astropedia.gr

ΛΕΩΝ
ΓΕΝΙΚΑ
Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα φέρνει αλλαγές στον τρόπο που σκέφτεσαι καθώς ο Ερμής περνά στον Υδροχόο. Τα θέματα που ελέγχει ο πλανήτης στον ηλιακό σου χάρτη, όπως οι φιλικές και κοινωνικές σου επαφές, οι φιλοδοξίες, τα οικονομικά σου και η δύναμη να δράσεις πάνω στα σχέδιά σου, αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν, το μυαλό σου λειτουργεί πιο αντικειμενικά και ψύχραιμα γύρω από αυτά τα θέματα και η νέα Σελήνη στον Υδροχόο που επηρεάζει ήδη κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα σε βοηθά να κάνεις μια νέα αρχή, χρησιμοποιώντας τόσο την διαίσθηση όσο και την λογική σου και να δώσεις μια οριστική λύση που στοχεύει στην ρίζα των προβλημάτων σου.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, η μετατόπιση των ενεργειών στο πεδίο του αέρα συνεχίζεται με τον Άρη και την Αφροδίτη να περνούν και αυτοί στον Υδροχόο. Γενικότερα το ερωτικό στοιχείο και το πάθος κυριαρχεί, αλλά για το ζώδιό σου συγκεκριμένα, από αυτό το δεκαήμερο αρχίζει μια περίοδος που λειτουργείς πολύ θερμά γύρω από θέματα συνεργασιών και οι σχέσεις σου με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου επηρεάζονται από πολλά γεγονότα που συμβαίνουν γρήγορα και ίσως δεν έχεις τον χρόνο για να τα αντιληφθείς και να αντιδράς αψυχολόγητα. Στα παραπάνω, η είσοδος του Ηλίου στους Ιχθύς στις 19 του μήνα δημιουργεί ψυχολογική ένταση, τυφλά σημεία και την ανάγκη να μετατρέψεις την δυσκολία σε ευκαιρία, ειδικά σε θέματα οικονομικά, αλλά και στην αισθηματική σου ζωή όσον αφορά τον σταθερό σου σύντροφο και την μεταξύ σας βαθύτερη επικοινωνία και επαφή. 

Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα φέρνει καινούργια δεδομένα, καθώς ο Ερμής μετατοπίζεται στο ζώδιο των Ιχθύων και βρίσκεσαι υπό την επιρροή της Πανσελήνου στην Παρθένο. Θέματα που σε απασχόλησαν κατά το πρώτο μέρος του μήνα έρχονται τώρα να σου δείξουν μια πτυχή τους που δεν είχες συνειδητοποιήσει ότι υπάρχει ενώ ταυτόχρονα ολοκληρώνεις προσπάθειες και γεύεσαι τα αποτελέσματα των κόπων σου σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου και μπορείς να δεις πιο καθαρά τα έσοδα και τα έξοδά σου. 

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στις 10 του μήνα στον Υδροχόο δημιουργεί την ανάγκη για μια νέα αρχή σε σχέσεις και συνεργασίες, ενώ η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 24 του μήνα κορυφώνει τις προσπάθειές σου και θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Οι συνεργασίες σου και οι σχέσεις σου με πελάτες αυτόν τον μήνα είναι στο επίκεντρο και θα σε απασχολήσουν πολλά θέματα γύρω από το πώς μπορείς να ικανοποιήσεις το εργασιακό σου περιβάλλον, αλλά ταυτόχρονα να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό χωρίς ημίμετρα και παραχωρήσεις στην ποιότητα και την επίδοσή σου. Κατάλληλος μήνας να ξεκαθαρίσεις θέματα οικονομικών εκκρεμοτήτων. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Έντονος και φλογερός ο μήνας, καθώς τόσο εσύ, αλλά ειδικότερα το ταίρι σου, έχετε μεγάλες απαιτήσεις ο ένας από τον άλλον και θέλετε αυτή την περίοδο να ζήσετε στο έπακρο τον ρομαντισμό και τον έρωτα, αναθερμαίνοντας το παρελθόν. Αν είσαι μόνος, μια σημαντική γνωριμία γίνεται αυτόν τον μήνα που μπορεί να σε απασχολήσει σε βάθος χρόνου και να έχει στοιχεία ενός μοιραίου και καρμικού έρωτα. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση. 

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.