astropedia.gr

ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα η νέα Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει νέα δεδομένα που σε ενεργοποιούν και σε ανανεώνουν, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου. Είναι μια περίοδος που μπορείς να λειτουργήσεις κάνοντας μια φρέσκια και ίσως απαραίτητη νέα αρχή στην αισθηματική σου ζωή και αρχίζεις να φλερτάρεις ξανά με τον σύντροφο, ενισχύοντας τον δεσμό σου ή γνωρίζεις νέα πρόσωπα που σε κάνουν να χαμογελάς αλλά και να σκέφτεσαι, ενώ παράλληλα το επόμενο διάστημα φέρνει νέα δημιουργικά σχέδια και όρεξη για ζωή και δημιουργία.

Η είσοδος του Ερμή στον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σε κάνει πιο εκφραστικό και ανοίγεσαι στους ανθρώπους γύρω σου περισσότερο, αποκτάς μια καλύτερη επαφή με τα παιδιά σου και έρχεσαι κοντά τους συζητώντας τα θέματά τους, ενώ παράλληλα οι επαφές και οι επικοινωνίες που έχεις με άτομα που ξέρεις ότι μπορούν να σε βοηθήσουν, αρχίζουν τώρα να φέρνουν αποτελέσματα και βλέπεις τα σχέδιά σου, επαγγελματικά και όχι μόνο, να προχωράνε σε μια κατεύθυνση που θέλεις και περίμενες καιρό τώρα.

Το πέρασμα της Αφροδίτης απέναντί σου και η μεγαλύτερη παραμονή της από το συνηθισμένο στον έβδομο οίκο του ηλιακού σου χάρτη, εγκαινιάζει από αυτόν τον μήνα μια σειρά από καταστάσεις που βοηθάνε και σου παρέχουν ευκαιρίες να βελτιώσεις και να εξελίξεις την προσωπική σου ζωή και να γλυκάνεις την καθημερινότητα στην σχέση σου και την επαφή σου με τον σύντροφο, αλλά και να αναβαθμίσεις τις συνεργασίες σου με τρόπο τέτοιο που φέρνει χαρά και κέρδος τόσο σε σένα όσο και στην άλλη πλευρά της συνεργασίας. Παρά τις όποιες δυσκολίες συναντήσεις, τόσο οι σχέσεις σου όσο και οι συνεργασίες σου θα μπορέσουν να βελτιωθούν και να νιώσεις ότι έχεις καταφέρει κάτι σημαντικό.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, οι δύσκολες όψεις που κάνουν ο Ερμής και ο Άρης με τον Κρόνο και τον Ουρανό μπορεί να φέρουν ανατροπές και εμπόδια στα δημιουργικά σου σχέδια και να αισθανθείς ότι η υποστήριξη από τα πρόσωπα στα οποία βασιζόσουν και υπολόγιζες τώρα δεν υπάρχει ή αλλάζει με τρόπο που μετριάζεται η παροχή βοήθειας που χρειάζεσαι. Μπορεί ακόμη να νιώσεις προδομένος από φίλους που τώρα αποφασίζουν να ακολουθήσουν ένα δικό τους πρόγραμμα που δεν σε συμπεριλαμβάνει ή που είναι κόντρα στις απόψεις και τις προσδοκίες σου. Όλα αυτά σε οδηγούν να επανεξετάσεις τις φιλικές σου σχέσεις και να προσπαθήσεις να αποσυνδέσεις την χαρά σου και την επιτυχία σου από τις ζωές των άλλων, πράγμα που ουσιαστικά σε εξελίσσει και σε ωριμάζει ψυχολογικά.

