astropedia.gr

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα φέρνει αλλαγές στον τρόπο που σκέφτεσαι καθώς ο Ερμής περνά στον Υδροχόο. Τα θέματα που ελέγχει ο πλανήτης στον ηλιακό σου χάρτη, όπως η καθημερινότητα, η υγεία, η δουλειά και οι υποχρεώσεις της, τα ταξίδια, οι σπουδές και η φιλοσοφία σου, αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν, το μυαλό σου λειτουργεί πιο αντικειμενικά και ψύχραιμα γύρω από αυτά τα θέματα και η νέα Σελήνη στον Υδροχόο που επηρεάζει ήδη κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα σε βοηθά να κάνεις μια νέα αρχή, χρησιμοποιώντας τόσο την διαίσθηση όσο και την λογική σου και να δώσεις μια οριστική λύση που στοχεύει στην ρίζα των προβλημάτων σου, ενώ παράλληλα ευνοείσαι να κάνεις μια καινούργια αρχή ως προς τα οικονομικά σου. 

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, η μετατόπιση των ενεργειών στο πεδίο του αέρα συνεχίζεται με τον Άρη και την Αφροδίτη να περνούν και αυτοί στον Υδροχόο. Γενικότερα το ερωτικό στοιχείο και το πάθος κυριαρχεί, αλλά για το ζώδιό σου συγκεκριμένα, από αυτό το δεκαήμερο αρχίζει μια περίοδος που εστιάζεις με δύναμη, πάθος και αποφασιστικότητα στον οικονομικό τομέα, παίρνεις άμεσες και δραστικές αποφάσεις και ταυτόχρονα ανεβάζεις κατά πολύ την ψυχολογία σου και την αξία που δίνεις στον εαυτό σου και στις δυνατότητές σου. Στα παραπάνω όμως, η είσοδος του Ηλίου στους Ιχθύς στις 19 του μήνα δημιουργεί ψυχολογική ένταση, τυφλά σημεία και την ανάγκη να μετατρέψεις την δυσκολία σε ευκαιρία, ειδικότερα στο πώς επικοινωνείς τις ιδέες και τις ανάγκες σου στο άμεσο περιβάλλον και στα δικά σου άτομα.  

Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα φέρνει καινούργια δεδομένα, καθώς ο Ερμής μετατοπίζεται στο ζώδιο των Ιχθύων και βρίσκεσαι υπό την επιρροή της Πανσελήνου στην Παρθένο. Θέματα που σε απασχόλησαν κατά το πρώτο μέρος του μήνα έρχονται τώρα να σου δείξουν μια πτυχή τους που δεν είχες συνειδητοποιήσει ότι υπάρχει ενώ ταυτόχρονα ολοκληρώνεις προσπάθειες και γεύεσαι τα αποτελέσματα των κόπων σου σε θέματα που έχουν να κάνουν με την γνώση, τις σπουδές, μια εξειδίκευση σε κάποιο αντικείμενο και την γενικότερη νοοτροπία που έχεις στην ζωή αυτή την περίοδο. 

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στις 10 του μήνα στον Υδροχόο δημιουργεί την ανάγκη για μια νέα αρχή σε θέματα οικονομικά και προσωπικής αυτοπεποίθησης,  ενώ η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 24 του μήνα κορυφώνει τις προσπάθειές σου και θέματα που σχετίζονται την καταξίωσή σου και την επιτυχία σου και σου ανοίγει τους ορίζοντες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Σημαντικός μήνας για τα οικονομικά σου, μπορείς να δράσεις με αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση, ίσως και να πάρεις και κάποια υπολογισμένα ρίσκα, με αποτέλεσμα να δεις το πορτοφόλι σου να φουσκώνει και την πίστη στις δυνάμεις σου και τις δυνατότητές σου να αυξάνεται. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Το ερωτικό παιχνίδι αυτόν τον μήνα θα σε επιβεβαιώσει και θα κάνει τις μετοχές σου να αποκτήσουν ακόμη μεγαλύτερη αξία από αυτήν που ήδη έχουν, καθώς το θησαυροφυλάκιο του έρωτα, του μαγνητισμού και της λίμπιντο ανοίγει αυτόν τον μήνα για σένα και έχεις πρόσβαση σε κάθε σου επιθυμία. Δώσε έμφαση στο να ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή και τον ρομαντισμό με τον σύντροφό σου, ενώ αν είσαι μόνος, εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία για μια νέα γνωριμία, χωρίς να το σκέφτεσαι πάρα πολύ. Κάνε την αρχή και τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση. 

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.