astropedia.gr

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Η καινούργια χρονιά, με τα γεγονότα και τις εξελίξεις που την συνοδεύουν, θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις τον εαυτό σου καλύτερα, περισσότερο και βαθύτερα, πράγμα που θα σου δώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για να αντιμετωπίσεις την ζωή. Η οικονομική σου κατάσταση θα βελτιωθεί ριζικά και θα έχεις χρήματα για να αποταμιεύσεις ή για να κάνεις μια σημαντική επένδυση, ενώ γενικότερα θα είσαι αρκετά απασχολημένος με σχέδια και ιδέες που πρέπει να υλοποιήσεις και να έχεις αποτελέσματα. Τα επαγγελματικά σου φέτος θα σημειώσουν πρόοδο και το οικογενειακό σου περιβάλλον θα είναι γεμάτο χαρά και ευτυχία. Αυτή είναι μια καλή χρονιά και για θέματα εγκυμοσύνης, αν αυτό είναι μέσα στα σχέδιά σου. Πιθανά θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης θα βελτιωθούν εύκολα φέτος μέσα από μια καλή ρουτίνα γυμναστικής, σε συνδυασμό με χαλάρωση.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΕΚΛΕΙΨΕΩΝ

Η χρονιά έχει τέσσερις εκλείψεις που τοποθετούνται χρονικά στα τέλη του Απρίλη η πρώτη (ηλιακή έκλειψη στον Κριό), στις αρχές του Μάη η δεύτερη (σεληνιακή έκλειψη στον Σκορπιό) και οι δύο τελευταίες (ηλιακή έκλειψη στον Ζυγό και σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο) που γίνονται μέσα στον Οκτώβρη. Κάθε έκλειψη μας επηρεάζει όλους άμεσα ή έμμεσα, αλλά συγκεκριμένα το ζώδιό σου επηρεάζεται κυρίως από την έκλειψη στις 5/5 που γίνεται στον Σκορπιό και επηρεάζει ενεργοποιεί τον τομέα του χάρτη σου που έχει να κάνει με την καριέρα, την φήμη και την επιτυχία σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στα μέσα του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου και από την έκλειψη στις 28/10 που γίνεται στον Ταύρο και η οποία ανακινεί θέματα που έχουν να κάνουν με την ακίνητη περιουσία σου, το σπίτι και την οικογένεια, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στα μέσα του πρώτου δεκαήμερου του ζωδίου σου. Οι παραπάνω εκλείψεις μπορεί να φέρουν ένταση και να δημιουργήσουν συνθήκες ριζικής αλλαγής μέσα από μια μορφή κρίσης, ενώ οι υπόλοιπες εκλείψεις του έτους λειτουργούν πιο αρμονικά με το ζώδιό σου και μπορεί να φέρουν ευκαιρίες, ανάλογα βεβαίως με τον προσωπικό σου χάρτη.

Συμβουλέψου τον αστρολόγο σου, αν έχεις πλανήτες στην 21η μοίρα του παρορμητικού σταυρού, στην 29η του παρορμητικού σταυρού, στην 5η του σταθερού σταυρού ή στην 14η μοίρα του σταθερού σταυρού.


ΑΝΑΔΡΟΜΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ
Το διάστημα από τις 29 Αυγούστου μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, είναι το διάστημα με τους περισσότερους πλανήτες ταυτόχρονα ανάδρομους για το 2023. Οι 6 από τους συνολικά 8 πλανήτες που θα μπορούσαν να γυρίσουν ανάδρομοι (ο Ήλιος και η Σελήνη φυσικά δεν μπαίνουν ποτέ σε ανάδρομη τροχιά), φέρνουν εμπόδια και καθυστερήσεις, ανατροπές και αναθεωρήσεις, ανάλογα φυσικά με το πού γίνονται αυτές οι αναδρομές στον προσωπικό μας χάρτη. Οι πλανήτες είναι ο Ερμής από την Παρθένο, η Αφροδίτη από τον Λέοντα (την ημέρα που τελειώνει η αναδρομή της Αφροδίτης μάλιστα αρχίζει η αναδρομή του Δία), ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύς, ο Ουρανός από τον Ταύρο και ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω. Αν σχεδιάζεις κάτι σημαντικό για τον Σεπτέμβριο του 2023 λοιπόν, καλό είναι να έχεις συμβουλευτεί πολύ νωρίτερα τον αστρολόγο σου.

