astropedia.gr

ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου φέρνει νέα δεδομένα που σε ενεργοποιούν και σε βάζουν σε τροχιά αναζήτησης λύσεων και σημαντικών αποφάσεων, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου. Τώρα είναι μια περίοδος για σένα που θέλεις να κάνεις μια καινούργια και φρέσκια αρχή σε κάθε τομέα της ζωής σου, προσοχή όμως μην κάψεις μαζί με τα ξερά και τα χλωρά. Χρησιμοποιείς την δύναμή σου και την επιμονή σου για να σχεδιάσεις καλύτερα το μέλλον σου και όχι για να αυτοκαταστραφείς πρώτα και να ξαναγεννηθείς μετά, όπως συνήθως κάνεις.
 
Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σου από τις αρχές του μήνα σαφώς και σε βοηθά να διακρίνεις πιο εύκολα τώρα τις αληθινές ευκαιρίες από τους ευσεβείς πόθους και σε δραστηριοποιεί κοινωνικά, επικοινωνιακά και πρακτικά, με την διαίσθησή σου να σε οδηγεί σε σωστές αποφάσεις και σε ξεκαθαρίσματα που έχουν καθυστερήσει καιρό τώρα. Οι αποφάσεις που παίρνεις αυτόν τον μήνα είναι σημαντικές και οι επαφές και σχέσεις που έχεις αποδεικνύονται πρακτικά χρήσιμες και βοηθητικές προσωπικά, γι’αυτό μην χάνεις χρόνο με πρόσωπα που ξέρεις ότι δεν έχουν τίποτε ουσιαστικό να σου προσφέρουν πλέον ή δεν σου πρόσφεραν τίποτα ουσιαστικό ποτέ. 

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω και η μεγαλύτερη παραμονή της από το συνηθισμένο στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου χάρτη, εγκαινιάζει από αυτόν τον μήνα μια σειρά από καταστάσεις που διεγείρουν την ανάγκη σου να έρθεις πιο κοντά με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν και να γνωρίσεις καλύτερα τις καθημερινές σου επαφές που μέχρι τώρα ήταν στον αυτόματο και ήταν απλά μέρος του σκηνικού. Επίσης είναι μια περίοδος που βοηθά να βελτιωθούν οι σχέσεις σου με αδέλφια και στενούς συγγενείς, εφόσον βέβαια υπάρχει το κατάλληλο έδαφος και η πλευρά τους έχει αντίστοιχες προθέσεις. Αν σε απασχολούν τέτοια θέματα, τώρα είναι μια περίοδος που δίνονται οι τελευταίες ευκαιρίες ώστε μέσα στους επόμενους μήνες να ξεκαθαρίσουν οι σχέσεις μια και καλή, θετικά ή όχι..

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, οι δύσκολες όψεις που κάνουν ο Ερμής και ο Άρης με τον Κρόνο και τον Ουρανό φέρνουν εντάσεις και προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες και αυτό το διάστημα δεν είναι καθόλου ευνοϊκό για να μπορέσεις να προωθήσεις τα σχέδιά σου και τους στόχους σου, ούτε μπορείς να δεις τις προσωπικές σου ανάγκες να ικανοποιούνται χωρίς μεγάλη προσπάθεια και επιμονή, ενώ γενικότερα η ζωή στο σπίτι με τους δικούς σου ανθρώπους ή θέματα που έχουν να κάνουν με ακίνητα ή αγοραπωλησίες μένουν στάσιμα. Χρειάζεται υπομονή και όχι βιαστικές κινήσεις ή τελεσίγραφα τα οποία δεν θα οδηγήσουν πουθενά, αντιθέτως θα χειροτερέψουν τις καταστάσεις και τις σχέσεις.

Στο παραπάνω κλίμα σαφώς προστίθεται και η ενέργεια της σεληνιακής έκλειψης που συσσωρεύεται από την αρχή του μήνα και η οποία διοχετεύεται στον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει με τον άξονα σχέσεις και συνεργασίες και τώρα ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο στην ζωή σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου και επηρεάζεσαι άμεσα από το φαινόμενο.