Στο παραπάνω κλίμα σαφώς προστίθεται και η ενέργεια της σεληνιακής έκλειψης που συσσωρεύεται από την αρχή του μήνα και η οποία διοχετεύεται στον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει με τους στόχους και τις φιλοδοξίες που έχεις στην ζωή σου την συγκεκριμένη περίοδο και θα χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις που τελικά μπορεί να σε οδηγούν σε διαφορετική κατεύθυνση από αυτή που είχες στο μυαλό σου. Παράλληλα κάτι σημαντικό αλλάζει στην σχέση που έχεις με τα παιδιά σου ή στον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι πλέον την χαρά και την απόλαυση που παίρνεις από ό,τι έχει να σου προσφέρει η ζωή,

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη και αρχίζει να φωτίζει θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητά σου, την προσφορά σου στο σύνολο, με την εργασία σου και με την υγεία σου, θέματα τα οποία πλέον γίνονται σημαντικά για σένα και παίρνουν την πρώτη θέση στην ατζέντα σου, ενώ ο Ερμής που εισέρχεται και αυτός στον έκτο ηλιακό σου οίκο κάνει την καθημερινότητά σου πιο επικοινωνιακή και δραστήρια, γεμίζοντας το πρόγραμμά σου με επαφές και συναντήσεις.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό  
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα    
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699
    
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη που γίνεται στις 4 του μήνα φέρνει ενέργεια που διοχετεύεται στον τομέα των αισθηματικών υποθέσεων και της δημιουργικής και αληθινής σου έκφρασης, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου και η περίοδος προμηνύει μια σημαντική νέα γνωριμία που θα κάνεις ή μια καινούργια αρχή στα αισθηματικά.  Η Πανσέληνος του μήνα που ταυτόχρονα είναι και σεληνιακή έκλειψη έρχεται στις 19 του μήνα για να σου αλλάξει τις ισορροπίες σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με παιδιά και σε θέματα πρωτοβουλιών, δημιουργικών σχεδίων και φιλοδοξιών, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με βάση τα κενά πορείας της Σελήνης  εδώ 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Είναι ο μήνας που από την μια θέλεις να κυνηγήσεις περισσότερο τα προσωπικά σου δημιουργικά σχέδια και η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις της δουλειάς σου δεν σε αφήνουν να το κάνεις ή σου δημιουργούν την αίσθηση ότι χάνεις χρόνο σε κάποια πρότζεκτ ενώ θα ήταν καλύτερο να ασχοληθείς με κάτι διαφορετικό. Έτσι λοιπόν τώρα βασίζεσαι περισσότερο σε βοηθούς και συνεργάτες αφήνοντας κάποια πράγματα να τα διεκπεραιώσουν άλλοι, ενώ εσύ ασχολείσαι με πιο ευχάριστα και δημιουργικά θέματα που σε εξιτάρουν και σε ενδιαφέρουν περισσότερο. Αν σε απασχολεί η εργασία και βρίσκεσαι σε αναζήτηση, τώρα είναι μια ευνοϊκή περίοδος που σε βοηθά να βρεις κάτι που σε ικανοποιεί και σου αρέσει. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να προλάβεις εσύ τις εξελίξεις!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είναι σαφέστατα ένας μήνας που φέρνει σημαντικές αλλαγές στο αισθηματικό σου κομμάτι και ειδικότερα με την έκλειψη που συμβαίνει στον πέμπτο σου ηλιακό οίκο, τον τομέα που έχει να κάνει με το φλερτ, τον έρωτα και την έκφραση των συναισθημάτων, δεν αποκλείεται αν είσαι μόνος, αυτόν τον μήνα να κάνεις μια πολύ σημαντική και σχεδόν καρμική γνωριμία που θα σου αλλάξει την ζωή και θα σου φέρει τα πάνω κάτω! Ακόμη όμως και αν βρίσκεσαι σε σταθερή σχέση, η περίοδος φέρνει σημαντικές εξελίξεις και αποφάσεις που θα πάρεις για την εξέλιξη της σχέσης σου, πολύ περισσότερο καθώς η Αφροδίτη έρχεται από αυτόν τον μήνα να καθήσει απέναντί σου, στον τομέα των σχέσεων και να σου στέλνει την ενέργειά της για ένα μεγάλο διάστημα μπροστά, καλώντας σε μέσα από τον σύντροφο και τις πράξεις του να πάρεις την απόφαση να δοθείς και να αφοσιωθείς με όλο σου τον εαυτό στην σχέση. Μην μένεις στα γενικά! Μάθε συγκεκριμένες πληροφορίες για σένα, το ταίρι σου και την συναστρία σας καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν βρίσκεσαι.