astropedia.gr

ΤΟΞΟΤΗΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Φέτος υπάρχουν διακυμάνσεις στην καριέρα σου, κάτι που θα χρειαστεί να λάβεις υπόψη όταν θα παίρνεις σημαντικές αποφάσεις. Οι ευθύνες σου ενδέχεται να αλλάξουν με πρόσθετα καθήκοντα, αλλά στα οικονομικά αυτή θα είναι μια κερδοφόρα χρονιά και θα κάνεις και σημαντική επένδυση του εισοδήματός σου. Η οικογένεια θα σου δώσει εξαιρετική υποστήριξη στα σχέδια και στις προσπάθειές σου φέτος, αλλά μην ξεχνάς ότι και αυτοί περιμένουν από σένα την αφοσίωσή σου και την αγάπη σου ως αντάλλαγμα. Η περίοδος από τον Ιούνιο έως τον Οκτώβριο είναι ευνοϊκή για τη δημιουργία νέων ερωτικών σχέσεων. Η χαλάρωση και η απλή άσκηση θα ωφελήσουν την υγεία σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΕΚΛΕΙΨΕΩΝ
Η χρονιά έχει τέσσερις εκλείψεις που τοποθετούνται χρονικά στα τέλη του Απρίλη η πρώτη (ηλιακή έκλειψη στον Κριό), στις αρχές του Μάη η δεύτερη (σεληνιακή έκλειψη στον Σκορπιό) και οι δύο τελευταίες (ηλιακή έκλειψη στον Ζυγό και σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο) που γίνονται μέσα στον Οκτώβρη. Οι φετινές εκλείψεις δεν βάλλουν το ζώδιό σου ιδιαίτερα καθώς καμία τους δεν γίνεται σε νευραλγικό τομέα του χάρτη σου, αν και φέτος θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και ίσως έτοιμος για μια ριζική μεταβολή, αν βέβαια αυτό το υποστηρίζει και ο προσωπικός σου χάρτης, σε θέματα που σχετίζονται με φίλους, με τον έρωτα και με τα οικονομικά σου. Γενικά πάντως, οι εκλείψεις του έτους λειτουργούν αρμονικά με το ζώδιό σου και μπορεί να φέρουν ευκαιρίες, ανάλογα βεβαίως με τον προσωπικό σου χάρτη.

Συμβουλέψου τον αστρολόγο σου, αν έχεις πλανήτες στην 21η μοίρα του παρορμητικού σταυρού, στην 29η του παρορμητικού σταυρού, στην 5η του σταθερού σταυρού ή στην 14η μοίρα του σταθερού σταυρού.

ΑΝΑΔΡΟΜΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ
Το διάστημα από τις 29 Αυγούστου μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, είναι το διάστημα με τους περισσότερους πλανήτες ταυτόχρονα ανάδρομους για το 2023.  Οι 6 από τους συνολικά 8 πλανήτες που θα μπορούσαν να γυρίσουν ανάδρομοι (ο Ήλιος και η Σελήνη φυσικά δεν μπαίνουν ποτέ σε ανάδρομη τροχιά), φέρνουν εμπόδια και καθυστερήσεις, ανατροπές και αναθεωρήσεις, ανάλογα φυσικά με το πού γίνονται αυτές οι αναδρομές στον προσωπικό μας χάρτη. Οι πλανήτες είναι ο Ερμής από την Παρθένο, η Αφροδίτη από τον Λέοντα (την ημέρα που τελειώνει η αναδρομή της Αφροδίτης μάλιστα αρχίζει η αναδρομή του Δία), ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύς, ο Ουρανός από τον Ταύρο και ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω. Αν σχεδιάζεις κάτι σημαντικό για τον Σεπτέμβριο του 2023 λοιπόν, καλό είναι να έχεις συμβουλευτεί πολύ νωρίτερα τον αστρολόγο σου.

Κάθε αναδρομή σε επηρεάζει γιατί κάπου γίνεται στον προσωπικό σου χάρτη και δίνει, στην καλύτερη περίπτωση, τροφή για σκέψη ανάλογα με τον οίκο του γενέθλιου ωροσκοπίου σου όπου γίνεται. Όμως από τις αναδρομές του έτους οι παρακάτω είναι πιο σημαντικές γιατί γίνονται σε κομβικά σημεία του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Μέχρι και τις 12/1 ο Άρης θα είναι ακόμη ανάδρομος απέναντί σου, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο, και θα πρέπει να συγκρατήσεις την οργή που μπορεί να σου βγάζουν καθυστερήσεις και εμπόδια που προέρχονται από κάποιον συνεργάτη σου ή ακόμη και από τον σύντροφό σου και φρόντισε γενικότερα οι επαφές σου και οι κοινωνικές σου σχέσεις να  διέπονται από ηρεμία, κατανόηση και να δίνεις περιθώρια σε ατοπήματα που μπορεί να κάνουν οι κοντινοί σου άνθρωποι.

Η αναδρομή του Ερμή στην Παρθένο από τις 23/8 έως τις 15/9 συμβαίνει στον δέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Είναι μια περίοδος απαιτητική σε θέματα επαγγελματικά και η προσοχή σου πρέπει να είναι τεταμένη, να φροντίσεις να μην παραβλέψεις μικρές λεπτομέρειες που όμως τελικά κάνουν την διαφορά στην παροχή υπηρεσίας και στην σχέση σου με πελάτες, όπως επίσης μπορούν να ζημιώσουν την επαγγελματική σου εικόνα.

Ο Ερμής θα σε απασχολήσει και πάλι με την αναδρομή του, κυρίως από τις 23/12 μέχρι τις 8/1/2024 που θα περάσει ανάδρομος στο ζώδιό σου και αν έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο, προκύπτουν αρκετά θέματα που χρειάζονται αποφάσεις, αλλά η καθημερινότητα και οι εξωτερικοί παράγοντες δεν σε αφήνουν να  έχεις καθαρό μυαλό και ψυχραιμία και ως εκ τούτου θα πρέπει να αποφύγεις με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, να κάνεις σημαντικές αγορές ή να επενδύσεις σε κάτι που θα σε δεσμεύσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το διάστημα αυτό προσφέρεται για ενδοσκόπηση ή για συλλογή πληροφοριών προτού βγάλεις τα τελικά σου συμπεράσματα και είναι καλύτερο να ασχοληθείς με θέματα που ήδη υπάρχουν και προέρχονται από το παρελθόν σου ώστε να βρεις τις λύσεις που χρειάζονται και να μην τα έχεις ξανά μπροστά σου αργότερα.

Από το καλοκαίρι και μέχρι αρχές Δεκέμβρη, ο Κρόνος θα είναι ανάδρομος στους Ιχθύς και στον δέκατο ηλιακό σου οίκο από τις 17/6 έως τις 4/11, επηρεάζοντας το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου και φέρνει παγώματα, δυσκολίες και σημαντικές καθυστερήσεις στην εργασία σου και είναι καλό να είσαι προσεκτικός σε κάθε λεπτομέρειας και να εργαστείς σκληρά για να έρθουν τα αποτελέσματα που περιμένεις, ενώ από την 1/7 έως τις 6/12, ο Ποσειδώνας ανάδρομος και αυτός στους Ιχθύς και τον δέκατο ηλιακό σου οίκο καλύπτει τα εργασιακά σου θέματα με ένα πέπλο ομίχλης που κρύβει πολλά. Επηρεάζονται περισσότερο οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο και καλό είναι να μην βασίζεσαι σε κανέναν εκείνη την περίοδο, να προσπαθείς να εξακριβώσεις την πραγματικότητα και την αλήθεια μόνος σου και να μην αφήνεις υποσχέσεις για επαγγελματικές εξελίξεις να παίζουν με το μυαλό σου, ενώ τίποτε ακόμη δεν έχει υλοποιηθεί και δεν έχει βάση στην πραγματικότητα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Με τον κυβερνήτη σου Δία να διελαύνει από το ζώδιο του Κριού και τον 5ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 16/5, ο ερωτικός τομέας συνεχίζει να δέχεται εύνοια. Οι ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται είναι αρκετές. Έτσι, το μόνο που μένει είναι να τις δεις και να τις αξιοποιήσεις προς όφελός σου. Έρωτας, πάθος, ρομάντζα και εφηβικός ενθουσιασμός είναι μες στο πρόγραμμα για τους 5 πρώτους μήνες του 2023. Ο ίδιος μοιάζεις να έχεις αυτοπεποίθηση, με αποτέλεσμα να έχεις πολλές κατακτήσεις. Ειδικότερα, το διάστημα 12/1-25/3, με τον ευθύδρομο Άρη στους Διδύμους και στον 7ο ηλιακό σου οίκο, αφιερώνεις αρκετό χρόνο και αρκετή ενέργεια στο ταίρι σου και γενικά στις στενές διαπροσωπικές σου σχέσεις. Προσπάθησε, ωστόσο, να αποφύγεις τυχόν βιασύνες ή παρορμητισμό, διαφορετικά δεν αποκλείονται κάποιοι καυγάδες άνευ σημασίας με τον σύντροφό σου.

