astropedia.gr

ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα η νέα Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει νέα δεδομένα που σε ενεργοποιούν και σε καλούν να πάρεις αποφάσεις, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου, αλλά ταυτόχρονα η ατμόσφαιρα γεμίζει μυστήριο και το άγχος σου ανεβαίνει καθώς δεν μπορείς να καταλάβεις τι κρύβεται πίσω από αυτά που βλέπεις και πληροφορείσαι, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να πάρεις σωστές αποφάσεις, εκτός και αν ξεπεράσεις σενάρια που κάνει το μυαλό σου και αφήσεις τους φόβους που σε κυριεύουν πίσω σου. Είναι σαφώς μια περίοδος που είναι καλό να αναζητήσεις την βοήθεια κάποιου που μπορεί να δει τα πράγματα αντικειμενικά και να σε συμβουλέψει σωστά. Είναι επίσης όμως μια περίοδος που καλό είναι να κρατήσεις τα σχέδιά σου και τις θέσεις σου μυστικές και να μην κοινολογείς τα πάντα στους πάντες.

Η είσοδος του Ερμή στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σε βοηθά να ψάξεις βαθύτερα μέσα σου και να καταλάβεις τι ακριβώς είναι αυτό που κάνεις και βάζεις αυτογκόλ τα σχέδια αλλά και στον εαυτό σου και να το διορθώσεις, ενώ παράλληλα όσο διαρκεί αυτή η διέλευση φτάνουν σε σένα πληροφορίες που δεν γνώριζες και σου αποκαλύπτονται κρυφές πτυχές ενός θέματος που σε ενδιαφέρει, μετά από δική σου έρευνα και ψάξιμο…

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω και η μεγαλύτερη παραμονή της από το συνηθισμένο στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου χάρτη, εγκαινιάζει από αυτόν τον μήνα μια σειρά από καταστάσεις που επηρεάζουν τα οικονομικά σου και σου δίνονται ευκαιρίες να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου και να αυξήσεις τα έσοδά σου ή να περιορίσεις τα έξοδά σου και καλό είναι μέσα στην γενικότερη αίσθηση αφθονίας και ασφάλειας να μην κάνεις υπερβολικά και κυρίως αναίτια έξοδα.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, οι δύσκολες όψεις που κάνουν ο Ερμής και ο Άρης με τον Κρόνο και τον Ουρανό φέρνουν εντάσεις και προβλήματα στην καθημερινότητά σου και η υγεία σου επιβαρύνεται, κάτι που πρέπει να προσέξεις γιατί δεν είναι μόνο το σώμα, αλλά και η ψυχή σου που υποφέρει αυτή την περίοδο και πιέζεται και έτσι δεν μπορείς να απολαύσεις την ζωή σου, να κυνηγήσεις τους στόχους σου και να μιλήσεις έτσι όπως θες. Οι συγκρούσεις που θα υπάρξουν αυτή την περίοδο δεν οφείλονται τόσο στις αντίθετες απόψεις, όσο στον συσσωρευμένο σου θυμό και στην εσωτερική σου ένταση.

Στο παραπάνω κλίμα σαφώς προστίθεται και η ενέργεια της σεληνιακής έκλειψης που συσσωρεύεται από την αρχή του μήνα και η οποία διοχετεύεται στον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει με την υγεία σου, την καθημερινότητά σου, τους ρυθμούς σου και την εργασία σου και καλείσαι από αυτόν τον μήνα να βάλεις ένα όριο και να λειτουργήσεις με ισορροπία και μετριοπάθεια. 

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου και αρχίζει να φωτίζει θέματα που έχουν να κάνουν με τον εαυτό σου, την μέχρι τώρα πορεία σου και με το πού θέλεις να φτάσεις τώρα, ενώ ο Ερμής που εισέρχεται και αυτός στο ζώδιό σου σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα πράγματα, να δώσεις απαντήσεις στα διλήμματά σου και να μιλήσεις πιο συγκροτημένα και εστιασμένα πάνω σε αυτά που θέλεις και αυτή την φορά η φωνή σου εισακούγεται.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό  
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα    
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699
    
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη που γίνεται στις 4 του μήνα φέρνει ενέργεια που διοχετεύεται στον υποσυνείδητο τομέα και η περίοδος σε αγχώνει και σε βάζει σε διαδικασία να ασχοληθείς ουσιαστικά και σε βάθος με τους φόβους και τις ιδεοληψίες που συντηρείς, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου. Η Πανσέληνος του μήνα που ταυτόχρονα είναι και σεληνιακή έκλειψη έρχεται στις 19 του μήνα για να σου αλλάξει τις ισορροπίες σε θέματα καθημερινότητας, υγείας και εργασίας και σε αναγκάζει να προσαρμόσεις το όραμά σου στα δεδομένα της πραγματικότητας, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με βάση τα κενά πορείας της Σελήνης  εδώ 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Είναι ένας μήνας που σε ενεργοποιεί υπερβολικά στον επαγγελματικό τομέα και τώρα δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό κυνηγώντας τους στόχους σου και πλησιάζοντας την επιτυχία. Ίσως όμως θέτεις τον πήχυ πιο ψηλά από ό,τι χρειάζεται με αποτέλεσμα να εξαντλήσεις τον εαυτό σου και να αδειάζεις αντί να γεμίζεις από ενέργεια, πράγμα που εξαντλεί και εσένα φυσικά, αλλά και τους σημαντικούς άλλους στην ζωή σου. Ο μήνας επίσης φέρνει απρόβλεπτες εξελίξεις στα επαγγελματικά και δεν είναι ο κατάλληλος να πάρεις σημαντικές αποφάσεις χωρίς να έχεις πρώτα όλα τα καινούργια δεδομένα. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να προλάβεις εσύ τις εξελίξεις!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η αισθηματική σου ζωή αυτόν τον μήνα αποκτά μια σημαντική θέση στις ανάγκες σου και τώρα δίνονται ευκαιρίες να ξεπεράσεις διάφορες σκέψεις και φόβους που μπορεί να σε κρατούσαν πίσω και παίρνεις την απόφαση να κάνεις τις κινήσεις που σκέφτεσαι και να διεκδικήσεις την χαρά και την ευτυχία. Συνεχίζεις να κινείσαι με προσοχή και με λογική και δεν αφήνεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί από το πάθος ή από την γοητεία που σου ασκούν κάποια πρόσωπα που ξέρεις ότι δεν είναι τα κατάλληλα για σένα, γιατί τώρα αυτό που θες και χρειάζεσαι είναι να βρεθείς σε μια σχέση που έχει τα φόντα για να εξελιχθεί στο μέλλον και να μπορείς μαζί με το ταίρι να χτίσεις μια ασφαλή και σταθερή συνθήκη που σε εξασφαλίζει τόσο συναισθηματικά όσο και πρακτικά στην καθημερινότητα. Αν είσαι μόνος, υπάρχει η ευκαιρία να γνωρίσεις το κατάλληλο πρόσωπο, ενώ αν βρίσκεσαι σε σχέση, ο μήνας δίνει την δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις θέματα και να θέσεις πιο σωστές βάσεις στην σχέση σου. Μην μένεις στα γενικά! Μάθε συγκεκριμένες πληροφορίες για σένα, το ταίρι σου και την συναστρία σας καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν βρίσκεσαι.