astropedia.gr

ΔΙΔΥΜΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του έτους, ο Δίας και ο Άρης θα σε βοηθήσουν να πετύχεις στα μεγαλεπήβολα σχέδια και τις επιχειρηματικές σου κινήσεις ενώ παράλληλα ο Κρόνος θα δώσει μια αίσθηση νηφαλιότητας στις ενέργειές σου και την γενικότερη δράση σου και τις πρωτοβουλίες που θα πάρεις. Η προσωπικότητά σου θα αλλάξει αρκετά φέτος καθώς βλέπεις και την ζωή σου να αλλάζει δραστικά κατά την διάρκεια αυτής χρονιάς, πράγμα που μπορεί να σημαίνει αλλαγή εργασίας ή τόπου ή ακόμη και θρησκευτικού προσανατολισμού. Η Αφροδίτη φέρνει φέτος αρμονία στις σχέσεις, όμως ίσως χρειαστεί να είσαι πιο ευέλικτος στις συναλλαγές σου με τους συνεργάτες σου ή με τον σύντροφο. Τα επίπεδα ενέργειας θα είναι χαμηλά φέτος και έτσι θα χρειαστεί να καταφύγεις σε ηπιότερες ασκήσεις και χαλάρωση. Η τάση για ταξίδια και μετακινήσεις που σχετίζονται με το επάγγελμα είναι μεγάλη φέτος.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΕΚΛΕΙΨΕΩΝ

Η χρονιά έχει τέσσερις εκλείψεις που τοποθετούνται χρονικά στα τέλη του Απρίλη η πρώτη (ηλιακή έκλειψη στον Κριό), στις αρχές του Μάη η δεύτερη (σεληνιακή έκλειψη στον Σκορπιό) και οι δύο τελευταίες (ηλιακή έκλειψη στον Ζυγό και σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο) που γίνονται μέσα στον Οκτώβρη. Οι φετινές εκλείψεις δεν βάλλουν το ζώδιό σου ιδιαίτερα καθώς καμία τους δεν γίνεται σε νευραλγικό τομέα του χάρτη σου, αν και φέτος θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και ίσως έτοιμος για μια ριζική μεταβολή, αν βέβαια αυτό το υποστηρίζει και ο προσωπικός σου χάρτης, σε θέματα που σχετίζονται με φίλους, με επαγγελματικά σου σχέδια και με τα οικονομικά σου. Γενικά πάντως, οι εκλείψεις του έτους λειτουργούν αρμονικά με το ζώδιό σου και μπορεί να φέρουν ευκαιρίες, ανάλογα βεβαίως με τον προσωπικό σου χάρτη.

Συμβουλέψου τον αστρολόγο σου, αν έχεις πλανήτες στην 21η μοίρα του παρορμητικού σταυρού, στην 29η του παρορμητικού σταυρού, στην 5η του σταθερού σταυρού ή στην 14η μοίρα του σταθερού σταυρού.

ΑΝΑΔΡΟΜΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ

Το διάστημα από τις 29 Αυγούστου μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, είναι το διάστημα με τους περισσότερους πλανήτες ταυτόχρονα ανάδρομους για το 2023. Οι 6 από τους συνολικά 8 πλανήτες που θα μπορούσαν να γυρίσουν ανάδρομοι (ο Ήλιος και η Σελήνη φυσικά δεν μπαίνουν ποτέ σε ανάδρομη τροχιά), φέρνουν εμπόδια και καθυστερήσεις, ανατροπές και αναθεωρήσεις, ανάλογα φυσικά με το πού γίνονται αυτές οι αναδρομές στον προσωπικό μας χάρτη. Οι πλανήτες είναι ο Ερμής από την Παρθένο, η Αφροδίτη από τον Λέοντα (την ημέρα που τελειώνει η αναδρομή της Αφροδίτης μάλιστα αρχίζει η αναδρομή του Δία), ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύς, ο Ουρανός από τον Ταύρο και ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω. Αν σχεδιάζεις κάτι σημαντικό για τον Σεπτέμβριο του 2023 λοιπόν, καλό είναι να έχεις συμβουλευτεί πολύ νωρίτερα τον αστρολόγο σου.

