astropedia.gr

ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα η νέα Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει νέα δεδομένα που σε ενεργοποιούν και σε οδηγούν στην απόφαση να μιλήσεις γενικότερα για τα θέματά σου και τις απόψεις σου πιο ανοιχτά και πιο ξεκάθαρα, φέρνοντας και τους άλλους στην θέση να ανοίξουν τα χαρτιά τους και να σου πουν την αλήθεια για το πού στέκονται και τι θέλουν από σένα. Ειδικά μάλιστα, αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου, η αρχή του μήνα είναι σημαντική γιατί θα καταφέρεις να ξεκαθαρίσεις πολλά και να κάνεις μια νέα αρχή που σε βοηθά να ξέρεις πού πατάς και πού μπορείς να επενδύσεις τον χρόνο σου και την ενέργειά σου. Επίσης τώρα μπορείς να κάνεις μια νέα αρχή με συγγενικά σου πρόσωπα και αδέλφια, αν υπάρχουν θέματα που πρέπει να ξεκαθαρίσουν και να μπορέσεις βιώσεις μια θετική και αληθινή σχέση μαζί τους, εφόσον όμως τηρούνται τα προσωπικά όρια και ο σεβασμός και από τις δυο πλευρές.

Η είσοδος του Ερμή στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σου δίνει την δύναμη και αυξάνει την ευστροφία σου γύρω από την καθημερινότητα και τις σχέσεις σου με τους άλλους και το περιβάλλον σου και σε κάνει να ενδιαφέρεσαι τώρα για θέματα που σε κάνουν να έχεις περιέργεια, να μαθαίνεις καινούργια πράγματα και να ανανεώνεις το μυαλό σου με ευχάριστες έρευνες και αναζητήσεις, ενώ παράλληλα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου σου ανοίγονται περισσότερο, έρχονται πιο κοντά σου και αισθάνεσαι ότι μπορείς να βοηθήσεις και να δώσεις τα φώτα σου, κάτι που και εσένα σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα, αλλά και βοηθά στο να χτίσεις καλύτερες σχέσεις που κάνουν την καθημερινότητά σου πιο ευχάριστη και θετική.

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω και η μεγαλύτερη παραμονή της από το συνηθισμένο στον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου χάρτη, εγκαινιάζει από αυτόν τον μήνα μια σειρά από καταστάσεις που σε απασχολούν στον αισθηματικό τομέα, αλλά και γενικότερα στον τρόπο με τον οποίο εκφράζεις τον εαυτό σου, τις προσωπικές σου ανάγκες και τις δημιουργικές σου ιδέες και υπάρχει εύνοια που σε βοηθά να πετύχεις κάτι σημαντικό και να θέσεις βάσεις σε μια προσωπική σχέση, στην σχέση σου με τα παιδιά σου, αν είσαι γονέας ή ακόμη και σε κάποια ιδέα που έχεις να ξεκινήσεις κάτι δικό σου ή να ασχοληθείς με κάτι που μέχρι τώρα μπορεί να ήταν απλά ένα ενδιαφέρον, αλλά τώρα γίνεται κάτι περισσότερο από ένα απλό χόμπι.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, οι δύσκολες όψεις που κάνουν ο Ερμής και ο Άρης με τον Κρόνο και τον Ουρανό φέρνουν εμπόδια και εντάσεις που πάνε πίσω τα σχέδιά σου ή σε κάνουν να πιστεύεις ότι ο σκοπός και το όραμα που έχεις στην ζωή σου για το επόμενο διάστημα δεν είναι σωστός και μάλλον θα πρέπει να εγκαταλείψεις και να εστιάσεις σε κάτι διαφορετικό, αλλά η πεσμένη σου αισιοδοξία δεν θα κρατήσει πολύ και θα ξεπεράσεις τα εμπόδια επιμένοντας και κυνηγώντας το όνειρό σου. Σίγουρα η καθημερινότητα, η δουλειά και οι ανάγκες των άλλων που θέλουν τον χρόνο σου και την βοήθεια σου, αυτό το δεκαήμερο δεν σε αφήνουν να εστιάσεις στην δική σου, προσωπική ατζέντα, αλλά αυτό θα αλλάξει σε λίγο και θα πάρεις πάλι τα πάνω σου βλέποντας πιο θετικά τα πράγματα. Μην βιαστείς λοιπόν να πάρεις σημαντικές αποφάσεις αυτό το διάστημα!

Στο παραπάνω κλίμα σαφώς προστίθεται και η ενέργεια της σεληνιακής έκλειψης που συσσωρεύεται από την αρχή του μήνα και η οποία διοχετεύεται στον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει με την επαφή που έχεις με το περιβάλλον σου και αυτόν τον μήνα τονίζεται και διογκώνεται η ανάγκη σου να αλλάξεις και να έχεις πλέον πιο ουσιαστικές και κυρίως ευχάριστες σχέσεις με τους ανθρώπους που δεν βασίζονται στην εκμετάλλευση της θετικής σου ενέργειας και με το να τους βοηθάς να λύνουν τα προβλήματά τους μόνο, αλλά είναι σχέσεις που έχουν χαρά και σου δίνουν την δυνατότητα να περνάς όμορφα και δημιουργικά. Έχεις βαρεθεί πλέον να σε απορροφούν τα προβλήματα των άλλων και με αυτή την έκλειψη υπάρχει η ανάγκη να απομακρύνεις κάθε τοξικό στοιχείο  από το περιβάλλον σου. 

