astropedia.gr

ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα η νέα Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει νέα δεδομένα που σε ενεργοποιούν και σου δίνουν την δυνατότητα να επανεφεύρεις και να αναδημιουργήσεις την σχέση σου με τους άλλους, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου, με προοπτική να έλθει μια νέα μορφή συσχετισμού και ισορροπίας ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφο, τον συνεργάτη ή τα άτομα με τα οποία σχετίζεσαι και έχεις οικονομικές συνδιαλλαγές. Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα μπορείς λοιπόν να προετοιμάσεις καταστάσεις που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μεγαλύτερη αυτονομία και ελευθερία κινήσεων κατά την διάρκεια του μήνα.

Η είσοδος του Ερμή στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου φέρνει αρκετές σκέψεις και συζητήσεις γύρω από οικονομικά θέματα, αλλά σε βάζει και σε διαδικασία να αναζητήσεις, να ψάξεις και να διερευνήσεις βαθύτερα τις κινήσεις και τα μηνύματα που παίρνεις από τον σύντροφο, καθώς αισθάνεσαι ότι κάτι κρύβει. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω και η μεγαλύτερη παραμονή της από το συνηθισμένο στον δέκατο οίκο του ηλιακού σου χάρτη, εγκαινιάζει από αυτόν τον μήνα μια σειρά από καταστάσεις που είναι βοηθητικές και ενισχυτικές για την καριέρα σου και την θέση σου στην κοινωνία και αρχίζουν σταδιακά να εμφανίζονται ευκαιρίες για βελτίωση της επαγγελματικής σου θέσης ή για μια καλύτερη και πιο λειτουργική οργάνωση της επαγγελματικής σου ζωής.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, οι δύσκολες όψεις που κάνουν ο Ερμής και ο Άρης με τον Κρόνο και τον Ουρανό κάνουν το κλίμα αρκετά εύφλεκτο και παρορμητικό, με εντάσεις που καλείσαι να τις υπερβείς ώστε να μην χάσεις ούτε τον πολύτιμό σου χρόνο, ούτε όμως και να εμπλακείς σε διαδικασίες που θα σου κοστίσουν ηθικά και οικονομικά, ενώ παράλληλα κάποια από τα δημιουργικά σου σχέδια συναντάνε τώρα εμπόδια και θα πρέπει να βρεις διαφορετικές λύσεις αυτή την φορά ή απλά να περιμένεις για μια πιο κατάλληλη στιγμή. Η δύναμη βρίσκεται μέσα σου και τώρα είναι καλό να βασιστείς λίγο περισσότερο στον σύντροφό σου, που μπορεί να σου προτείνει λειτουργικές λύσεις.

Στο παραπάνω κλίμα σαφώς προστίθεται και η ενέργεια της σεληνιακής έκλειψης που συσσωρεύεται από την αρχή του μήνα και η οποία διοχετεύεται στον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει με τα οικονομικά σου, αλλά ουσιαστικά με την δύναμη που έχεις να αναγεννηθείς και να προχωρήσεις μπροστά έχοντας πρώτα μεταμορφώσει την αδυναμία και την εξάρτηση σε δύναμη και αυτονομία. 

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη και αρχίζει να φωτίζει θέματα που έχουν να κάνουν με μακρινά ταξίδια, νομικά ζητήματα, αλλά ουσιαστικά με το όραμα που έχεις για την ζωή σου, τα όνειρα και τις μεγάλες σου επιθυμίες. Τα παραπάνω  πλέον γίνονται σημαντικά θέματα για σένα και παίρνουν την πρώτη θέση στην ατζέντα σου, ενώ ο Ερμής που εισέρχεται και αυτός στον ένατο ηλιακό σου οίκο σε βοηθά να αναπτύξεις μια λογική θεώρηση πιο ανοιχτή και να σκεφτείς ελεύθερα και δημιουργικά και τελικά μέσα από σημαντικές επαφές και συζητήσεις μπορείς να προσεγγίσεις με πιο άμεσο τρόπο ένα όνειρό σου και να το κάνεις πραγματικότητα. 

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό  
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα    
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699
    
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη που γίνεται στις 4 του μήνα φέρνει ενέργεια που διοχετεύεται στον τομέα των οικονομικών σου και συγκεκριμένα σε θέματα που έχουν να κάνουν με εκκρεμότητες, δάνεια και χρέη που τώρα καλείσαι να ρυθμίσεις και να τα βάλεις σε μια σειρά, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου. Η Πανσέληνος του μήνα που ταυτόχρονα είναι και σεληνιακή έκλειψη έρχεται στις 19 του μήνα για να σου αλλάξει τις ισορροπίες στην αυτοπεποίθηση και την πίστη που έχεις στον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου και συνειδητοποιείς ότι τελικά δεν είσαι και τόσο ανεξάρτητος και πως δεν μπορείς να τα πετύχεις όλα μόνος σου, χωρίς την υποστήριξη των σημαντικών άλλων στην ζωή σου, είτε πρόκειται για την σχέση σου είτε για έναν συνεργάτη, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με βάση τα κενά πορείας της Σελήνης  εδώ 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Από αυτόν τον μήνα αρχίζει μια περίοδος που παρουσιάζονται διάφορες ευκαιρίες στον επαγγελματικό σου τομέα που σε βοηθάνε να βελτιώσεις τις υπάρχουσες συνθήκες ή ακόμη και να επωφεληθείς από συμπτώσεις και να ανέβεις με χάρη αλλά και με την αξία σου την κλίμακα της επιτυχίας. Γυναικεία πρόσωπα μπορούν άμεσα ή έμμεσα να σε βοηθήσουν αρκετά στους στόχους σου, αλλά φρόντισε  να μην μπερδέψεις την δουλειά με την διασκέδαση. Στα οικονομικά σου ο μήνας θέλει προσοχή γιατί είναι πάρα πολύ εύκολο τώρα να χάσεις την ισορροπία είτε γιατί προκύπτουν απρόβλεπτα έξοδα, είτε γιατί σκορπάς απερίσκεπτα ο ίδιος αυτά που κερδίζεις από την εργασία σου. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να προλάβεις εσύ τις εξελίξεις!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το παιχνίδι της δύναμης και του ποιος έχει το πάνω χέρι γίνεται αρκετά έντονο αυτόν τον μήνα και ίσως θα ήταν καλό να προσέξεις να μην το παρακάνεις και να μην αφήσεις το μυαλό σου να ξεφύγει τόσο ώστε να αρχίζεις να βλέπεις πράγματα εκεί που δεν υπάρχουν ή να αισθάνεσαι ότι ο σύντροφος συνωμοτεί πίσω από την πλάτη σου και σχεδιάζει κάτι δυσοίωνο και αρνητικό. Είναι μια περίοδος που είτε το καταλαβαίνεις είτε όχι, δεσμεύεσαι βαθύτερα με τον σύντροφο, αλλά και με τις υποχρεώσεις που απορρέουν από την σχέση σας και αυτό μπορεί να σε κάνει κάποιες στιγμές να αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε αδιέξοδο και ότι χάνεις τον εαυτό σου. Μην μένεις όμως στα γενικά! Μην μένεις στα γενικά! Μάθε συγκεκριμένες πληροφορίες για σένα, το ταίρι σου και την συναστρία σας καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν βρίσκεσαι.