astropedia.gr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Η επιρροή του Δία και του Κρόνου θα φανεί έμπρακτα φέτος καθώς η ζωή σου βελτιώνεται ριζικά αυτή την χρονιά και αλλάζεις εκ βαθέων τον τρόπο που σκέφτεσαι και που πράττεις και η περίοδος μετά τον Μάρτιο μάλιστα είναι πολύ ελπιδοφόρα και γεμάτη ευκαιρίες για τα επαγγελματικά σου θέματα και όχι μόνο… Φέτος είναι μια χρονιά που ανταμείβεσαι για την αξία σου και τον κόπο σου, πράγμα που μπορεί να σημαίνει μια προαγωγή ή αλλαγή εργασίας σε μια πιο ικανοποιητική θέση. Οικονομικά θα έχεις μια σταθερή χρονιά και θα πρέπει να βασιστείς σε ειδικούς για επιχειρήσεις και επενδύσεις, ενώ στο προσωπικό σου κομμάτι, οι πλανητικές συνθήκες είναι ευνοϊκές για σχέσεις αγάπης και δέσμευσης. Το οικογενειακό περιβάλλον θα είναι ευχάριστο όλο το χρόνο. Μετά τον Μάιο, ο Δίας και ο Άρης θα σε υποστηρίξουν να ολοκληρώσεις τις προσπάθειές σου και το ένστικτό σου θα σε οδηγήσει σε επιτυχίες φέτος.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΕΚΛΕΙΨΕΩΝ
Η χρονιά έχει τέσσερις εκλείψεις που τοποθετούνται χρονικά στα τέλη του Απρίλη η πρώτη (ηλιακή έκλειψη στον Κριό), στις αρχές του Μάη η δεύτερη (σεληνιακή έκλειψη στον Σκορπιό) και οι δύο τελευταίες (ηλιακή έκλειψη στον Ζυγό και σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο) που γίνονται μέσα στον Οκτώβρη. Κάθε έκλειψη μας επηρεάζει όλους άμεσα ή έμμεσα, αλλά συγκεκριμένα το ζώδιό σου επηρεάζεται κυρίως από την έκλειψη στις 20/4 που ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας και της φήμης, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου και από την έκλειψη στις 14/10 που ενεργοποιεί θέματα ακίνητης περιουσίας, οικογενειακών σχέσεων και φέρνει τέλος σε μια σημαντική υπόθεσή σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου. Οι παραπάνω εκλείψεις μπορεί να φέρουν ένταση και να δημιουργήσουν συνθήκες ριζικής αλλαγής μέσα από μια μορφή κρίσης, ενώ οι υπόλοιπες εκλείψεις του έτους λειτουργούν πιο αρμονικά με το ζώδιό σου και μπορεί να φέρουν ευκαιρίες, ανάλογα βεβαίως με τον προσωπικό σου χάρτη.

Συμβουλέψου τον αστρολόγο σου, αν έχεις πλανήτες στην 21η μοίρα του παρορμητικού σταυρού, στην 29η του παρορμητικού σταυρού, στην 5η του σταθερού σταυρού ή στην 14η μοίρα του σταθερού σταυρού.


ΑΝΑΔΡΟΜΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ
Το διάστημα από τις 29 Αυγούστου μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, είναι το διάστημα με τους περισσότερους πλανήτες ταυτόχρονα ανάδρομους για το 2023. Οι 6 από τους συνολικά 8 πλανήτες που θα μπορούσαν να γυρίσουν ανάδρομοι (ο Ήλιος και η Σελήνη φυσικά δεν μπαίνουν ποτέ σε ανάδρομη τροχιά), φέρνουν εμπόδια και καθυστερήσεις, ανατροπές και αναθεωρήσεις, ανάλογα φυσικά με το πού γίνονται αυτές οι αναδρομές στον προσωπικό μας χάρτη. Οι πλανήτες είναι ο Ερμής από την Παρθένο, η Αφροδίτη από τον Λέοντα (την ημέρα που τελειώνει η αναδρομή της Αφροδίτης μάλιστα αρχίζει η αναδρομή του Δία), ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύς, ο Ουρανός από τον Ταύρο και ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω. Αν σχεδιάζεις κάτι σημαντικό για τον Σεπτέμβριο του 2023 λοιπόν, καλό είναι να έχεις συμβουλευτεί πολύ νωρίτερα τον αστρολόγο σου.