Κάθε αναδρομή σε επηρεάζει γιατί κάπου γίνεται στον προσωπικό σου χάρτη και δίνει, στην καλύτερη περίπτωση, τροφή για σκέψη ανάλογα με τον οίκο του γενέθλιου ωροσκοπίου σου όπου γίνεται. Όμως από τις αναδρομές του έτους οι παρακάτω είναι πιο σημαντικές γιατί γίνονται σε κομβικά σημεία του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Μέχρι και τις 12/1 ο Άρης θα είναι ακόμη ανάδρομος στο ζώδιό σου, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο, και θα πρέπει να συγκρατήσεις την οργή που μπορεί να σου βγάζουν πρόσωπα και καταστάσεις, να μην κάνεις σημαντικά νέα επιχειρηματικά ξεκινήματα και να προσέξεις την υγεία σου και την φυσική σου κατάσταση αποφεύγοντας μικροατυχήματα από παρορμητισμό ή απροσεξία.  
Η αναδρομή του κυβερνήτη σου στην Παρθένο από τις 23/8 έως τις 15/9 συμβαίνει στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Είναι μια περίοδος απαιτητική σε θέματα οικογενειακής γαλήνης και ηρεμίας στο σπίτι σου. Κάποιο πρόσωπο του οικογενειακού σου περιβάλλοντος μπορεί να περνάει δύσκολα και να χρειάζεται την βοήθειά σου, όμως δεν θα είναι εύκολο να βρεις την αληθινή αιτία, αν δεν ψάξεις βαθύτερα. Επίσης δεν είναι καλή περίοδος για να ασχοληθείς με αγοραπωλησίες ακίνητης περιουσίας ή να κάνεις σημαντικές αγορές οικοσκευών ή να κλείσεις συμφωνίες και να υπογράψεις συμβόλαια.

Ο κυβερνήτης σου θα σε απασχολήσει και πάλι με την αναδρομή του, κυρίως από τις 23/12 μέχρι τις 8/1/2024 που θα περάσει ανάδρομος απέναντί σου και αν έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός σε σχέσεις και συνεργασίες, να αποφύγεις να υπογράψεις συμβόλαια και να κλείσεις συμφωνίες, αλλά και να φροντίσεις να επεξεργαστείς λεπτομέρειες που αφορούν την επαγγελματική σου ζωή, ενώ στα προσωπικά θέματα μπορεί τότε να κάνει την επανεμφάνισή του πρόσωπο από το παρελθόν και να υπάρξει η προοπτική μιας επανασύνδεσης.

