astropedia.gr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα  η νέα Σελήνη στους Διδύμους αρχίζει να διαμορφώνει ένα καινούργιο κλίμα αναζωογονητικής ενέργειας που σε τροφοδοτεί και σε γεμίζει δύναμη για να αντιμετωπίσεις τους φόβους και τα διλήμματα που σε απομυζούν ψυχικά αυτή την περίοδο. Ο Ερμής στις αρχές του μήνα εισέρχεται στους Διδύμους και ο Άρης από τον Κριό προετοιμάζεται να περάσει στον Ταύρο στα τέλη αυτού του δεκαημέρου με αποτέλεσμα αυτό το διάστημα να σε βοηθά να σκεφτείς καθαρά και να πάρεις αποφάσεις γύρω από το πώς πρέπει να αντιδράσεις στα ερεθίσματα που δέχεσαι και να βάλεις το μυαλό σου και τις σκέψεις σου σε τάξη χωρίς να σε εμποδίζει η ανασφάλεια, αν και βέβαια βιάζεσαι να δράσεις πάνω σε θέματα που άπτονται της καριέρας σου και αγχώνεσαι ότι δεν θα προλάβεις προθεσμίες και χρονοδιαγράμματα.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο ο Άρης σε σπρώχνει αργά και σταθερά να ασχοληθείς, να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να δράσεις πάνω στους στόχους και τις φιλοδοξίες σου με πιο αργούς, ήρεμους και κυρίως αποτελεσματικούς ρυθμούς. Στις 17 του μήνα, η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιό σου ενεργοποιεί την περιοχή του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει με τον εαυτό σου, τις αποφάσεις σου και την κατεύθυνση που θέλεις να δώσεις στην ζωή σου και πλέον στα παραπάνω θέματα είσαι πιο ανοιχτός και επικοινωνιακός, μιλάς πιο ουσιαστικά για τις ανάγκες σου και βρίσκεις έξυπνους τρόπους για να φέρεις την ισορροπία και να ικανοποιήσεις κάθε πλευρά.

Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα οι σκέψεις και τα συναισθήματά σου πλάθονται από την Πανσέληνο στον Αιγόκερω με αποτέλεσμα να μην νιώθεις τόσο σίγουρος για τον σταθερό σου σύντροφο ή με αφορμή την στάση ενός σημαντικού σου συνεργάτη, πράγμα που φέρνει εντάσεις και θα χρειαστεί να συζητήσεις λογικά και ψύχραιμα ώστε να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα. Με  την αναδρόμηση του Κρόνου φρόντισε να αξιοποιήσεις το επόμενο διάστημα για να βεβαιώσεις ότι δεν αγωνίζεσαι μάταια για κάτι που δεν είναι τελικά εφικτό.  

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 6 του μήνα σε βοηθά να καταπολεμήσεις φόβους και βαθιές σου ανασφάλειες κοιτώντας ευθέως στον καθρέφτη, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου ενώ η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 22 του μήνα επηρεάζει τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου του ζωδίου σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Πολλά πράγματα μπορούν να ξεκαθαρίσουν αυτόν τον μήνα στα επαγγελματικά σου και οι συνεργασίες σου με συγκεκριμένα πρόσωπα πιθανώς να αλλάξουν μορφή ή να γίνουν ξεκαθαρίσματα τέτοιας φύσης που φέρνουν καινούργια πρόσωπα στην θέση των παλιών. Σαφώς είναι μια περίοδος που πολλά αποκαλύπτονται και οι κρυφοί σου ανταγωνιστές εμφανίζονται για να τους βάλεις στην θέση που τους αξίζει. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλά, αν και αυτόν τον μήνα μπορεί να έχεις την τάση να κάνεις κάποια έξοδα που δεν είναι απαραίτητα, αλλά σίγουρα ευχάριστα. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Μπορεί να σε απασχολούν τα καθημερινά, οι δουλειές σου και τα χρήματα, αλλά μαζί με όλα αυτά υπάρχει αρκετός χώρος αυτόν τον μήνα για να σε απασχολήσουν και τα αισθηματικά σου θέματα, τα οποία τονίζονται με διάφορους τρόπους, είτε βρίσκεσαι σε σταθερή σχέση, είτε είσαι μόνος, καθώς η περίοδος φέρνει στην επιφάνεια τα απωθημένα σου και η ερωτική σου επιθυμία αυξάνεται κατακόρυφα. Μια μοιραία σχέση δημιουργεί θέματα στην καθημερινότητα και την ομαλή ροή της ζωής σου και αν εμπλέκεσαι σε κάτι παράλληλο, φρόντισε να είσαι πολύ προσεκτικός αυτόν τον μήνα γιατί υπάρχει κίνδυνος αποκάλυψης, κυρίως κατά το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα. Ο αστρολόγος σου στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.