astropedia.gr

ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα η νέα Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει νέα δεδομένα που σε ενεργοποιούν πνευματικά και όχι μόνο, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου. Είναι μια καλή ευκαιρία να αφήσεις το μυαλό σου να ταξιδέψει και να ονειρευτεί πιθανά σενάρια που θα ήθελες να δεις να γίνουν πραγματικότητα και να θέσεις τώρα τις βάσεις για να μπορέσεις να τα υλοποιήσεις κατά την διάρκεια του μήνα. Το διάστημα αυτό όμως μπορεί παράλληλα να έχει εντάσεις, να σε απασχολήσουν νομικά ζητήματα ή να θολώσει η κρίση σου και να μπλοκάρει η δημιουργική σου φαντασία, με αποτέλεσμα να μην επενδύσεις στο σωστό όνειρο αυτή την περίοδο.
 
Η είσοδος του Ερμή στον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σε βοηθά να μπορέσεις να διακρίνεις καλύτερα αυτό που είναι πιο εφικτό να υλοποιηθεί από τα όνειρά σου αυτή την περίοδο και μέσα από συμβουλές και πληροφορίες που παίρνεις από ειδικούς στον τομέα που σε απασχολεί ή μέσα από την ίδια την διαίσθησή σου, καταφέρνεις να επενδύσεις την ενέργειά σου σε σχέδια που θα σου φέρουν χαρά και επιτυχία, ενώ παράλληλα ευνοούνται οι σχέσεις με το εξωτερικό ή είναι κατάλληλη στιγμή να αρχίσεις ένα σεμινάριο ή να εξειδικευτείς σε ένα αντικείμενο που σε ενδιαφέρει.

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω και η μεγαλύτερη παραμονή της από το συνηθισμένο στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου χάρτη, εγκαινιάζει από αυτόν τον μήνα μια σειρά από καταστάσεις που σε φέρνουν πιο κοντά στα δημιουργικά σου σχέδια, αυξάνουν την επιρροή σου σε άτομα που χρειάζεσαι να σε βοηθήσουν στους στόχους που θέλεις να επιτύχεις αυτή την περίοδο και ίσως να φέρνει ένα ερωτικό ενδιαφέρον μέσα από τον φιλικό σου κύκλο, κάτι που δεν είναι και τόσο αναπάντεχο, καθώς ήδη έχεις υποψιαστεί και δει κάποια σημάδια. 

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, οι δύσκολες όψεις που κάνουν ο Ερμής και ο Άρης με τον Κρόνο και τον Ουρανό φέρνουν εντάσεις στις επικοινωνίες σου, κάνουν τα σχέδιά σου και τις μελλοντικές σου προβολές να χάνουν την σιγουριά και την καθαρότητά τους στο μυαλό σου και γενικότερα αρχίζουν να προβάλλουν φόβοι και εμπόδια που βάζεις εσύ ο ίδιος στα σχέδια και τα όνειρά σου. Μιλώντας με κάποιον ειδικό ή με έναν γνώστη, θα σε βοηθήσει να συγκεντρωθείς στον στόχο σου με καθαρό βλέμμα και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Στο παραπάνω κλίμα σαφώς προστίθεται και η ενέργεια της σεληνιακής έκλειψης που συσσωρεύεται από την αρχή του μήνα και η οποία διοχετεύεται στον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει με τον τρόπο που επικοινωνείς, σχετίζεσαι και έχεις επαφή με το περιβάλλον σου και με τα άτομα της καθημερινότητάς σου και αυτό είναι ένα διάστημα που κάτι σημαντικό αλλάζει στον τρόπο που σκέφτεσαι και εκφράζεις τις απόψεις σου, ενώ μπορεί να αλλάξουν καίριες συνθήκες που επηρεάζουν τις σχέσεις με στενούς συγγενείς και αδέλφια. 

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη και αρχίζει να φωτίζει θέματα καριέρας, φιλοδοξίας και επιτυχίας έννοιες που γίνονται πλέον σημαντικές για σένα και παίρνουν την πρώτη θέση στην ατζέντα σου, ενώ ο Ερμής που εισέρχεται και αυτός στον δέκατο ηλιακό σου οίκο κάνει τις επικοινωνίες και τις συμφωνίες στην καριέρα σου σημαντικές και κινείσαι πλέον πιο έξυπνα και πιο ευέλικτα στον τομέα της καριέρας.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό  
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα    
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699
    
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη που γίνεται στις 4 του μήνα φέρνει ενέργεια που διοχετεύεται στα όνειρα που κάνεις αυτή την περίοδο και σε βοηθά να θέσεις τις βάσεις για να τα κάνεις πραγματικότητα, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου. Η Πανσέληνος του μήνα που ταυτόχρονα είναι και σεληνιακή έκλειψη έρχεται στις 19 του μήνα για να σου αλλάξει τις ισορροπίες σε θέματα επικοινωνίας και επαφής με τα στενά σου συγγενικά πρόσωπα και οι σχέσεις σου με αυτά αλλάζουν, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με βάση τα κενά πορείας της Σελήνης  εδώ 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Αυτόν τον μήνα ίσως αισθανθείς ότι έρχεται η στιγμή να αλλάξεις κάτι σημαντικό στην κατεύθυνση που ακολουθούν τα επαγγελματικά σου, ίσως ακόμη να θέλεις να αλλάξεις το αντικείμενό σου εντελώς και να βρεις απασχόληση σε κάτι άλλο που είναι πιο κοντά στα όνειρα που κάνεις ή στις θεωρητικές γνώσεις που έχεις και οι οποίες δεν αξιοποιούνται μέσα από την δουλειά σου. Όμως η περίοδος δεν είναι κατάλληλη τώρα για μια τόσο σημαντική αλλαγή, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι δεν μπορείς να το σκέφτεσαι και να το σχεδιάζεις. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να προλάβεις εσύ τις εξελίξεις!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ο έρωτας γίνεται ιδανικός αυτόν τον μήνα και τώρα εσύ έχεις την ανάγκη αλλά και την πρόθεση να ζήσεις αυτο που ονειρεύεσαι και να χτίσεις τις βάσεις στην πραγματικότητα μιας υπέροχης σχέσης που ξεκινάει από την επαφή και την επικοινωνία και συνεχίζει να εξελίσσεται φτάνοντας μέχρι και την εδραίωση μέσω συμβίωσης. Είναι ένας μήνας που θα μετριάσεις την ονειροπόληση και τον ρομαντισμό και θα εστιάσεις σε πρακτικές κινήσεις που θα σε οδηγήσουν στο να βελτιώσεις και να αναβαθμίσεις την κατάσταση στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου ή θα στοχεύσεις να εντοπίσεις και θα βρεις το κατάλληλο πρόσωπο για σένα, καθώς οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες δεν λείπουν αυτόν τον μήνα. Δεν αποκλείεται το καινούργιο σου ενδιαφέρον να βρίσκεται σε επαγγελματικό χώρο ή να είναι γνωστό σου μέσα από τον φιλικό σου κύκλο.   Μην μένεις στα γενικά! Μάθε συγκεκριμένες πληροφορίες για σένα, το ταίρι σου και την συναστρία σας καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν βρίσκεσαι.