astropedia.gr

ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα η νέα Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει νέα δεδομένα που σε ενεργοποιούν επαγγελματικά, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να θέσεις νέες βάσεις για το μέλλον σου ή να πάρεις αποφάσεις που θα επηρεάσουν την καθημερινότητά σου στην δουλειά, τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και την μελλοντική σου επιτυχία και κυρίως αναγνώριση. Δεν θέλεις πλέον να είσαι σε δεύτερη μοίρα, θέλεις οι προσπάθειές σου και η αξία σου να αναγνωριστούν και τώρα έχει έρθει η ώρα να το πετύχεις.

Η είσοδος του Ερμή στον δέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου ευνοεί και υποστηρίζει τις κινήσεις σου στα επαγγελματικά και θέλεις τώρα να κάνεις σωστές και χρήσιμες επαφές που θα αυξήσουν το κύρος σου και θα ανεβάσουν τον πήχυ που θέτεις στις επιδιώξεις σου, όχι μόνο στην εργασία, αλλά και γενικότερα στην ζωή σου. Θέτεις στόχους και εντοπίζεις τις απαραίτητες πληροφορίες ή τα πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς και να δείξεις στην κοινωνία το ποιος είσαι. Η διέλευση μπορεί να φέρει γενικά όμως κόντρες και εντάσεις…
 
Η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω και η μεγαλύτερη παραμονή της από το συνηθισμένο στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου χάρτη, εγκαινιάζει από αυτόν τον μήνα μια σειρά από καταστάσεις που σε αγχώνουν και καθώς οι συνθήκες είναι αρκετά απαιτητικές, εσύ αποκτάς φοβίες που μπλοκάρουν την βούλησή σου και την δύναμη να πας μπροστά όπως εσύ θέλεις. Είναι κατάλληλη περίοδος για να δεχτείς συμβουλές από κάποιον που γνωρίζει πώς να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να περιορίσεις το άγχος σου. Παράλληλα η διέλευση μπορεί να σε κάνει πιο κλειστό στην συναισθηματική έκφραση με το ταίρι σου.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, οι δύσκολες όψεις που κάνουν ο Ερμής και ο Άρης με τον Κρόνο και τον Ουρανό δημιουργούν ένα αρκετά εύφλεκτο κλίμα στην καριέρα που υποσκάπτει και την ευτυχία σου στο σπίτι με την οικογένεια και τους δικούς σου και είναι ένα διάστημα που εσύ καλείσαι να πάρεις αποφάσεις και να θέσεις κανόνες και όρια και δεν μπορείς πλέον να περιμένεις τα πράγματα να φτιάξουν από μόνα τους ή από μία εξωτερική παρέμβαση.

Στο παραπάνω κλίμα σαφώς προστίθεται και η ενέργεια της σεληνιακής έκλειψης που συσσωρεύεται από την αρχή του μήνα και η οποία διοχετεύεται στον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει με το δίπολο καριέρα-οικογένεια και πλέον ετοιμάζεσαι να ανοίξεις ένα καινούργιο κεφάλαιο στην ζωή σου, κοιτώντας προς το μέλλον και αφήνοντας πίσω σου το παρελθόν, ειδικότερα αν από την έκλειψη επηρεάζεται ο προσωπικός σου χάρτης.

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη και αρχίζει να φωτίζει θέματα που έχουν να κάνουν με τις φιλοδοξίες σου και τα οφέλη που έχεις από την εργασία σου ή από την κοινωνική σου δράση γενικότερα και η επιτυχία αλλά και η ποιότητα στις φιλίες σου γίνονται πλέον σημαντικά θέματα και παίρνουν την πρώτη θέση στην ατζέντα σου, ενώ ο Ερμής που εισέρχεται και αυτός στον ενδέκατο ηλιακό σου οίκο κάνει τις επικοινωνίες και τις συνεννοήσεις με φίλους αλλά και με πρόσωπα που σε βοηθάνε στους στόχους σου να φέρνουν θετικά αποτελέσματα.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό  
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα    
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699
    
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη που γίνεται στις 4 του μήνα φέρνει ενέργεια που διοχετεύεται στον τομέα της καριέρας και τώρα μπορείς να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα που θα είναι πολύ ευνοϊκό για σένα, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου. Η Πανσέληνος του μήνα που ταυτόχρονα είναι και σεληνιακή έκλειψη έρχεται στις 19 του μήνα για να σου αλλάξει τις ισορροπίες σε θέματα οικογένειας και καριέρας, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου, και τώρα πρέπει να άρεις αποφάσεις γύρω από το τι είναι πιο σημαντικό για σένα, με τις αντίστοιχες επιπτώσεις βεβαίως που προκύπτουν από τις αποφάσεις που θα πάρεις. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με βάση τα κενά πορείας της Σελήνης  εδώ 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Είναι σημαντικός αυτός ο μήνας για τα επαγγελματικά σου και τώρα μπορείς να έχεις εξελίξεις και αποτελέσματα που επιθυμείς, που σκεφτόσουν ή που απλά τα έχεις ανάγκη, αρκεί βέβαια να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις, να εκμεταλλευτείς τις συνθήκες ή να δημιουργήσεις εσύ ο ίδιος τις ευκαιρίες που θα σε πάνω πιο μπροστά και πιο ψηλά. Απόφυγε εντάσεις και διαπληκτισμούς ή εν θερμώ αποφάσεις στον επαγγελματικό σου χώρο ή με άτομα που έχουν θέση κλειδί στην καριέρα σου και όλα θα πάνε καλά! Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να προλάβεις εσύ τις εξελίξεις!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ο μήνας είναι ιδιαίτερα καρμικός γύρω από γνωριμίες και γεγονότα που σε οδηγούν πιο κοντά σε ένα πρόσωπο και που δίνουν την αίσθηση ότι τώρα συμβαίνει κάτι σημαντικό και σε κάποιο βαθμό ανεξήγητο, αλλά οπωσδήποτε τα γεγονότα και οι συμπτώσεις είναι τέτοια που δεν σε αφήνουν να στρέψεις την προσοχή σου αλλού και να κλείσεις τα μάτια σε αυτό το κάτι που πάει να αρχίσει. Αν βρίσκεσαι ήδη σε σχέση, η περίοδος φέρνει ανακατατάξεις στην κοινή σας ζωή ή και σε θέματα του σπιτιού αν μένετε μαζί, ενώ παράλληλα και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν σε αφήνουν να απολαύσεις όμορφες στιγμές, με αποτέλεσμα να υπάρξουν εντάσεις και μικροκαυγαδάκια, τα οποία όμως θα ξεπεραστούν εφόσον και οι δύο πλευρές θέλετε το καλύτερο. Αν είσαι μόνος και παρά το καρμικό μήνυμα του μήνα, κλείσεις τα μάτια σε μια καινούργια γνωριμία, οπωσδήποτε τότε η συγχρονικότητα θα φέρει ερωτικό ενδιαφέρον με πρόσωπο του επαγγελματικού σου χώρου ή με πρόσωπο από το παρελθόν. Μην μένεις στα γενικά! Μάθε συγκεκριμένες πληροφορίες για σένα, το ταίρι σου και την συναστρία σας καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν βρίσκεσαι.