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη και αρχίζει να φωτίζει θέματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν σου, την οικογένειά σου και τα δικά σου αγαπημένα πρόσωπα ή ακόμη και με θέματα πρακτικά που άπτονται του σπιτιού και ης ακίνητης περιουσίας σου, τα οποία πλέον γίνονται σημαντικά για σένα και παίρνουν την πρώτη θέση στην ατζέντα σου, ενώ ο Ερμής που εισέρχεται και αυτός στον τέταρτο ηλιακό σου οίκο κάνει τις επικοινωνίες και τις κινήσεις σου γύρω από τα παραπάνω δραστήριες και ενεργές με αποτέλεσμα κατά το τελευταίο κομμάτι του μήνα να αρχίζεις να ξεκαθαρίζεις πολλά κρυμμένα πράγματα στα συρτάρια του μυαλού σου και να βάζεις τάξη στην ζωή σου και κυρίως στο μυαλό και την ψυχή σου.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό  
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα    
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699
    
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη που γίνεται στις 4 του μήνα φέρνει ενέργεια που διοχετεύεται στις επικοινωνίες, τις επαφές και τις μετακινήσεις σου κάνοντας το διάστημα επιρροής πολύ κινητικό και παραγωγικό, ενώ παράλληλα βοηθά στο να θέσεις μια καινούργια βάση στην σχέση σου με στενούς συγγενείς και αδέλφια, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου. Η Πανσέληνος του μήνα που ταυτόχρονα είναι και σεληνιακή έκλειψη έρχεται στις 19 του μήνα για να σου αλλάξει τις ισορροπίες σε θέματα ονείρων και προσδοκιών ή επιθυμιών σε σχέση με την πραγματικότητα και τα δεδομένα που έχεις και τώρα μπορείς να πάρεις αποφάσεις αν θα συνεχίσεις να κυνηγάς ένα συγκεκριμένο όνειρο ή αν θα το κλείσεις στο χρονοντούλαπο της προσωπικής σου ιστορίας, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με βάση τα κενά πορείας της Σελήνης  εδώ 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Τα θέματα εργασίας σε απασχολούν και αυτόν τον μήνα και τώρα χρειάζεται να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό και να προσέξεις κάθε λεπτομέρεια και χρονοδιάγραμμα γιατί οι συνθήκες είναι πιεστικές και τα πάντα τρέχουν. Γύρω στα μέσα του μήνα ενδέχεται να υπάρξουν επιπλοκές και καθυστερήσεις ή ακόμη και εντάσεις και δεν χρειάζεται να προβείς σε αγχωμένες κινήσεις για να αποδείξεις την αξία σου, γιατί θα γίνουν λάθη που δεν θα ήθελες να γίνουν. Χρειάζεται καθαρή και ψύχραιμη σκέψη και φυσικά να φροντίσεις να μην εξαντλείσαι και να προσέχεις την υγεία σου, γιατί μόνο έτσι μπορείς να είσαι αποδοτικός και αποτελεσματικός. Προτάσεις ή ιδέες για κάτι διαφορετικό από αυτό που κάνεις ή η σκέψη να παραιτηθείς και να αλλάξεις εργασία ίσως είναι κάτι που θα πρέπει να το αφήσεις για μια άλλη στιγμή καθώς δεν ευνοείται τώρα. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να προλάβεις εσύ τις εξελίξεις!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Με την Αφροδίτη που από αυτόν τον μήνα αρχίζει την διέλευσή της στον πέμπτο σου ηλιακό οίκο, τα αισθηματικά σου κινούνται και θα κινούνται για ένα σχετικά μεγάλο διάστημα μπροστά, καθώς ο πλανήτης λόγω αναδρομής θα παραμείνει περισσότερο χρόνο σε αυτόν τον τομέα του ωροσκοπίου σου. Το στοίχημα του μήνα είναι να βρεθεί το κατάλληλο άτομο για σένα, αν είσαι μόνος και αναζητάς σύντροφο, ή να βελτιωθεί και να αποκτήσει βάρος και αξία η ήδη υπάρχουσα σχέση που διατηρείς. Είναι μια περίοδος που η επικοινωνία στο αισθηματικό κομμάτι και με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είναι υψίστης σημασίας και τώρα τα πράγματα πρέπει να ειπωθούν έτσι όπως είναι, χωρίς περιστροφές και κυρίως χωρίς διπλωματία που συνήθως σώζει καταστάσεις, αλλά τώρα λειτουργεί εις βάρος της αλήθειας και δυσκολεύει τις σημαντικές αποφάσεις. Επικοινωνιακά εσύ έχεις αυτή την περίοδο την άνεση να μιλήσεις ανοιχτά, να φλερτάρεις χωρίς περιστροφές και να έχεις άμεσα αποτελέσματα και κυρίως δεν διατίθεσαι πλέον να χάσεις άλλον χρόνο. Μην μένεις στα γενικά! Μάθε συγκεκριμένες πληροφορίες για σένα, το ταίρι σου και την συναστρία σας καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν βρίσκεσαι.