Το διάστημα 20/2-16/3 ασκείς έντονο μαγνητισμό, είσαι άκρως αισθησιακός και, ως εκ τούτου, η σεξουαλική σου ζωή ανανεώνεται. Γύρω στις 21/3 μάλιστα (αν είσαι ελεύθερος), χάρη στη Νέα Σελήνη, μπορεί να ερωτευτείς κεραυνοβόλα…κι αυτός ο έρωτας από ό,τι φαίνεται θα έχει προοπτικές. Το διάστημα 25/3-20/5, με τον Άρη στον Καρκίνο, η σεξουαλική σου όρεξη είναι ακόρεστη, ενώ το διάστημα 11/4-7/5 μοιάζεις να επενδύεις πολύ και στο στοιχείο της συντροφικότητας, το οποίο χρειάζεσαι περισσότερο από ποτέ. Γύρω στις 18/6 αναθεωρείς κάποια σημεία στην υπάρχουσα σχέση σου, με απώτερο στόχο να την εξελίξεις. Το καλοκαίρι κυλάει σε γενικές γραμμές ήρεμα, αλλά γύρω στις 29/9 στιγμιαία κλείνεσαι στον εαυτό σου και φοβάσαι ότι η ερωτική σου ζωή δεν είναι ακριβώς όπως την ονειρευόσουν. Στις 27/11, λόγω της Πανσελήνου, μπορεί να έλθεις σε σύγκρουση με το ταίρι σου ενώ στις 27/12 η ψυχολογία σου είναι κάπως βεβαρημένη. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο Ουρανός κινείται σε ευθύδρομη τροχιά στον Ταύρο και στον 6ο ηλιακό σου οίκο το διάστημα 23/1-29/8. Ως εκ τούτου, κατορθώνεις να χρησιμοποιήσεις έξυπνες, πρωτότυπες μεθόδους και τακτικές προκειμένου να αυξήσεις την αποδοτικότητα και την παραγωγικότητά σου. Αυτό εντυπωσιάζει τόσο τους συναδέλφους όσο και τους εργοδότες σου. Στις 7/3 η Πανσέληνος στην Παρθένο και στο Ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου σου δημιουργεί προσωρινά μια σύγχυση σε σχέση με τους στόχους σου και τον ευρύτερο επαγγελματικό προσανατολισμό σου. Ευτυχώς το διάστημα 16/3-11/4, με την Αφροδίτη να διελαύνει από το ζώδιο του Ταύρου, περνάς ευχάριστες στιγμές στον εργασιακό σου χώρο, ενώ η συνεργασία σου με τους συναδέλφους σου είναι ιδιαίτερα εποικοδομητική.

Όμως, η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στον Ταύρο κατά το διάστημα 21/4-15/5 κάνει την επικοινωνία σου με τους συναδέλφους δύσκολη και κάπως προβληματική, καθώς άλλα λες και άλλα καταλαβαίνουν. Ευτυχώς, το πέρασμα του κυβερνήτη σου Δία στον 6ο ηλιακό σου οίκο από τις 16/5 βελτιώνει σε μεγάλο βαθμό την εργασιακή σου καθημερινότητα και σου προσφέρει ευκαιρίες για εύρεση νέας εργασίας ή για ανέλιξη εντός της τωρινής σου δουλειάς. Σε αυτό συνηγορεί και η Νέα Σελήνη της 19/5.  Το διάστημα 11/6-27/6, με τον Ερμή στους Διδύμους, επιστρατεύεις το επικοινωνιακό σου χάρισμα και τις διπλωματικές σου ικανότητες για να εξυγιάνεις τον τομέα των συνεργασιών σου.

Το διάστημα 10/7-27/8 η διέλευση του Άρη από την Παρθένο και τον 10ο ηλιακό σου οίκο φέρνει στο προσκήνιο τις φιλοδοξίες σου. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να προκαλέσει διαπληκτισμούς μεταξύ εσού και των εργοδοτών σου. Η τάση για διαπληκτισμούς με τα αφεντικά σου ενισχύεται και από την ανάδρομη κίνηση του Ερμή στην Παρθένο κατά το διάστημα 23/8-15/9. Η διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιο της Παρθένου το διάστημα 9/10-8/11 βελτιώνει κατά πολύ τις σχέσεις σου με πρόσωπα που κατέχουν θέσεις εξουσίας. Όμως, ένα απροσδόκητο περιστατικό στον εργασιακό σου χώρο γύρω στις 28/10 φαίνεται να σε αναστατώνει. Τέλος, γύρω στις 13/12 αισθάνεσαι έτοιμος να πραγματοποιήσεις νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς, συμπεριλαμβανομένου και του επαγγελματικού.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.