astropedia.gr

ΛΕΩΝ
ΓΕΝΙΚΑ

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα η νέα Σελήνη στους Διδύμους αρχίζει να διαμορφώνει ένα καινούργιο κλίμα αναζωογονητικής ενέργειας που σε τροφοδοτεί στις κοινωνικές σου επαφές και στις φιλοδοξίες σου, ενώ παράλληλα ζωντανεύουν ξανά οι σχέσεις και οι επαφές με φίλους. Μια καινούργια γνωριμία που θα σου δώσει μεγάλη χαρά προβλέπεται μέσα σε αυτό το διάστημα. Ο Ερμής στις αρχές του μήνα εισέρχεται στους Διδύμους και ο Άρης από τον Κριό προετοιμάζεται να περάσει στον Ταύρο στα τέλη αυτού του δεκαημέρου με αποτέλεσμα αυτό το διάστημα να σε βοηθά να σκεφτείς καθαρά και να πάρεις αποφάσεις γύρω από τα σχέδια και τις φιλοδοξίες που έχεις αυτή την περίοδο , αν και βιάζεσαι να δράσεις και αγχώνεσαι ότι δεν θα προλάβεις να συντονιστείς και να ακολουθήσεις συγκεκριμένες χρονικές ή ποιοτικές κατευθύνσεις που σου έχουν δοθεί.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο ο Άρης σε σπρώχνει αργά και σταθερά να ασχοληθείς, να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να δράσεις στα επαγγελματικά σου και στην καριέρα σου, με δύναμη και αποφασιστικότητα. Στις 17 του μήνα, η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου ενεργοποιεί την περιοχή του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει με το υποσυνείδητο, τα απωθημένα, τους φόβους σου και τους κρυφούς σου εχθρούς και πλέον στα παραπάνω θέματα είσαι πιο ανοιχτός και επικοινωνιακός, μιλάς πιο ουσιαστικά για τις ανάγκες σου και βρίσκεις έξυπνους τρόπους για να φέρεις την ισορροπία ή να εντοπίσεις και να αναλάβεις δράση σε σχέση με αόρατες απειλές.

Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα οι σκέψεις και τα συναισθήματά σου πλάθονται από την Πανσέληνο στον Αιγόκερω με αποτέλεσμα να ξυπνάνε φόβοι που νόμιζες ότι τους είχες αφήσει πίσω σου και οι αμφιβολίες σου βρίσκουν τρόπο να επηρεάζουν την καθημερινότητα, την υγεία σου ή και την απόδοσή σου στην δουλειά. Με την αναδρόμηση του Κρόνου είναι η στιγμή να επαναξιολογήσεις τον τρόπο που λειτουργείς με το πλαστικό χρήμα, τα δάνεια, τις τράπεζες, τις δόσεις, τις εφορίες και τις ασφάλειες.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Η νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 6 του μήνα δημιουργεί την ανάγκη να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο, να κυνηγήσεις πιο έξυπνα στόχους και φιλοδοξίες σου και μπορεί να φέρει μια ενδιαφέρουσα καινούργια γνωριμία, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου ενώ η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 22 του μήνα σε φορτίζει με άγχος, κούραση και τρέξιμο στην δουλειά και την καθημερινότητά σου και σε προτρέπει να ασχοληθείς περισσότερο με την ψυχοσωματική σου κατάσταση, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου του ζωδίου σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Με τον Άρη να μετατοπίζεται αυτόν τον μήνα στον τομέα της καριέρας και των φιλοδοξιών, αναμένεται ένα δραστήριο και ιδιαίτερα κινητικό διάστημα με πολλές και σημαντικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου οι οποίες σου δίνουν ταυτόχρονα και την ευκαιρία να προωθήσεις την ατζέντα σου και τις ιδέες σου. Η νέα Σελήνη και ο Ερμής από τους Διδύμους σε διευκολύνουν να περάσεις τις απόψεις και τις αντιλήψεις σου, ενώ η Πανσέληνος μπορεί να φέρει ανατροπές. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Μια ευχάριστη και ιδιαίτερα επικοινωνιακή περίοδος αρχίζει για τα αισθηματικά σου, ο κοινωνικός σου κύκλος εμπλουτίζεται από ενδιαφέρουσες γνωριμίες και η ανάγκη να έρθεις πιο κοντά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μεγαλώνει. Το διάστημα αυτό ευνοεί μια καινούργια γνωριμία που μπορεί να αρχίζει φιλικά ή με ένα αδιόρατο φλερτ αλλά στην πορεία να αλλάξει και να γίνει κάτι πιο ζεστό και ερωτικό, ενώ σίγουρα όσον αφορά την σταθερή σχέση σου, εφόσον είσαι σε δέσμευση, η περίοδος έχει πάθος και ένταση που μπορεί να είναι καλώς εννοούμενη αν είναι ερωτική, αλλά μπορεί και να χρειάζεται προσοχή, αν θέλεις ή αν επιβάλλεται να γίνουν ξεκαθαρίσματα στην σχέση σου. Ο αστρολόγος σου στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.