astropedia.gr

Η Σελήνη σε ζώδιο του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός και Υδροχόος)

Η Σελήνη σε ζώδιο του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός και Υδροχόος)
Τα άτομα με Σελήνη σε ζώδιο του Αέρα είναι ρομαντικά, ιδεαλιστικά και αναζητούν τον τέλειο έρωτα. Στην πραγματικότητα ξοδεύουν αρκετό χρόνο οραματιζόμενα τον ιδανικό σύντροφο. Δεν δεσμεύονται εύκολα ωστόσο. Διαθέτουν ανεξαρτησία και δε τους αρέσει να περιορίζονται. Διακατέχονται από μια βαθιά ανάγκη για επικοινωνία και καθημερινή επαφή και είναι ανοιχτά σε νέες εμπειρίες. Δεν επικοινωνούν όμως μέσα από την καρδιά τους.

Έχουν την τάση να εκλογικεύουν τα συναισθήματα τους, να τα αναλύουν και όχι να τα αισθάνονται και για αυτό εύκολα μπορεί κάποιος να τα θεωρήσει ψυχρά ή αναίσθητα άτομα. Μπορεί να είναι κάπως συναισθηματικά απόμακρα και να φοβούνται να εξερευνήσουν τις βαθύτερες πλευρές των συναισθημάτων τους. Σε μια σχέση επιδιώκουν την φιλία και την διανόηση που την μετατρέπουν σε συντροφικότητα. Χρειάζονται μια ενεργή κοινωνική ζωή, ποικιλία εμπειριών και συζητήσεις που θα διεγείρουν το νου τους για να είναι ευτυχισμένα. Αναζητούν ένα σύντροφο που θα είναι εύστροφος, επικοινωνιακός, ευχάριστος και δε θα περιορίζει την ελευθερία τους.

 • Η Σελήνη στα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως)
  Τα άτομα με γήινη Σελήνη είναι υπομονετικά, χαμηλών τόνων, ευγενικά, ήρεμα, προσεκτικά και δεν επιδίδονται εύκολα σε συναισθηματικά ξεσπάσματα. Έχουν ανάγκη από συναισθηματική και υλική ασφάλεια. Αναζητούν έναν προσγειωμένο,  υπεύθυνο σύντροφο, στον οποίο θα μπορούν να βασιστούν και θα εμπιστεύονται. Κάποιος που μπορεί να τους προσφέρει ασφάλεια και μακροχρόνια δέσμευση είναι ιδανικός. Για να προχωρήσουν σε δημιουργία οικογένειας, χρειάζεται πρώτα να εξασφαλιστεί η οικονομική ασφάλεια. Στα ερωτικά τους δρουν επιφυλακτικά και δεν βιάζονται να ανοίξουν τα χαρτιά τους. περισσοτέρα  ⇨  εδώ
 • Σελήνη σε ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες)
  Τα άτομα με υδάτινη Σελήνη είναι ρομαντικά, δημιουργικά και διαισθητικά. Έχουν επηρεαστεί έντονα από την οικογένεια, τις αξίες και τις εμπειρίες της παιδικής τους ηλικίας. Αν έχουν βιώσει αγάπη και στοργή στα πρώιμα χρόνια τους, θα είναι σε θέση να συνάψουν ικανοποιητικές σχέσεις, διαφορετικά εξαιτίας της ευαισθησίας τους θα έχουν πολλές ανασφάλειες και κόμπλεξ. Έχουν την τάση να εξαρτώνται συναισθηματικά από το ταίρι τους και όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, να κλείνονται στον εαυτό τους. Δύσκολα μένουν χωρίς ταίρι, καθώς φοβούνται την μοναξιά... περισσοτέρα ⇨  εδώ

 • Η Σελήνη στα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης)
  Ως εραστές είναι φλογεροί, δυναμικοί, αισιόδοξοι και παθιασμένοι, μαζί τους ποτέ δε θα βαρεθείς. Προσεγγίζουν τον έρωτα με ενθουσιασμό και φυσικά δεν νοείται έρωτας δίχως έστω λίγο δράμα. Ερωτεύονται εύκολα και έχουν επίγνωση της γοητείας που ασκούν στους άλλους. Είναι ειλικρινή, τίμια και καλοπροαίρετα, αλλά αν τα προδώσεις ή τα πληγώσεις, αντιδρούν με άσχημο τρόπο. Έχουν την τάση να κυριαρχούν συναισθηματικά στο ταίρι τους, ωστόσο αν το ταίρι τους προσπαθήσει να κάνει το ίδιο, δεν το δέχονται... περισσοτέρα  ⇨  εδώ


ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Όλοι αναζητούμε το ίδιο πράγμα!
Σωστά; Ίσως όχι τελικά…       

 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699
 

Ταιριάσματα


 • Αέρας με Αέρα
  Η επικοινωνία είναι το βασικό στοιχείο αυτής της σχέσης. Μπορούν να καταλάβουν ο ένας τον άλλο χωρίς καν να μιλήσουν. Η ανταλλαγή ιδεών, εμπειριών και η συζητήσει τους φέρνει πιο κοντά και χτίζει αμοιβαία εμπιστοσύνη. Υπάρχει αρκετή ζωντάνια και διασκέδαση σε αυτή τη σχέση. Ωστόσο τα εγκεφαλικά παιχνίδια στο τέλος μπορεί να καταλήξουν αρκετά ψυχοφθόρα και για τους δύο.

 • Αέρας με Φωτιά
  Η αέρινη Σελήνη γοητεύεται από την ζωντάνια και την δυναμική προσωπικότητα της φωτιάς. Μαζί μπορούν να δημιουργήσουν μια πολύ διασκεδαστική σχέση. Ο αέρας δίνει ιδέες, η φωτιά της υλοποιεί. Μόνο που τα προβλήματα ξεκινάνε όταν η φωτιά αρχίζει και εξοργίζεται με την συναισθηματική αποστασιοποίηση του αέρα και την τάση του να μένει περισσότερο στα λόγια.

 • Αέρας με Γη
  Αταίριαστος συνδυασμός που οδηγεί σε ασυνεννοησία και εντάσεις. Η αέρινη Σελήνη θα τείνει να βλέπει την γήινη ως βαρετή, προβλέψιμη και υλιστική, ενώ η γήινη τον αέρα ως ανεύθυνο και ουτοπιστή. Χρειάζονται αρκετές υποχωρήσεις και κυρίως να αποδεχτούν ο ένας τον άλλο όπως είναι.

 • Αέρας με Νερό
  Συνήθως δημιουργούνται παρεξηγήσεις και ασάφειες εξαιτίας διαφορετικού τρόπου επικοινωνίας και αντίληψης. Πολύ συχνά δεν θα μπορούν να κατανοούν τα συναισθήματα ο ένας του άλλου. Ο αέρας χρειάζεται ανεξαρτησία και κρατά σε απόσταση το νερό που θα προσπαθεί ανεπιτυχώς να συνδεθεί συναισθηματικά μαζί του.


Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter