astropedia.gr

ΙΧΘΥΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Η επαγγελματική σου ζωή όμως θα είναι αρκετά απαιτητική και κάπως δύσκολη, αλλά θα ξεπεράσεις τα προβλήματα με διακριτικότητα και ηρεμία κατά τη διάρκεια των αναδρομών του Ερμή. Οικονομικά θα έχεις μια αρκετά καλή χρονιά, ενώ οι οικογενειακές σχέσεις θα βελτιωθούν από τον Απρίλιο και μετά. Η υγεία και η σωματική σου κατάσταση θα χρειαστούν προσοχή και τα επίπεδα της ενέργειάς σου μπορεί να είναι χαμηλά, πράγμα που σημαίνει ότι φέτος χρειάζεται να χαλαρώνεις αρκετά και ουσιαστικά.  

ΕΠΙΡΡΟΗ ΕΚΛΕΙΨΕΩΝ
Η χρονιά έχει τέσσερις εκλείψεις που τοποθετούνται χρονικά στα τέλη του Απρίλη η πρώτη (ηλιακή έκλειψη στον Κριό), στις αρχές του Μάη η δεύτερη (σεληνιακή έκλειψη στον Σκορπιό) και οι δύο τελευταίες (ηλιακή έκλειψη στον Ζυγό και σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο) που γίνονται μέσα στον Οκτώβρη. Οι φετινές εκλείψεις δεν βάλλουν το ζώδιό σου ιδιαίτερα καθώς καμία τους δεν γίνεται σε νευραλγικό τομέα του χάρτη σου, αν και φέτος θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και ίσως έτοιμος για μια ριζική μεταβολή, αν βέβαια αυτό το υποστηρίζει και ο προσωπικός σου χάρτης, σε θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σου και τους υλικούς σου πόρους ή με τις σχέσεις σου με αδέλφια και στενούς συγγενείς, τις συμφωνίες και τις σπουδές σου. Γενικά πάντως, οι εκλείψεις του έτους λειτουργούν αρμονικά με το ζώδιό σου και μπορεί να φέρουν ευκαιρίες, ανάλογα βεβαίως με τον προσωπικό σου χάρτη.

Συμβουλέψου τον αστρολόγο σου, αν έχεις πλανήτες στην 21η μοίρα του παρορμητικού σταυρού, στην 29η του παρορμητικού σταυρού, στην 5η του σταθερού σταυρού ή στην 14η μοίρα του σταθερού σταυρού.

ΑΝΑΔΡΟΜΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ
Το διάστημα από τις 29 Αυγούστου μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, είναι το διάστημα με τους περισσότερους πλανήτες ταυτόχρονα ανάδρομους για το 2023. Οι 6 από τους συνολικά 8 πλανήτες που θα μπορούσαν να γυρίσουν ανάδρομοι (ο Ήλιος και η Σελήνη φυσικά δεν μπαίνουν ποτέ σε ανάδρομη τροχιά), φέρνουν εμπόδια και καθυστερήσεις, ανατροπές και αναθεωρήσεις, ανάλογα φυσικά με το πού γίνονται αυτές οι αναδρομές στον προσωπικό μας χάρτη. Οι πλανήτες είναι ο Ερμής από την Παρθένο, η Αφροδίτη από τον Λέοντα (την ημέρα που τελειώνει η αναδρομή της Αφροδίτης μάλιστα αρχίζει η αναδρομή του Δία), ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύς, ο Ουρανός από τον Ταύρο και ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω. Αν σχεδιάζεις κάτι σημαντικό για τον Σεπτέμβριο του 2023 λοιπόν, καλό είναι να έχεις συμβουλευτεί πολύ νωρίτερα τον αστρολόγο σου.

Κάθε αναδρομή σε επηρεάζει γιατί κάπου γίνεται στον προσωπικό σου χάρτη και δίνει, στην καλύτερη περίπτωση, τροφή για σκέψη ανάλογα με τον οίκο του γενέθλιου ωροσκοπίου σου όπου γίνεται. Όμως από τις αναδρομές του έτους οι παρακάτω είναι πιο σημαντικές γιατί γίνονται σε κομβικά σημεία του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Μέχρι και τις 12/1 ο Άρης θα είναι ακόμη ανάδρομος στους Διδύμους, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου, και θα πρέπει να συγκρατήσεις την οργή που μπορεί να σου βγάζουν πρόσωπα και καταστάσεις στην οικογένεια και το σπίτι, να μην κάνεις σημαντικά νέα επιχειρηματικά ξεκινήματα και να μην αφήσεις τον χρόνο να περάσει ανεκμετάλλευτος μέσα από έριδες και φιλονικίες με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ θα μπορούσες να εστιάσεις πιο θετικά στην αρμονία και την ισορροπία της οικογενειακής σου ζωής.  

Η αναδρομή του Ερμή από τις 23/8 έως τις 15/9 γίνεται απέναντί σου, επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο και ως εκ τούτου θα πρέπει να αποφύγεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που σχετίζονται με τις επαγγελματικές σου συνεργασίες ή με την σχέση που διατηρείς στο προσωπικό σου κομμάτι. Προβλήματα, καθυστερήσεις και παρανοήσεις μπορεί να συμβούν σε συμφωνίες με πελάτες ή σε έγγραφα που υπογράφεις εσύ και καλό είναι να διαβάζεις τα ψιλά γράμματα για να μην βρεθείς προ εκπλήξεων αργότερα. Η συμπεριφορά του συντρόφου επίσης μπορεί να σε προβληματίσει ή να υπάρξει επανεμφάνιση από πρόσωπο του παρελθόντος. Το διάστημα αυτό προσφέρεται για ενδοσκόπηση ή για συλλογή πληροφοριών προτού βγάλεις τα τελικά σου συμπεράσματα και είναι καλύτερο να ασχοληθείς με θέματα που ήδη υπάρχουν και προέρχονται από το παρελθόν σου ώστε να βρεις τις λύσεις που χρειάζονται και να μην τα έχεις ξανά μπροστά σου αργότερα.

Ο Ερμής θα σε απασχολήσει και πάλι με την αναδρομή του, κυρίως από τις 23/12 μέχρι τις 8/1/2024 που θα περάσει ανάδρομος στον δέκατο ηλιακό σου οίκο και αν έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός σε θέματα επαγγελματικά καθώς αυτή την περίοδο μπορεί να μην είσαι πολύ συγκεντρωμένος στην καριέρα σου και αυτό να φέρει μπερδέματα, προβλήματα, καθυστερήσεις ή και ακυρώσεις. Τώρα μπορεί να δημιουργηθούν σημαντικά προβλήματα που ίσως δεν έχουν εύκολη λύση, αναζήτησε την ρίζα στα γεγονότα της προηγούμενης αναδρομής στα τέλη του καλοκαιριού.

