astropedia.gr

ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα η νέα Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει νέα δεδομένα που σε ενεργοποιούν στον τρόπο που δομείς την επικοινωνία σου και χτίζεις την σχέση σου με τον σύντροφο και δημιουργεί δυνατότητες εξέλιξης μιας συνεργασίας, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου.

Η είσοδος του Ερμή στον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου τονίζει για το επόμενο διάστημα την δυνατότητα καλύτερης και πιο ουσιαστικής επαφής με τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου, καθώς τώρα ο τρόπος που γίνονται οι συζητήσεις και οι επικοινωνίες σου αποκτά έναν βαθύτερο επίπεδο ανάγνωσης και η σκέψη σου μπορεί να προσεγγίσει τον πυρήνα του άλλου ατόμου και να φτάσεις σε συμπεράσματα που δεν μπορούσες να διανοηθείς προηγουμένως. Είναι μια περίοδος που μπορεί να έρθουν αποκαλύψεις που αλλάζουν βαθύτατα τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου.

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω και η μεγαλύτερη παραμονή της από το συνηθισμένο στον ένατο οίκο του ηλιακού σου χάρτη, εγκαινιάζει από αυτόν τον μήνα μια σειρά από καταστάσεις που σε οδηγούν σταδιακά σε φώτιση και σε βαθιά συνειδητοποίηση σημαντικών παραγόντων που κρύβονται πίσω από τα γεγονότα και είναι μια περίοδος που σε φέρνει πιο κοντά στην αίσθηση οράματος και προορισμού, ενώ παράλληλα βρίσκεις βοήθεια και υποστήριξη γύρω από θέματα που έχουν να κάνουν με ανώτερες σπουδές, μακρινά ταξίδια, σεμινάρια που στοχεύουν στην αυτοβελτίωσή σου ή γνώσεις που μπορείς να χρησιμοποιήσεις πρακτικά στην δουλειά σου και να έχεις υλικό όφελος.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, οι δύσκολες όψεις που κάνουν ο Ερμής και ο Άρης με τον Κρόνο και τον Ουρανό σε φέρνουν αντιμέτωπο με εντάσεις και προβλήματα στην εργασία σου και είναι μέρες που χρειάζεται να είσαι προσεκτικός σε λεπτομέρειες, να είσαι επιφυλακτικός και ψύχραιμος στις αντιδράσεις και στην συνεννόηση που έχεις με συνεργάτες και να ακολουθήσεις πιστά τις οδηγίες που μπορεί να έρχονται από ανώτερα πρόσωπα στον τομέα της καριέρας σου, καθώς η τάση σου να επαναστατήσεις και να τα πεις ένα χεράκι σε όλους είναι δυνατή και αυτό μπορεί τελικά να σου δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από αυτά ΄που νομίζεις ότι θα λύσεις.

Στο παραπάνω κλίμα σαφώς προστίθεται και η ενέργεια της σεληνιακής έκλειψης που συσσωρεύεται από την αρχή του μήνα και η οποία διοχετεύεται στον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει με τον άξονα των σχέσεων και των συνεργασιών και η προσοχή σου δεν πρέπει να είναι στραμμένη μόνο στα επαγγελματικά, αλλά και στην σχέση που έχεις με τον σύντροφο και σε όσα θέλεις να αλλάξουν σε αυτόν τον τομέα της ζωής σου. 

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη και αρχίζει να φωτίζει θέματα οικονομικά και εκκρεμότητες που υπάρχουν οι οποίες πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα, όπως επίσης χρειάζεται να διερευνήσεις και να ξεκαθαρίσεις από την ρίζα τους θέματα που δημιουργούν προβλήματα και εξάρτηση από τον σύντροφο. Όλα τα παραπάνω πλέον γίνονται σημαντικά για σένα και παίρνουν την πρώτη θέση στην ατζέντα σου, ενώ ο Ερμής που εισέρχεται και αυτός στον όγδοο ηλιακό σου οίκο κάνει τις επικοινωνίες πιο συγκρατημένες και το βλέμμα σου πιο διερευνητικό. Λες λιγότερα, κρατάς τα χαρτιά σου κλειστά και περιμένεις να δεις πρώτα τα χαρτιά της άλλης πλευράς.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό  
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα    
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699
    
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη που γίνεται στις 4 του μήνα απέναντί σου φέρνει ενέργεια που διοχετεύεται στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών και τώρα είναι κατάλληλο διάστημα να κάνεις κινήσεις που στόχο έχουν την μεταμόρφωση και την ριζική ανανέωση στους παραπάνω τομείς, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου. Η Πανσέληνος του μήνα που ταυτόχρονα είναι και σεληνιακή έκλειψη έρχεται στις 19 του μήνα και γίνεται στον άξονά σου για να σου αλλάξει τις ισορροπίες σε θέματα που σχετίζονται με τον εαυτό σου και την πορεία της ζωής σου μέχρι τώρα. Μπορεί να θελήσεις να δώσεις μια διαφορετική κατεύθυνση στην ζωή σου, κάτι που θα επηρεάσει όμως την σχέση που έχεις ή την επαγγελματική σου ταυτότητα και λειτουργία, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με βάση τα κενά πορείας της Σελήνης  εδώ 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Είναι μήνας κατά τον οποίο οι συνεργασίες, ήδη υπάρχουσες ή μια καινούργια συνεργασία που κάνεις τώρα, είναι πολύ σημαντικές και σε κάποιο βαθμό αφήνεσαι να σε οδηγήσουν οι άλλοι στις αποφάσεις και στις επιλογές που κάνεις στην επαγγελματική σου ζωή, πράγμα που από μόνο του δεν είναι απαραίτητα αρνητικό, φτάνει όμως αυτά τα πρόσωπα να τα εμπιστεύεσαι και να έχεις και στο παρελθόν τεστάρει την αξιοπιστία τους και την αποτελεσματικότητά τους. Διαφορετικά, λίγη προσοχή και επιφυλακτικότητα δεν θα έβλαπτε. Ο μήνας πάντως φέρνει γενικά την αρχή ενός νέου κεφαλαίου στην επαγγελματική σου ζωή και καριέρα και καλό είναι να τολμήσεις κάτι καινούργιο.  Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να προλάβεις εσύ τις εξελίξεις!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η σταθερή σου σχέση αυτόν τον μήνα περνάει από μια φάση μεγάλης μεταμόρφωσης και τα πράγματα μπορεί να φαίνονται, τουλάχιστον από την πλευρά του συντρόφου, αρκετά επιθετικά ή να προχωράνε με γοργούς ρυθμούς και εσύ να μην μπορείς να ακολουθήσεις, όχι γιατί δεν θέλετε το ίδιο πράγμα, αλλά γιατί ο τρόπος του σε αναγκάζει να κινηθείς διαφορετικά από αυτό που θα ήθελες και έτσι να αισθάνεσαι ότι τον ακολουθείς, ότι δεν συμμετέχεις ισότιμα στην σχέση ή ότι θυσιάζεις προσωπικά σου κομμάτια για την σχέση. Με την έκλειψη του μήνα στον άξονα των σχέσεων, τα πάντα έχουν έναν τόνο καρμικό και μοιάζουν ότι είναι προδιαγεγραμμένα. Μην μένεις όμως στα γενικά! Μην μένεις στα γενικά! Μάθε συγκεκριμένες πληροφορίες για σένα, το ταίρι σου και την συναστρία σας καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν βρίσκεσαι.