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη και αρχίζει να φωτίζει θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου και με την αυτοπεποίθηση και την δύναμη που αντλείς από τον εαυτό σου και τα ταλέντα σου, ενώ ο Ερμής που εισέρχεται και αυτός στον δεύτερο ηλιακό σου οίκο κάνει τις επικοινωνίες και τις επαφές συμφέρουσες και μπορείς να έχεις μεγάλο όφελος, οικονομικά και όχι μόνο, από πληροφορίες και από ενημέρωση.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό  
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα    
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699
    
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη που γίνεται στις 4 του μήνα στο ζώδιό σου φέρνει ενέργεια που την μετατρέπεις σε δύναμη και αποφασιστικότητα, παίρνοντας σημαντικές αποφάσεις που θα επηρεάσουν βαθύτερα την ζωή σου και το μέλλον σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου. Η Πανσέληνος του μήνα που γίνεται απέναντί σου είναι ταυτόχρονα και σεληνιακή έκλειψη που έρχεται στις 19 του μήνα για να σου αλλάξει τις ισορροπίες σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου, καλώντας σε να μεταμορφώσεις την ζωή σου και να προχωρήσεις σε ένα καινούργιο και σημαντικό κεφάλαιο, αφήνοντας πίσω πια το παρελθόν.  Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με βάση τα κενά πορείας της Σελήνης  εδώ 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Είναι γενικότερα ένας μήνας που βράζει και γίνονται πολλά και ακόμη περισσότερα πίσω από τις κουρτίνες, όχι μόνο στα επαγγελματικά σου αλλά και σε άλλους τομείς της ζωής σου, καθώς ή έκλειψη απέναντί σου επηρεάζει το κλίμα και τις εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες και δεν χρειάζεται λοιπόν να πάρεις ρίσκα ή να διακινδυνέψεις τα κεκτημένα σου στον επαγγελματικό χώρο ή να θέσεις σε κίνδυνο με τις αποφάσεις σου πρόσωπα που εξαρτώνται από σένα. Είναι μια περίοδος που θα σε βοηθήσει να πετύχεις κάτι καλύτερο, αρκεί να κινηθείς επιφυλακτικά, να διερευνήσεις πρώτα κάθε πιθανότητα και να πάρεις αποφάσεις αφού έχεις συλλέξει όλα τα δεδομένα. Τα οικονομικά σου ευνοούνται από τα μέσα του μήνα και μετά, ενώ οι σχέσεις με συνεργάτες ξεκαθαρίζουν και όλοι δείχνουν το αληθινό τους πρόσωπο. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να προλάβεις εσύ τις εξελίξεις!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αρχίζεις και γίνεσαι πιο επικοινωνιακός και εκδηλωτικός γενικότερα με το περιβάλλον σου, αλλά και με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και έτσι ο μήνας σου δίνει την αίσθηση ότι τα θέματα στην αισθηματική σου ζωή προχωράνε καλύτερα και τώρα υπάρχουν οι ευκαιρίες ή το κλίμα είναι κατάλληλο για να ξεπεραστούν εμπόδια που σε κρατούσαν σε μια κάποια απόσταση από την σχέση σου ή που δεν σε άφηναν να εκφράσεις άνετα το ενδιαφέρον σου και να φλερτάρεις με καινούργια πρόσωπα. Μην σκέφτεσαι πάρα πολύ και μην αφήνεις χωρίς ανταπόκριση τις κινήσεις των άλλων, ακόμη και αν σε αυτή την χρονική περίοδο δεν σε ενδιαφέρουν πολύ γιατί με την έκλειψη αυτόν τον μήνα στο ζώδιό σου μπορεί να αισθάνεσαι ότι το νόημα βρίσκεται αλλού και όχι στις σχέσεις, αλλά η έκλειψη έρχεται για να επηρεάσει και τις σχέσεις σου και τώρα ένα νέο κεφάλαιο μπορεί να ξεκινήσει. Μην μένεις στα γενικά! Μάθε συγκεκριμένες πληροφορίες για σένα, το ταίρι σου και την συναστρία σας καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν βρίσκεσαι.