astropedia.gr

ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα η νέα Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει νέα δεδομένα που σε ενεργοποιούν στην καθημερινότητά σου και κάνουν την ζωή σου πιο ενεργή, δραστήρια και παραγωγική. Τα επίπεδα άγχους όμως ανεβαίνουν και τώρα είναι μια καλή στιγμή για να θέσεις κανόνες στον εαυτό σου και να αλλάξεις τις συνήθειες που δεν προάγουν την ποιότητα της ζωής σου και να προσέξεις την υγεία σου, την διατροφή σου και τις καταχρήσεις κάθε είδους, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου. Η περίοδος σου δίνει ευκαιρίες να αλλάξεις μοτίβα και συμπεριφορές που δεν σε βοηθάνε στην δουλειά και να κάνεις με κάποιο τρόπο την εκτέλεση των καθημερινών σου υποχρεώσεων πιο εύκολη.

Η είσοδος του κυβερνήτη σου στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σε κάνει αυτόν τον μήνα αρκετά πιο παρατηρητικό και εύστροφο στο τι συμβαίνει γύρω σου, η διαίσθησή σου αυξάνεται και μπορείς πολύ ευκολά να καταλάβεις πού πάει μια κατάσταση και να αποφύγεις επικίνδυνες στροφές και εμπόδια, κυρίως στα επαγγελματικά σου, αλλά και γενικότερα στην καθημερινότητά σου. Οι ευθύνες που έχεις αναλάβει και οι υποχρεώσεις γίνονται τώρα πιο εύκολα διαχειρίσιμες και μπορείς να ζητήσεις βοήθεια και να την έχεις ή να διαμοιράσεις αρμοδιότητες σε άλλα άτομα και έτσι να κάνεις την καθημερινότητά σου πιο εύκολη.

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω και η μεγαλύτερη παραμονή της από το συνηθισμένο στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου χάρτη, εγκαινιάζει από αυτόν τον μήνα μια σειρά από καταστάσεις που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου και ειδικότερα με τα έξοδά σου ή τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις προς τρίτα πρόσωπα και φορείς. Είναι μια περίοδος που οι συνθήκες σε ευνοούν να καταφέρεις να κάνεις τις απαραίτητες ρυθμίσεις, αλλά και να βρεις την βοήθεια που είναι απαραίτητη σε κάποιες περιπτώσεις. Παράλληλα, το ενδιαφέρον σου συγκεντρώνεται έντονα στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και μπαίνεις σε μια διαδικασία αναζήτησης των βαθύτερων κινήτρων που μπορεί να κρύβονται πίσω από την συμπεριφορά του.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, οι δύσκολες όψεις που κάνουν ο Ερμής και ο Άρης με τον Κρόνο και τον Ουρανό δημιουργούν μεγαλύτερο άγχος από το συνηθισμένο και τώρα είναι μια περίοδος που μπορεί να έχεις έντονα την ανάγκη να ξεσπάσεις, να βγάλεις την ένταση και τα απωθημένα σου ή ακόμη και τελικά να διαπιστώσεις ότι αυτό που φοβάσαι δεν είναι τόσο ισχυρό ώστε να μην μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα και αυθεντικά. Αυτό βέβαια μπορεί να πάει πίσω τα σχέδιά σου και να κάνεις αναστροφή στον δρόμο του οράματός σου, αλλά είναι μια παράκαμψη που έχεις ανάγκη να κάνεις.

Στο παραπάνω κλίμα σαφώς προστίθεται και η ενέργεια της σεληνιακής έκλειψης που συσσωρεύεται από την αρχή του μήνα και η οποία διοχετεύεται στον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει με την εργασία και την καθημερινότητά σου, αλλά και με την υγεία σου, σωματική και πνευματική. Είναι η στιγμή που πρέπει να αλλάξεις το σύστημα που ακολουθείς στην ζωή σου και να προσαρμόσεις τα δεδομένα στις ανάγκες σου ή να προσαρμοστείς εσύ στα δεδομένα. 

