάλει στην ζωή σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Η νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 6 του μήνα σε ενεργοποιεί και θέλεις να κάνεις μια νέα αρχή στο σπίτι, με την οικογένεια ή με την ακίνητη περιουσία σου, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου ενώ η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 22 του μήνα διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο, κάνεις καινούργιες γνωριμίες και σταθεροποιείς τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου του ζωδίου σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ήδη από τα τέλη του προηγούμενου μήνα έχεις παρατηρήσει ότι αλλάζουν σταδιακά κάποια πράγματα στο εργασιακό σου χώρο και αυτές οι αλλαγές να σε έχουν επηρεάσει ψυχολογικά, πράγμα που αντικατοπτρίζεται και στην απόδοσή σου. Καλό θα ήταν να φροντίσεις να είσαι πιο αποτελεσματικός, ήρεμος και αποδοτικός στην εργασία σου αυτόν τον μήνα. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Η σχέση με το ταίρι αυτόν τον μήνα γίνεται πιο ζεστή, έρχεστε πιο κοντά και μπορείτε μαζί να απολαύσετε και να ανταλλάξετε συναισθήματα αγάπης και έρωτα. Η ανάγκη σου να βρίσκεσαι μαζί όλο και πιο συχνά με το ταίρι σου μπορεί να οδηγήσει αυτόν τον μήνα ακόμη και σε συζητήσεις περί συμβίωσης ή να αρχίσετε να περνάτε ο ένας περισσότερο χρόνο στο σπίτι του άλλου. Για τους αδέσμευτους ο μήνας φέρνει επανασυνδέσεις και ξεκαθαρίσματα από το παρελθόν. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.