astropedia.gr

ΠΑΡΘΕΝΟΣ, 24 Φεβρουαρίου έως 1 Μαρτίου 2020
Σημαντικές ευκαιρίες, αλλά και έσοδα μέσω τρίτων.
Η εβδομάδα αυτή είναι θετική για σένα, όμως η δυσαρμονική συνάντηση του ανάδρομου κυβερνήτη σου Ερμή με τον Ήλιο δείχνει πως δεν βλέπεις καθαρά τις καταστάσεις και τις επιλογές στα προσωπικά. Την Παρασκευή και το Σάββατο έχεις την τύχη με το μέρος σου για όλες τις υποθέσεις που έχεις στα σκαριά.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Τέλος στις ανασφάλειες και τις συνεχείς αναζητήσεις της αλήθειας. 
☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
☎ Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980  

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ο ανάδρομος Ερμής απέναντι από το ζώδιό σου αγγίζει άμεσα τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο, και προσπαθείς να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ υπάρχουν και επιστροφές από τα παλιά... Επίσης, το σαββατοκύριακο κάνεις κοινωνικές επαφές.

ASTRACARD

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες για έσοδα που θα σου παρουσιαστούν την Τετάρτη, ενώ μπορείς και πιο άνετα να τακτοποιήσεις τις οφειλές σου, καθώς βρίσκεσαι πλέον σε ένα διάστημα που φέρνει έξοδα που δεν είχες υπολογίσει. Τέλος, είναι προτιμότερο να αποφύγεις τις συγκρούσεις με πρόσωπα κύρους.