astropedia.gr

ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα η νέα Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει νέα δεδομένα που σε ενεργοποιούν και σε βάζουν σε διαδικασία να σκεφτείς καλύτερα και να οργανώσεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες που τρέφεις αυτή την περίοδο και ταυτόχρονα να θέσεις τις βάσεις για να καταφέρεις να έρθεις πιο κοντά στην υλοποίηση τους, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου. Παράλληλα είναι ένα διάστημα που κάνει σημαντικές τις σχέσεις με τους φίλους και τα πρόσωπα με τα οποία μοιράζεσαι κοινούς στόχους και άρα μπορούν να σε βοηθήσουν, όπως επίσης ένα διάστημα που καινούργιες γνωριμίες μπορεί να φανούν χρήσιμες σε προσωπικό ή σε επαγγελματικό επίπεδο. 

Η είσοδος του Ερμή στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σε κάνει πιο επικοινωνιακό και τώρα οι επαφές σου είναι όχι απαραίτητα περισσότερες, αλλά γίνονται πιο ποιοτικές και πιο ουσιαστικές, ενώ τα καινούργια πρόσωπα που μπαίνουν στην ζωή σου περνάνε πρώτα από εξονυχιστικό έλεγχο γιατί θέλεις να είσαι σίγουρος ότι αξίζει να επενδύσεις χρόνο και ενέργεια στην αλληλεπίδραση μαζί τους. Η διέλευση φέρνει όμως και αποκαλύψεις και μυστικά καλά κρυμμένα έρχονται στο φως για να καταλάβεις ποιος είναι με το μέρος σου και ποιος μπορεί να σου σκάβει τον λάκκο, στην δουλειά ή σε μια φιλία.

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου εγκαινιάζει από αυτόν τον μήνα μια σειρά από καταστάσεις που σε κάνουν να αισθάνεσαι πιο θετικά τα πράγματα γύρω σου και τώρα παίρνεις τα πάνω σου ξέροντας ότι η ικανότητά σου να πείσεις τους άλλους γίνεται μεγαλύτερη και πιο αποτελεσματική και αυτό φέρνει θετικά αποτελέσματα στην προσωπική σου ζωή, καθώς τώρα η έλξη που ασκείς είναι μεγαλύτερη, αλλά και σε όλες τις άλλες δραστηριότητές σου, καθώς με μια σου λέξη τώρα μπορούν να ανοίξουν πολλές πόρτες που μέχρι τώρα ήταν κλειστές.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, οι δύσκολες όψεις που κάνουν ο Ερμής και ο Άρης με τον Κρόνο και τον Ουρανό φέρνουν αναστάτωση, καθυστερούν δημιουργικά σου σχέδια, επηρεάζουν την σχέση σου με τα παιδιά σου αν είσαι γονέας και γενικότερα συναντάς αντίσταση και εναντίωση στους στόχους σου, ενώ κάποιο φιλικό σου πρόσωπο μπορεί να αποδειχτεί κατώτερο από την αξία που του έδινες μέχρι τώρα, κάτι που μπορεί να σε πληγώσει πολύ. Θα πρέπει να κινηθείς με μεγάλη επιφύλαξη και προσοχή αυτό το διάστημα και να μην πάρεις κανένα ρίσκο που μπορεί να επηρεάσει τα οικονομικά σου ή την γενικότερη αξία που έχεις στην κοινωνία ή την αυτοπεποίθησή σου.

Στο παραπάνω κλίμα σαφώς προστίθεται και η ενέργεια της σεληνιακής έκλειψης που συσσωρεύεται από την αρχή του μήνα και η οποία διοχετεύεται στον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει με την χαρά της ζωής, τους φίλους σου και τους στόχους σου και είναι τώρα  στιγμή που κάτι σημαντικό αλλάζει στα παραπάνω θέματα και καλείσαι να γυρίσεις σελίδα και να αρχίσεις ένα καινούργιο κεφάλαιο στην ζωή σου, ειδικότερα αν ο προσωπικός σου χάρτης επηρεάζεται από το φαινόμενο. 