Από το καλοκαίρι και μέχρι αρχές Δεκέμβρη, ο Κρόνος θα είναι ανάδρομος στους Ιχθύς και στον δέκατο ηλιακό σου οίκο από τις 17/6 έως τις 4/11, επηρεάζοντας το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου και φέρνει παγώματα, δυσκολίες και σημαντικές καθυστερήσεις στην εργασία σου και είναι καλό να είσαι προσεκτικός σε κάθε λεπτομέρειας και να εργαστείς σκληρά για να έρθουν τα αποτελέσματα που περιμένεις, ενώ από την 1/7 έως τις 6/12, ο Ποσειδώνας ανάδρομος και αυτός στους Ιχθύς και τον δέκατο ηλιακό σου οίκο καλύπτει τα εργασιακά σου θέματα με ένα πέπλο ομίχλης που κρύβει πολλά. Επηρεάζονται περισσότερο οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο και καλό είναι να μην βασίζεσαι σε κανέναν εκείνη την περίοδο, να προσπαθείς να εξακριβώσεις την πραγματικότητα και την αλήθεια μόνος σου και να μην αφήνεις υποσχέσεις για επαγγελματικές εξελίξεις να παίζουν με το μυαλό σου, ενώ τίποτε ακόμη δεν έχει υλοποιηθεί και δεν έχει βάση στην πραγματικότητα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Τη χρονιά που προηγήθηκε υπήρξες αρκετά παθιασμένος και διεκδικητικός κατά διαστήματα σε ό,τι αφορά τα συναισθηματικά σου ζητήματα, χάρη στη διέλευση του Άρη από το ζώδιό σου για παρατεταμένο χρονικό διάστημα. Το 2023 ξεκινάει στο ίδιο μοτίβο, καθώς ο Άρης παραμένει στο ζώδιό σου μέχρι τις 25 Μαρτίου. Γύρω στις 6/4, με την Πανσέληνο στον Ζυγό και στον 5ο ηλιακό σου οίκο, μπορεί να ερωτευτείς κεραυνοβόλα και εντελώς ξαφνικά. Γενικά, ο μεγάλος ευεργέτης Δίας στον Κριό και στον 11ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 16/5 διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο. Ως εκ τούτου, είναι πιθανό να συνάψεις αρκετές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες, οι οποίες (χάρη στην αντανάκλαση του Δία στον 5ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη) θα μπορούσαν να εξελιχθούν σε ερωτικές περιπέτειες γεμάτες ενθουσιασμό. Ο Ιούνιος αναμένεται να είναι ένας μήνας αντιφατικός για την ερωτική σου ζωή, καθώς στις 4/6 έχουμε την Πανσέληνο στον Τοξότη και στον 7ο ηλιακό σου οίκο, στις 11/6 ο ανάδρομος Πλούτωνας εισέρχεται στον 8ο ηλιακό σου οίκο ενώ στις 18/6 έχουμε Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου. Έτσι, βιώνεις εσωτερικές εντάσεις, φοβίες και ανασφάλειες σε σχέση με τα συναισθηματικά σου ζητήματα, ενώ ταυτόχρονα σου δημιουργείται η επιθυμία να πραγματοποιήσεις νέα ξεκινήματα και να ανακτήσεις την ανεξαρτησία σου. Το διάστημα 27/8-12/10 με τον Άρη στο Ζυγό και στον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου ανακτάς την αυτοπεποίθησή σου, η οποία κορυφώνεται το διάστημα 8/11-4/12, κατά το οποίο η Αφροδίτη διελαύνει από το ζώδιο του Ζυγού και αυξάνει τον προσωπικό σου μαγνητισμό και τις κατακτήσεις σου. Στις 13/12 με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη σου παρουσιάζεται μια σημαντική συναισθηματική ευκαιρία, ενώ κατά το τελευταίο 10ήμερο του 2023 με την είσοδο τόσο του ανάδρομου Ερμή όσο και της Αφροδίτης στον Τοξότη κάποιος παρελθοντικός σου έρωτας επικοινωνεί μαζί σου και σε φέρνει αντιμέτωπο με ένα σοβαρό δίλημμα. Η απόφαση που θα πάρεις θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τη μετέπειτα πορεία σου…
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Οι 3 πρώτοι μήνες του 2023 υπόσχονται εύνοια στον επαγγελματικό τομέα, καθώς ο Άρης διελαύνει από το ζώδιό σου μέχρι τις 25/3 ενώ η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και στον 10ο ηλιακό σου οίκο το διάστημα 27/1-20/2. Έτσι, διεκδικείς με πάθος τα όνειρά σου και παλεύεις για την επίτευξη των στόχων σου. Ταυτόχρονα, χρησιμοποιείς τη διπλωματία και την ευγένειά σου, με αποτέλεσμα η δημοτικότητά σου εντός του εργασιακού σου περιβάλλοντος να εκτοξεύεται στα ύψη. Στις 20/2 (με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύς) πραγματοποιείς ένα σημαντικό νέο ξεκίνημα στην καριέρα σου, το οποίο μακροπρόθεσμα αναμένεται να σου εξασφαλίσει την πολυπόθητη κοινωνική καταξίωση που αναζητάς. Στις 7/3 η είσοδος του Κρόνου στους Ιχθύς φέρνει ένα ευχάριστο γεγονός το οποίο εδραιώνει και σταθεροποιεί τη θέση σου.

Το διάστημα 21/4-15/5 η ανάδρομη κίνηση του κυβερνήτη σου Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου φέρνει παρεξηγήσεις, παρασκήνιο και ίντριγκες στον εργασιακό σου βίο. Ευτυχώς, όμως, η είσοδος του μεγάλου ευεργέτη (Δία) στον Ταύρο στις 16/5 σου παρέχει μια αόρατη προστασία η οποία αποτρέπει τα χειρότερα που θα μπορούσαν να συμβούν και σε φυλάει από κρυφούς εχθρούς και ανταγωνιστές. Στις 11 Ιουλίου η είσοδος του Ερμή στον 3ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη φέρνει στο προσκήνιο την ευελιξία, την ευρηματικότητα και τις διπλωματικές σου ικανότητες, ιδιότητες οι οποίες εντυπωσιάζουν τους συναδέλφους και του εργοδότες σου.

Στις 31/8 η Πανσέληνος στον 10ο ηλιακό σου οίκο φέρνει απροσδόκητες αλλαγές και διαπληκτισμούς που αφορούν στα επαγγελματικά σου ζητήματα. Μέσα στο διάστημα 12/10-24/11 σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις πραγματικότητα ένα επαγγελματικό σου όνειρο. Να θυμάσαι ότι «τα αγαθά κόποις κτώνται» αλλά μην το παρακάνεις, καθώς οι αμέτρητες και συνεχόμενες ώρες σκληρής εργασίας θα μπορούσαν να σε οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια στην υπερκόπωση. Τέλος, ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας κατά τη διάρκεια του οποίου θα μπορούσες να οργανώσεις και να «εξυγιάνεις» την επαγγελματική σου ζωή, θέτοντας εφικτούς στόχους με τη βοήθεια του ρεαλιστικού και πρακτικού τρόπου σκέψης σου.


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.