astropedia.gr

ΣΚΟΡΠΙΟΣ, 24 Φεβρουαρίου έως 1 Μαρτίου 2020
Σημαντικές επαφές, αλλά και κούραση στην καθημερινότητα.

Η εβδομάδα αυτή είναι αρκετά ευχάριστη για σένα, κυρίως χάρη στις κινήσεις που κάνουν οι άλλοι, άλλωστε είσαι σε μια περίοδο που οι άλλοι έχουν τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις. Το ξεκίνημα της εβδομάδας σε φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα και δίνει ώθηση σε δημιουργικά σχέδια που ετοίμαζες, γενικότερα όμως θα πρέπει να προσέξεις την υγεία σου.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Τέλος στις ανασφάλειες και τις συνεχείς αναζητήσεις της αλήθειας. 
☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
☎ Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980  

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είναι θετικές ημέρες μέχρι την Πέμπτη που η καλή όψη των Ήλιου-Άρη σε θετική θέση για τα ζητήματα καρδιάς, φέρνει εύνοια, μολονότι οι Σκορπιοί του Οκτωβρίου δυσκολεύονται, καθώς το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει μοιάζει να μην βάζει νερό στο κρασί του. Επίσης, κάποια ξαφνική είδηση από κοντινό σου πρόσωπο μπορεί να σε αναστατώσει.

ASTRACARD

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Η Αφροδίτη στον τομέα των επαγγελματικών σου σε δύσκολη όψη με τον Πλούτωνα φέρνει εριστικές καταστάσεις στο εργασιακό περιβάλλον. Επίσης, τα μέσα της εβδομάδας είναι βοηθητικά για να βάλεις σε τάξη εκκρεμότητες πρακτικής φύσης, στη δουλειά.