astropedia.gr

ΙΧΘΥΕΣ, 24 Φεβρουαρίου έως 1 Μαρτίου 2020
Προετοιμάζεις νέα πράγματα, ενώ παίρνεις ανάσα στα οικονομικά.

Στο ξεκίνημά της εβδομάδας θα πρέπει να δείξεις περισσότερο ρεαλισμό και αντικειμενικότητα, ενώ Παρασκευή και Σάββατο μπορείς να στηριχτείς στα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Ο ανάδρομος Ερμής όμως από το ζώδιό σου «καίγεται» συναντώντας τον Ήλιο και δείχνει πως κάποιες πληροφορίες μπορεί να ανατρέψουν το σχεδιασμό που είχες κάνει... Δες καθαρά! Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις τώρα.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Τέλος στις ανασφάλειες και τις συνεχείς αναζητήσεις της αλήθειας. 
☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
☎ Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980  

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ο δυναμικός Άρης είναι σύμμαχος για το ζώδιό σου, ενώ μέχρι την Πέμπτη μπορείς να προσεγγίσεις με άνεση το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ή να έχεις τις κεραίες ανοιχτές για κάτι νέο στον ορίζοντα! Αυτό το νέο όμως θα κρατήσει τελικά;

ASTRACARD

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Οι Τετάρτη και Πέμπτη σε βρίσκουν να ασχολείσαι εντονότερα με τα θέματα που σχετίζονται με το πορτοφόλι, ενώ η Αφροδίτη στον Κριό φέρνει άμεσα έσοδα στο πορτοφόλι την προσεχή περίοδο, αν δεν το παρακάνεις!