Κάθε αναδρομή σε επηρεάζει γιατί κάπου γίνεται στον προσωπικό σου χάρτη και δίνει, στην καλύτερη περίπτωση, τροφή για σκέψη ανάλογα με τον οίκο του γενέθλιου ωροσκοπίου σου όπου γίνεται. Όμως από τις αναδρομές του έτους οι παρακάτω είναι πιο σημαντικές γιατί γίνονται σε κομβικά σημεία του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Μέχρι και τις 18/1 ο Ερμής θα συνεχίζει να είναι ανάδρομος απέναντί σου επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους γύρω στα τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου και η προσοχή σου θα πρέπει να είναι στραμμένη τόσο στις σημαντικές σου επαγγελματικές σχέσεις με συνεργάτες αλλά και ανώτερους, όσο και στο προσωπικό σου κομμάτι και συγκεκριμένα με την σταθερή σου σχέση. Η συμπεριφορά του συντρόφου ή των συνεργατών μπορεί να σου δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα ή στην καλύτερη περίπτωση, ερωτηματικά και αμφιβολίες που πρέπει να διερευνήσεις και να καταλήξεις σε ξεκάθαρες απαντήσεις. Επίσης δεν είναι καλή περίοδος για να συνάψεις σημαντικές συμφωνίες, για επένδυση χρημάτων ή χρόνου σε  ένα πρότζεκτ ή για να κάνεις σημαντικές αγοραπωλησίες.

