astropedia.gr

ΙΧΘΥΕΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα φέρνει αλλαγές στον τρόπο που σκέφτεσαι καθώς ο Ερμής περνά στον Υδροχόο. Τα θέματα που ελέγχει ο πλανήτης στον ηλιακό σου χάρτη, όπως το σπίτι, η οικογένεια, η ακίνητη περιουσία, η σοβαρή σου σχέση και οι συνεργασίες σου, αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν, το μυαλό σου λειτουργεί πιο αντικειμενικά και ψύχραιμα γύρω από αυτά τα θέματα και η νέα Σελήνη στον Υδροχόο που επηρεάζει ήδη κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα σε βοηθά να κάνεις μια νέα αρχή, χρησιμοποιώντας τόσο την διαίσθηση όσο και την λογική σου και να δώσεις μια οριστική λύση που στοχεύει στην ρίζα των προβλημάτων σου που φυσικά βρίσκεται στο υποσυνείδητό σου και στους κρυμμένους φόβους σου και τις ανασφάλειες που έχεις αυτή την περίοδο.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, η μετατόπιση των ενεργειών στο πεδίο του αέρα συνεχίζεται με τον Άρη και την Αφροδίτη να περνούν και αυτοί στον Υδροχόο. Γενικότερα το ερωτικό στοιχείο και το πάθος κυριαρχεί, αλλά για το ζώδιό σου συγκεκριμένα, από αυτό το δεκαήμερο αρχίζει μια περίοδος που το παρελθόν σου, οι φόβοι σου και τα ψυχολογικά σου γίνονται πιο έντονα και καλείσαι να επεξεργαστείς άμεσα και πρακτικά το οτιδήποτε είναι αυτό που σε δυσκολεύει και σε εμποδίζει, ειδικότερα σε θέματα σχέσεων και ερωτικής επαφής. Μια παράλληλη ή για κάποιο λόγο απαγορευμένη σχέση μπορεί να σε απασχολήσει έντονα αυτό το διάστημα. Στα παραπάνω, η είσοδος του Ηλίου στο ζώδιό σου στις 19 του μήνα δημιουργεί ψυχολογική ένταση, τυφλά σημεία και την ανάγκη να μετατρέψεις την δυσκολία σε ευκαιρία. 

Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα φέρνει καινούργια δεδομένα, καθώς ο Ερμής μετατοπίζεται στο ζώδιό σου και βρίσκεσαι υπό την επιρροή της Πανσελήνου στην Παρθένο. Θέματα που σε απασχόλησαν κατά το πρώτο μέρος του μήνα έρχονται τώρα να σου δείξουν μια πτυχή τους που δεν είχες συνειδητοποιήσει ότι υπάρχει ενώ ταυτόχρονα ολοκληρώνεις προσπάθειες και γεύεσαι τα αποτελέσματα των κόπων σου σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. 

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στις 10 του μήνα στον Υδροχόο δημιουργεί την ανάγκη να αντιμετωπίσεις κρυφούς εχθρούς και εμπόδια, ενώ η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 24 του μήνα κορυφώνει τις προσπάθειές σου και θέματα που σχετίζονται με σχέσεις και συνεργασίες. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Φρόντισε να είσαι προσεκτικός στην καθημερινότητα της εργασίας σου αυτόν τον μήνα και να μην δίνεις αφορμές που θα σε κάνουν να φανείς αμελής ή απρόσεκτος ή που κάποιος ανταγωνιστής σου μπορεί να τις χρησιμοποιήσει εις βάρος σου. Οι συνεργασίες σου αυτή την περίοδο μπορεί να πατάνε σε μια πολύ λεπτή γραμμή. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Το πάθος, εγκεφαλικό και σωματικό, κατευθύνει τα πάντα στην ζωή σου αυτόν τον μήνα, οπότε να περιμένεις πολλές και φλογερές εξελίξεις και στο ερωτικό κομμάτι, οι οποίες μπορεί να σε κάνουν να ρισκάρεις πολλά και να ξεπεράσεις πεποιθήσεις που μέχρι τώρα καθόριζαν τον τρόπο που λειτουργείς στο προσωπικό σου κομμάτι. Φρόντισε να αποφύγεις όμως περιπτώσεις που για κάποιο λόγο είναι απαγορευμένες γιατί αυτό θα σου δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα στο μέλλον. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση. 

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.