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη και αρχίζει να φωτίζει θέματα που έχουν να κάνουν με το υποσυνείδητο και τους φόβους που σε εμποδίζουν να κυνηγήσεις τα όνειρά σου ή που σε περιορίζουν να ζήσεις ευτυχισμένες στιγμές ή ακόμη και να αποκτήσεις την επιτυχία που θέλεις, αλλά ο Ερμής που εισέρχεται και αυτός στον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο σε βοηθά να αναλύσεις βαθύτερα την ψυχή και το μυαλό σου και ίσως να είναι μια καλή στιγμή για να ζητήσεις βοήθεια από κάποιον που γνωρίζει πώς να σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις τις σκέψεις μέσα σου και να τις βάλεις σε μια σειρά.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό  
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα    
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699
    
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη που γίνεται στις 4 του μήνα φέρνει ενέργεια που διοχετεύεται στους σημαντικούς στόχους που θέτεις αυτή την περίοδο και τις φιλοδοξίες που έχεις, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου, και τώρα μπορείς να θέσεις σημαντικές βάσεις για ενδιαφέρουσες εξελίξεις τόσο σε επαγγελματικά θέματα, όσο και στο να επενδύσεις στην υποστήριξη ατόμων.  Η Πανσέληνος του μήνα που ταυτόχρονα είναι και σεληνιακή έκλειψη έρχεται στις 19 του μήνα για να σου αλλάξει τις ισορροπίες στην προσωπική σου ζωή, στο φλερτ, στην σχέση που έχεις με τα παιδιά σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου και γενικότερα σε βοηθά να ωριμάσεις και να διαχωρίσεις καλύτερα το προσωπικό από το δημόσιο κομμάτι σου. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με βάση τα κενά πορείας της Σελήνης  εδώ 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Πάντα σε απασχολούν οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σου και η βελτίωση της καριέρας σου, ακόμη και αν δεν είσαι διοικητικό στέλεχος σε πολυεθνική και κάνεις μια καθημερινή δουλειά. Αυτόν τον μήνα όμως η επαγγελματική σου εξέλιξη σε ενδιαφέρει ακόμη περισσότερο και οι προσπάθειές σου εντείνονται καθώς για κάποιο λόγο αποφασίζεις αυτή την περίοδο συγκεκριμένα να θέσεις τον πήχυ λίγο ακόμη πιο ψηλά. Είσαι αρκετά μαγνητικός και μπορείς να χρησιμοποιήσεις την πειθώ σου μέσα από ευγενικούς τρόπους και διπλωματία για να πετύχεις αυτό που θέτεις ως στόχο αυτόν τον μήνα, ενώ οι οποιεσδήποτε αναβολές και καθυστερήσεις στα σχέδιά σου δεν σε τρομάζουν ούτε σε αποκαρδιώνουν. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να προλάβεις εσύ τις εξελίξεις!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα αισθηματικά θέματα και η ικανοποίηση που μπορείς να πάρεις από την επιτυχία της σχέσης που έχεις ή της γνωριμίας που θα κάνεις και θέλεις να είναι η κατάλληλη για μέλλον και διάρκεια, είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα πλέον με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιό σου κατά τις αρχές του μήνα και να παραμένει στο ζώδιό σου για ένα αρκετά μεγαλύτερο διάστημα από το συνηθισμένο αυτή την φορά! Η ατζέντα της καρδιάς ανοίγει λοιπόν και αυτός ο μήνας φέρνει αρκετές εξελίξεις, κάποιες από τις οποίες σε δικαιώνουν και σου δίνουν ελπίδα για το μέλλον, κάποιες άλλες όμως σε φέρνουν σε οριακό σημείο και ίσως να σκεφτείς τον χωρισμό ή την αποστασιοποίηση. Οι δύσκολες όψεις του δεύτερου δεκαημέρου του μήνα χτυπάνε την ομαλότητα που υπάρχει στην αισθηματική σου ζωή και φέρνουν αναστάτωση και εντάσεις με το αγαπημένο πρόσωπο και ξαφνικά γεγονότα που μπορεί να έχουν να κάνουν με πρακτικά και επαγγελματικά θέματα, αλλά επηρεάζουν αρνητικά τον αισθηματικό τομέα και καλό είναι να προσέξεις τις ισορροπίες. Μην μένεις στα γενικά! Μάθε συγκεκριμένες πληροφορίες για σένα, το ταίρι σου και την συναστρία σας καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν βρίσκεσαι.