Αν δεν φανείς προσεκτικός τώρα ακόμη και σε μικρές λεπτομέρειες που μπορεί να μην τις θεωρήσεις σημαντικές, το ίδιο θα επαναληφθεί και πάλι προς τα τέλη αυτής της χρονιάς, καθώς ο Ερμής με την αναδρομή του από τις 13/12 και μετά θα ξαναφέρει τα ίδια ή αντίστοιχα προβλήματα, δημιουργώντας την ανάγκη πλέον να φιλοσοφήσεις καλύτερα τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, να πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις που αλλάζουν τις παγιωμένες πεποιθήσεις σου στους παραπάνω τομείς. Παράλληλα, η αναδρομή του Πλούτωνα από 1/5 έως 11/10 φέρνει σημαντικές και ριζικές αλλαγές που μεταμορφώνουν την ζωή σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί από 19/7 και μετά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η νέα χρονιά ξεκινάει με αυξημένη σεξουαλική διάθεση, καθώς στις 3/1 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Υδροχόο και στον 8ο ηλιακό σου οίκο. Στον ίδιο οίκο του ηλιακού σου χάρτη πραγματοποιείται και η Νέα Σελήνη στις 21/1. Στις 23/3 το πέρασμα του Πλούτωνα στον Υδροχόο σου δημιουργεί την ανάγκη να βιώσεις την απόλυτη ψυχοσωματική ένωση στον ερωτικό τομέα και να μεταμορφωθείς εσωτερικά μέσα από μια παθιασμένη σχέση. Με τον Άρη στο ζώδιό σου από τις 25/3 έως τις 20/5 η αυτοπεποίθησή σου αυξάνεται και ο ίδιος γίνεσαι ιδιαίτερα διεκδικητικός σε ζητήματα καρδιάς. Ταυτόχρονα, γίνεσαι συντροφικός χάρη στη διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιό σου κατά το διάστημα 7/5-5/6. Όμως, στις 11/6 ο ανάδρομος Πλούτωνας εισέρχεται στον Αιγόκερω και στον 7ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν σου εμφανίζεται ξανά στη ζωή σου για να ταράξει τα ήρεμα μέχρι πρότινος ύδατα. Το δίλημμα είναι μεγάλο και προσωρινά εμπλέκεσαι συναισθηματικά με το εν λόγω πρόσωπο. Όμως, γρήγορα η λογική έρχεται στην επιφάνεια και τοποθετεί το συναίσθημα στο περιθώριο, βοηθώντας σε να προχωρήσεις μπροστά. Γύρω στις 3/7 μπορεί να αισθανθείς μόνος ή να συνειδητοποιήσεις ότι το ταίρι σου δεν σε καταλαβαίνει όσο και όπως θα ήθελες. Το διάστημα 23/8-15/9 μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να συζητήσεις σε βάθος και εφ’ όλης της ύλης με τον σύντροφό σου. Θα ήταν μάλλον προτιμότερο να μην το κάνεις, γιατί τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα. Μετά το 1ο 10ήμερο του Οκτωβρίου η ερωτική σου ζωή βελτιώνεται σημαντικά και ανακτάς τον χαμένο ενθουσιασμό σου ενώ ταυτόχρονα σου δημιουργείται η επιθυμία να διασκεδάσεις. Στις 13 Νοεμβρίου η Νέα Σελήνη στον 5ο ηλιακό σου οίκο μπορεί να φέρει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία ή έναν μεγάλο έρωτα στη ζωή σου. Το διάστημα 13/12-23/12 καλό θα ήταν να επιστρατεύσεις τη διπλωματία σου και να επιλέξεις τη λύση της σιωπής, αν θέλεις να αποφευχθούν τυχόν εντάσεις με τον παρτενέρ σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Από τις 1/1 μέχρι τις 16/5 ο Δίας διελαύνει από το ζώδιο του Κριού και τον 10ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Ως εκ τούτου, τα επαγγελματικά σου ζητήματα ευνοούνται πάρα πολύ. Πιο συγκεκριμένα, οι ευκαιρίες για άνοδο και επαγγελματική ανέλιξη είναι αρκετές. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να αλλάξεις δουλειά ή να πάρεις προαγωγή. Η προαναφερθείσα επαγγελματική αλλαγή θα μπορούσε να λάβει χώρα γύρω στις 20/4 χάρη στην Έκλειψη Ηλίου. Όμως, τα οφέλη που θα μπορούσες να αποκομίσεις, αν και σημαντικά, πιθανώς θα συνοδεύονται από μια απώλεια άνευ σημασίας. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή κατά το διάστημα 21/4-15/5 κάνει την επικοινωνία σου με μια ομάδα συναδέλφων ή συνεργατών κάπως δύσκολη ή ακόμη και προβληματική. Γύρω στις 4 Ιουνίου ένα απροσδόκητο συμβάν εντός του εργασιακού σου περιβάλλοντος αναμένεται να σε ταράξει ή να σε εκνευρίσει, ενώ κάποια μέρα εντός του διαστήματος 23/7-4/9 αναμένεται να δεις τον τραπεζικό σου λογαριασμό πιστωμένο με κάποιο χρωστούμενο από παλιά χρηματικό ποσό, το οποίο θεωρούσες ξεγραμμένο καθώς ο εργοδότης σου δε φαινόταν πρόθυμος να στο δώσει. Από τις 11/10 και ύστερα οι συνεργασίες σου σταδιακά γίνονται πιο εύκολες, ενώ το διάστημα 22/11-23/12 μοιάζει ιδιαίτερα ευνοϊκό για τα επαγγελματικά σου ζητήματα. Τέλος, το διάστημα 23/12-29/12 προσπάθησε να συγκρατήσεις τα νεύρα και τον παρορμητισμό σου.


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.