Κάθε αναδρομή σε επηρεάζει γιατί κάπου γίνεται στον προσωπικό σου χάρτη και δίνει στην καλύτερη περίπτωση τροφή για σκέψη ανάλογα με τον οίκο του γενέθλιου ωροσκοπίου σου όπου γίνεται. Όμως από τις αναδρομές του έτους οι παρακάτω είναι πιο σημαντικές γιατί γίνονται σε κομβικά σημεία του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Το διάστημα από τις 21/4 έως τις 15/5 είναι απαιτητικό καθώς προκύπτουν αρκετά θέματα που χρειάζονται αποφάσεις, αλλά η καθημερινότητα και οι εξωτερικοί παράγοντες δεν σε αφήνουν να  έχεις καθαρό μυαλό και ψυχραιμία και ως εκ τούτου θα πρέπει να αποφύγεις με τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο να πάρεις οριστικές και αμετάκλητες αποφάσεις γύρω από θέματα που αφορούν την οικογένειά σου, τις σχέσεις αγάπης με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν αλλά και με το ίδιο το σπίτι πρακτικά. Μην κάνεις σημαντικές αγορές οικοσκευών και φρόντισε τα θεμέλια του σπιτιού σου να είναι σταθερά, όπως επίσης μην κλείσεις συμφωνίες και μην κάνεις αγοραπωλησίες ειδικότερα ακίνητης περιουσίας. Το διάστημα αυτό προσφέρεται για ενδοσκόπηση ή για συλλογή πληροφοριών προτού βγάλεις τα τελικά σου συμπεράσματα και είναι καλύτερο να ασχοληθείς με θέματα που ήδη υπάρχουν και προέρχονται από το παρελθόν σου ώστε να βρεις τις λύσεις που χρειάζονται και να μην τα έχεις ξανά μπροστά σου αργότερα.

Το καλοκαίρι σε απασχολεί μια άλλη αναδρομή, η Αφροδίτη που από τις 23/7 έως τις 4/9 θα είναι ανάδρομη απέναντί σου και επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο. Η περίοδος αυτή φέρνει στο προσκήνιο θέματα αισθηματικά και ενδέχεται να είναι μια απαιτητική περίοδος για την σταθερή σου σχέση ή για την επαναφορά ενός προσώπου από το παρελθόν σου ξανά στην ζωή σου ή στην καθημερινότητά σου. Σαφώς και δεν είναι μια καλή περίοδος για να ξεκινήσεις μια καινούργια σχέση και μια πρόσφατη γνωριμία που έχει γίνει, τώρα αρχίζει να συναντά προβλήματα και να βλέπεις υπαναχωρήσεις από την άλλη πλευρά. Γενικά σε οτιδήποτε αφορά τις σχέσεις, μην βιαστείς όμως να πάρεις αποφάσεις, και περίμενε μέχρι το τοπίο να ξεκαθαρίσει με την ευθυδρόμηση της Αφροδίτης.

Το φθινόπωρο και τον χειμώνα του έτους και συγκεκριμένα από 4/9 έως 31/12, ο Δίας θα είναι ανάδρομος και σε επηρεάζει ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί από 26/1-4/2. Η αναδρομή του Δία φέρνει στην επιφάνεια ανασφάλειες και ενεργοποιεί εσωτερικές διαδικασίες που μπορεί να σε κάνουν να αισθάνεσαι άβολα, εγκλωβισμένος ή να υποφέρεις και να αγχώνεσαι. Οι εξωτερικές συνθήκες και οι καταστάσεις σε καλούν να δείξεις θάρρος, δύναμη και κουράγιο. Θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια ή με κάποιο ακίνητο σε απασχολούν και χρειάζεται να τα επεξεργαστείς καλύτερα ή να μεταθέσεις τις αποφάσεις και την εκτέλεση σχεδίων για μια πιο ευνοϊκή στιγμή αργότερα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Με τον Άρη να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στους Διδύμους και στον 5ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 12/1 δυσκολεύεσαι να διεκδικήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και, έτσι, μένεις αδρανής και τηρείς παθητική στάση. Ευτυχώς, ο Άρης ευθυδρομεί στις 12 Ιανουαρίου και παραμένει στο ζώδιο των Διδύμων μέχρι τις 25/3. Ως εκ τούτου, η αυτοπεποίθησή σου εκτοξεύεται στα ύψη και ο ίδιος γίνεσαι πιο διεκδικητικός και αποφασιστικός σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου ζητήματα. Στις 5/2, λόγω της Πανσελήνου στον Λέοντα, απογοητεύεσαι στιγμιαία, καθώς συνειδητοποιείς ότι οι γύρω σου δεν είναι τόσο ρομαντικοί όσο εσύ και έχουν άλλου είδους αναζητήσεις οι οποίες δεν ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σου. Στις 23/3 το πέρασμα του Πλούτωνα στο ζώδιό σου φέρνει στο προσκήνιο τον προσωπικό μαγνητισμό σου, ενώ το διάστημα 11/4-7/5, με την Αφροδίτη να διελαύνει από τον 5ο ηλιακό σου οίκο, οι κατακτήσεις σου είναι ασυνήθιστα πολλές.

Το διάστημα 5/6-23/7 η ευθύδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα και στον 7ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σου δίνει τη δυνατότητα να «οικοδομήσεις» μια υγιή και ισορροπημένη σχέση. Ειδικότερα, γύρω στις 18/6, χάρη στη Νέα Σελήνη στους Διδύμους, μπορεί να ερωτευτείς κεραυνοβόλα ή να ανανεώσεις με κάποιο τρόπο την ερωτική σου ζωή. Όμως, το διάστημα 23/7-4/9 με την ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης στον 7ο ηλιακό σου οίκο μπορεί να εμφανιστεί ξανά στη ζωή σου ένας πρώην σύντροφός σου. Το διάστημα 9/10-8/11, με την Αφροδίτη να διελαύνει από το ζώδιο της Παρθένου, οι σεξουαλικές σου ανάγκες εντείνονται αλλά συνειδητοποιείς ότι το σεξ για εσένα έχει νόημα μόνον όταν συνοδεύεται από μπόλικο συναίσθημα. Τέλος, γύρω στις 27/11, λόγω της Πανσελήνου στον άξονα Διδύμων-Τοξότη, αισθάνεσαι για κάποιο λόγο «διχοτομημένος» μεταξύ 2 βασικών τομέων της ζωής σου: Του τομέα των ερωτικών και του τομέα της φιλίας!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Γύρω στις 7/1 η Πανσέληνος στον Καρκίνο και στον 6ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη φέρνει ένα απροσδόκητο περιστατικό εντός του εργασιακού σου περιβάλλοντος το οποίο σε αναστατώνει. Το διάστημα 25/3-20/5 η διέλευση του Άρη από το ζώδιο του Καρκίνου σου χαρίζει τεράστια αποθέματα ενεργητικότητας και σε κάνει διεκδικητικό και αποφασιστικό σε σχέση με τα εργασιακά σου ζητήματα. Μάλιστα, το διάστημα 7/5-5/6, με την Αφροδίτη να διελαύνει από το ζώδιο του Καρκίνου, η συνεργασία σου με τους συναδέλφους σου είναι ιδιαίτερα ευχάριστη και εποικοδομητική. Στις 17/7, χάρη στη Νέα Σελήνη, μπορεί να σου γίνει μια ενδιαφέρουσα και πολλά υποσχόμενη επαγγελματική πρόταση, την οποία δεν θα πρέπει να απορρίψεις.

Ο Οκτώβριος, χάρη στην πολυαστρία στο ζώδιο του Σκορπιού, είναι ένας μήνας με αρκετές ευκαιρίες για επαγγελματική ανέλιξη και, γενικότερα, με θετικές εξελίξεις σε ό,τι αφορά τον τομέα της καριέρας. Η προαναφερθείσα εύνοια συνεχίζεται και το Νοέμβριο. Μάλιστα ένα σημαντικό γεγονός γύρω στις 13/11 φαίνεται να επικυρώνει την επαγγελματική σου αξία και να εκτοξεύει τη φήμη και τη δημόσια εικόνα σου στα ύψη. Ο Δεκέμβριος είναι επίσης ευνοϊκός μήνας για τα επαγγελματικά σου ζητήματα χάρη στη διέλευση της Αφροδίτης από το Ζενίθ του ηλιακού σου χάρτη κατά το διάστημα 4/12-29/12. Ειδικότερα, το εν λόγω διάστημα κάποια γυναίκα που κατέχει θέση κύρους μπορεί να σε υποστηρίξει εν αγνοία σου ή ακόμη και να προσπαθήσει με νύχια και με δόντια να σε προωθήσει. Προσοχή μόνο γύρω στις 27/12, καθώς ένα ξαφνικό συμβάν εντός του εργασιακού σου χώρου μπορεί να σε δυσαρεστήσει.


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.