astropedia.gr

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα φέρνει αλλαγές στον τρόπο που σκέφτεσαι καθώς ο Ερμής περνά στον Υδροχόο. Τα θέματα που ελέγχει ο πλανήτης στον ηλιακό σου χάρτη, όπως οι οικονομικές σου εκκρεμότητες, οι σεξουαλικές σου ανάγκες και η κοινωνική σου δικτύωση ή η επαφή με τους φίλους σου, αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν, το μυαλό σου λειτουργεί πιο αντικειμενικά και ψύχραιμα γύρω από αυτά τα θέματα και η νέα Σελήνη στον Υδροχόο που επηρεάζει ήδη κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα σε βοηθά να κάνεις μια νέα αρχή, χρησιμοποιώντας τόσο την διαίσθηση όσο και την λογική σου και να δώσεις μια οριστική λύση που στοχεύει στην ρίζα των προβλημάτων σου, ειδικότερα σε ό,τι αφορά την οικογένεια, το σπίτι και το παρελθόν σου. 

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, η μετατόπιση των ενεργειών στο πεδίο του αέρα συνεχίζεται με τον Άρη και την Αφροδίτη να περνούν και αυτοί στον Υδροχόο. Γενικότερα το ερωτικό στοιχείο και το πάθος κυριαρχεί, αλλά για το ζώδιό σου συγκεκριμένα, από αυτό το δεκαήμερο αρχίζει μια περίοδος που ενεργοποιούνται με έντονο τρόπο καταστάσεις που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία σου και αυτό μπορεί να φέρει ένταση ή να δημιουργήσει συγκρούσεις. Θα χρειαστεί να προσπαθήσεις να συνενώσεις αντίθετες απόψεις και ανάγκες για να βρεις την χρυσή τομή και να δώσεις λύσεις που ικανοποιούν όλες τις πλευρές. Στα παραπάνω όμως, η είσοδος του Ηλίου στους Ιχθύς στις 19 του μήνα δημιουργεί ψυχολογική ένταση, τυφλά σημεία και την ανάγκη να μετατρέψεις την δυσκολία σε ευκαιρία, ώστε πέρα από τους άλλους, να ικανοποιήσεις και τις δικές σου ανάγκες. 

Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα φέρνει καινούργια δεδομένα, καθώς ο Ερμής μετατοπίζεται στο ζώδιο των Ιχθύων και βρίσκεσαι υπό την επιρροή της Πανσελήνου στην Παρθένο. Θέματα που σε απασχόλησαν κατά το πρώτο μέρος του μήνα έρχονται τώρα να σου δείξουν μια πτυχή τους που δεν είχες συνειδητοποιήσει ότι υπάρχει ενώ ταυτόχρονα ολοκληρώνεις προσπάθειες και γεύεσαι τα αποτελέσματα των κόπων σου σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις φιλοδοξίες σου, τις απολαβές από την εργασία σου ή με τον κοινωνικό σου κύκλο όπου κάτι σημαντικό ξεκαθαρίζει. 

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στις 10 του μήνα στον Υδροχόο δημιουργεί την ανάγκη για μια νέα αρχή σε θέματα σπιτιού, οικογένειας ή ακίνητης περιουσίας, ενώ η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 24 του μήνα κορυφώνει τις προσπάθειές σου και θέματα που σχετίζονται με την κοινωνική σου δικτύωση και τις φιλοδοξίες σου. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Αυτόν τον μήνα εντείνεις τις προσπάθειές σου και δείχνεις τον καλύτερο και πιο οργανωτικό σου εαυτό, με αποτέλεσμα να βλέπεις όσο ο μήνας προχωρά η στάση σου να φέρνει θετικά αποτελέσματα και όσον αφορά πρακτικά την εργασία σου, αλλά και σε σχέση με την αντιμετώπιση που έχεις από τα άτομα που έχουν ανώτερη θέση ή που είναι υπεύθυνα για σένα. Μην αφήνεις θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια ή με την ψυχολογία σου και τις βαθιά σου ριζωμένες πεποιθήσεις να σταθούν εμπόδιο στις επαγγελματικές επιτυχίες και την ικανοποίηση που μπορείς να έχεις. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980,  αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Η σχέση με τον σύντροφο μπορεί να περάσει από σκαμπανεβάσματα αυτόν τον μήνα, ειδικότερα αν μένετε στο ίδιο σπίτι, καθώς θα υπάρξουν αφορμές για διενέξεις και συζητήσεις σχετικά με θέματα καθημερινότητας, συνηθειών και πεποιθήσεων. Δεν είναι κάτι ανυπέρβλητο αυτό όμως και δεν οδηγεί απαραίτητα σε ουσιαστική σύγκρουση ή σε κάτι που δεν μπορεί να λυθεί κάτω από τα σκεπάσματα του κρεβατιού. Όσο προχωρά ο μήνας μάλιστα, θα διαπιστώσεις ότι γίνεσαι πιο ελαστικός, παιχνιδιάρης και ερωτικός με τον σύντροφο ή μπορείς αν είσαι αδέσμευτος, να κάνεις μια καινούργια γνωριμία που θα σε παρασύρει σε ένα κόσμο ονειρικών συναισθημάτων. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980,  αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση. 

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.