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, ο Ήλιος περνάει απέναντί σου και αρχίζει να φωτίζει θέματα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, τα οποία πλέον γίνονται σημαντικά για σένα και παίρνουν την πρώτη θέση στην ατζέντα σου, ενώ ο Ερμής που εισέρχεται και αυτός στον έβδομο ηλιακό σου οίκο σε βοηθά να αφήσεις πίσω σου το άγχος της καθημερινότητας και τους περιορισμούς του προγράμματος και να εστιάσεις στο επικοινωνιακό κομμάτι της σχέσης σου, προσπαθώντας να βρεις τις λύσεις που χρειάζεσαι.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό  
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα    
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699
    
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη που γίνεται στις 4 του μήνα φέρνει ενέργεια που διοχετεύεται στον τομέα της εργασίας, της καθημερινότητας και της υγείας, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου, και τώρα μπορείς να κάνεις μια φρέσκια και δυναμική αρχή στους παραπάνω τομείς, διορθώνοντας σε βάθος τα προβληματικά σημεία. Η Πανσέληνος του μήνα που ταυτόχρονα είναι και σεληνιακή έκλειψη έρχεται στις 19 του μήνα για να σου αλλάξει τις απόψεις και σε βάζει μέσα από γεγονότα σε μια διαδικασία να έρθεις αντιμέτωπος με τους φόβους και τις ανασφάλειές σου και να υποτάξεις το παράλογο που κρύβεις μέσα σου και που δεν σε αφήνει να λειτουργήσεις δημιουργικά και παραγωγικά στην καθημερινότητά σου ή που σε δυσκολεύει στο να πετύχεις επαγγελματικά τους στόχους σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με βάση τα κενά πορείας της Σελήνης  εδώ 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Υπερβολικά δραστήριος και αγχωτικός μήνας στα επαγγελματικά σου και η καθημερινότητά σου μπορεί να αλλάξει από την μια στιγμή στην άλλη, κάνοντας κάθε μέρα στην δουλειά απρόβλεπτη, με φόρτο εργασίας αλά και με ξαφνικές ευθύνες που παρουσιάζονται. Έχεις όμως την δύναμη να ξεπεράσεις τα εμπόδια και δρας άμεσα με το μυαλό σου να λειτουργεί εύστροφα και να φροντίζει για το παρόν αλλα και να προβλέπει για το μέλλον. Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα απόφυγε κινήσεις, επενδύσεις και συνεργασίες ή διευκολύνσεις που μπορεί να φαίνονται καλές, αλλά κρύβουν παγίδες. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να προλάβεις εσύ τις εξελίξεις!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Αφροδίτη για ένα μεγάλο διάστημα θα παραμείνει στον όγδοο ηλιακό σου οίκο και αυτό σημαίνει ότι η αισθηματική σου ζωή δεν θα είναι πλέον ένα ανάλαφρο παιχνιδάκι, αλλά θα χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να αντιμετωπίσεις αρκετά θέματα, ώστε να καταφέρεις να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά και να αισθανθείς καλά και θετικά εντέλει με τον σύντροφο. Αν είσαι μόνος σου και σε αναζήτηση μιας σχέσης, η μαγνητικότητά σου αυτή την περίοδο είναι τέτοια ώστε να προσελκύσεις πρόσωπα κοντά σου και να κάνεις γνωριμίες, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητο για να μπεις σε μια σχέση, αντιθέτως θα πρέπει να κρατάς μικρό καλάθι, καθώς η ενέργεια είναι περισσότερο ερωτική και σεξουαλική, κάτι που σαφώς θα σε βοηθήσει να περάσεις καλά, αλλά δεν βοηθά την δημιουργία μιας σχέσης σταθερής και με αμοιβαιότητα.  Μην μένεις όμως στα γενικά! Μην μένεις στα γενικά! Μάθε συγκεκριμένες πληροφορίες για σένα, το ταίρι σου και την συναστρία σας καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν βρίσκεσαι.