Από το καλοκαίρι και μέχρι αρχές Δεκέμβρη, ο Κρόνος θα είναι ανάδρομος στο ζώδιό σου, από τις 17/6 έως τις 4/11, επηρεάζοντας το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου και φέρνει παγώματα, δυσκολίες και σημαντικές καθυστερήσεις στα δημιουργικά σου σχέδια, οι πρωτοβουλίες σου δεν είναι σωστές και οι κινήσεις σου δεν συνυπολογίζουν τα ρίσκα που παίρνεις χωρίς να το καταλαβαίνεις. Φρόντισε να ακολουθείς τους κανόνες και το πρόγραμμα και μην πτοείσαι από την κούραση. Από την 1/7 έως τις 6/12, ο Ποσειδώνας ανάδρομος και αυτός, καλύπτει τα παραπάνω θέματα με ένα πέπλο ομίχλης που κρύβει πολλά. Επηρεάζονται περισσότερο οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο και καλό είναι να μην βασίζεσαι σε κανένα στενό σου πρόσωπο εκείνη την περίοδο, να προσπαθείς να εξακριβώσεις την πραγματικότητα και την αλήθεια μόνος σου και να μην αφήνεις υποσχέσεις να παίζουν με το μυαλό σου, ενώ τίποτε ακόμη δεν έχει υλοποιηθεί και δεν έχει βάση στην πραγματικότητα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Γύρω στις 7/1, λόγω της Πανσελήνου στον Καρκίνο και στον 5ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη, οι φοβίες και οι ανασφάλειές σου έρχονται στην επιφάνεια, με αποτέλεσμα να ανησυχείς ότι θα μείνεις μόνος. Στις 7/3 έρχεσαι στιγμιαία σε σύγκρουση με το ταίρι σου και αυτό σε ρίχνει ψυχολογικά. Το διάστημα 7/5-5/6, με την Αφροδίτη να διελαύνει από το ζώδιο του Καρκίνου, ανακτάς την αυτοεκτίμησή σου και αισθάνεσαι πιο έτοιμος από ποτέ να ζήσεις συναρπαστικές στιγμές στον συναισθηματικό τομέα. Και πράγματι οι κατακτήσεις σου είναι αρκετές, καθώς ασκείς ιδιαίτερο μαγνητισμό. Το διάστημα 10/7-27/8, με τη διέλευση του Άρη από την Παρθένο και τον 7ο ηλιακό σου οίκο, αφιερώνεις αρκετό χρόνο και αρκετή ενέργεια στα συναισθηματικά σου ζητήματα, αλλά δεν αποκλείεται για κάποιο λόγο το ταίρι σου να τηρήσει ανταγωνιστική στάση απέναντί σου. Προσοχή στο διάστημα 23/8-15/9, καθώς η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στην Παρθένο, κάνει την επικοινωνία σου με τον σύντροφό σου κάπως δύσκολη. Προσπάθησε, λοιπόν, να χρησιμοποιείς το εργαλείο της ενσυναίσθησης και να σκέφτεσαι διπλά και τριπλά πριν εκστομίσεις το οτιδήποτε. Με την ευθυδρόμηση του Ερμή από τις 15/9 και τη Νέα Σελήνη την ίδια ημερομηνία, κατορθώνεις να «εξυγιάνεις» τη σχέση σου και να φέρεις αέρα ανανέωσης σε αυτήν. Το διάστημα 9/10-8/11, η διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιο της Παρθένου βελτιώνει ακόμα περισσότερο την ερωτική σου ζωή, καθώς σου δίνει τη δυνατότητα να απολαύσεις μια υγιή και ισορροπημένη σχέση, η οποία θα χαρακτηρίζεται σε μεγάλο βαθμό από το στοιχείο της συντροφικότητας. Το διάστημα 8/11-4/12, χάρη στη διέλευση της Αφροδίτης από τον 8ο ηλιακό σου οίκο, η σεξουαλική σου όρεξη εντείνεται. Τέλος, γύρω στις 27/12, λόγω της Πανσελήνου στον Καρκίνο, κλείνεσαι στον εαυτό σου, καθώς συνειδητοποιείς ότι οι γύρω σου δεν είναι το ίδιο ρομαντικοί με εσένα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Γενικά, από την αρχή της χρονιάς μέχρι τις 16/5 ο Δίας, που είναι ο παραδοσιακός κυβερνήτης σου, διελαύνει από το ζώδιο του Κριού και τον 2ο ηλιακό σου οίκο, το οποίο πρακτικά σημαίνει ότι βλέπεις τις καθαρές αποδοχές σου να αυξάνονται χάρη στη δική σου προσπάθεια, χάρη στη σκληρή σου εργασία. Όμως, στις 16/5 ο Δίας εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου, όπου και παραμένει για το υπόλοιπο του 2023. Ως εκ τούτου, χάρη στις επικοινωνιακές σου δεξιότητες εντυπωσιάζεις τόσο τους εργοδότες σου όσο και τους συναδέλφους σου, προστατεύοντας τα κεκτημένα σου εντός του εργασιακού σου χώρου. Ειδικότερα, στις 5/2, λόγω της Πανσελήνου στον Λέοντα, ένα απροσδόκητο συμβάν στη δουλειά σου προκαλεί στιγμιαίο εκνευρισμό.

Το διάστημα 20/5-10/7, με τον Άρη να διελαύνει από τον Λέοντα και τον 6ο ηλιακό σου οίκο, δουλεύεις ακατάπαυστα ως ακούραστος εργάτης. Προσοχή μόνο σε τυχόν (άνευ σημασίας) εργατικά ατυχήματα. Επίσης, πρόσεχε γιατί ξαφνικά κάποιοι συνεργάτες σου μπορεί να αρχίσουν να σε βλέπουν ανταγωνιστικά. Το διάστημα 23/7-4/9 η Αφροδίτη κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον Λέοντα. Έτσι, μπορεί να αισθανθείς κάπως «βαλτωμένος» και στάσιμος, σε ό,τι αφορά τα εργασιακά σου ζητήματα.

Στις 15/9, χάρη στη Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου, θέτεις νέες βάσεις στις συνεργασίες σου, καθιστώντας τες πιο ενδιαφέρουσες και εποικοδομητικές. Από τις 4/11 και ύστερα, χάρη στην ευθυδρόμηση του Κρόνου (ο οποίος διελαύνει από το ζώδιό σου), κατορθώνεις να βάλεις σε μια τάξη τον τεράστιο όγκο δουλειάς που καλείσαι να διαχειριστείς και, έτσι, αποφορτίζεσαι κάπως. Στις 13/12, χάρη στη Νέα Σελήνη η οποία πραγματοποιείται στο Ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σου γίνεται μια πολύ σημαντική και πολλά υποσχόμενη επαγγελματική πρόταση, για την οποία όμως αρχίζεις να αμφιβάλλεις από τις 23/12 και ύστερα, λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ερμή στον Τοξότη.


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.