astropedia.gr

ΚΡΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα φέρνει αλλαγές στον τρόπο που σκέφτεσαι καθώς ο Ερμής περνά στον Υδροχόο. Τα θέματα που ελέγχει ο πλανήτης στον ηλιακό σου χάρτη, όπως οι σχέσεις με αδέλφια, οι μετακινήσεις σου, η υγεία και οι ευθύνες της καθημερινότητας
αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν, το μυαλό σου λειτουργεί πιο αντικειμενικά και ψύχραιμα γύρω από αυτά τα θέματα και η νέα Σελήνη στον Υδροχόο που επηρεάζει ήδη κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα σε βοηθά να κάνεις μια νέα αρχή, χρησιμοποιώντας τόσο την διαίσθηση όσο και την λογική σου και να δώσεις μια οριστική λύση που στοχεύει στην ρίζα των προβλημάτων σου.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, η μετατόπιση των ενεργειών στο πεδίο του αέρα συνεχίζεται με τον Άρη και την Αφροδίτη να περνούν και αυτοί στον Υδροχόο. Γενικότερα το ερωτικό στοιχείο και το πάθος κυριαρχεί, αλλά για το ζώδιό σου συγκεκριμένα, από αυτό το δεκαήμερο αρχίζει μια περίοδος που τα πράγματα μπορεί να μπλέκονται στο μυαλό σου και μια φιλία να θέλεις να γίνει κάτι περισσότερο ή να παίρνεις σημάδια από ένα φιλικό σου πρόσωπο ότι σε βλέπει διαφορετικά. Η κοινωνική σου ζωή αποκτά ενδιαφέρον τώρα και μπορείς να κάνεις μια καινούργια γνωριμία ή να κυνηγήσεις με περισσότερο πάθος τις φιλοδοξίες σου. Στα παραπάνω όμως, η είσοδος του Ηλίου στους Ιχθύς στις 19 του μήνα δημιουργεί ψυχολογική ένταση, τυφλά σημεία και την ανάγκη να μετατρέψεις την δυσκολία σε ευκαιρία. 

Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα φέρνει καινούργια δεδομένα, καθώς ο Ερμής μετατοπίζεται στο ζώδιο των Ιχθύων και βρίσκεσαι υπό την επιρροή της Πανσελήνου στην Παρθένο. Θέματα που σε απασχόλησαν κατά το πρώτο μέρος του μήνα έρχονται τώρα να σου δείξουν μια πτυχή τους που δεν είχες συνειδητοποιήσει ότι υπάρχει ενώ ταυτόχρονα ολοκληρώνεις προσπάθειες και γεύεσαι τα αποτελέσματα των κόπων σου σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις υποχρεώσεις της καθημερινότητάς σου, το πρόγραμμά σου, την δουλειά σου και την φυσική σου κατάσταση

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στις 10 του μήνα στον Υδροχόο δημιουργεί την ανάγκη για μια νέα αρχή στην κοινωνική σου ζωή και τις φιλοδοξίες σου, ενώ η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 24 του μήνα κορυφώνει τις προσπάθειές σου και θέματα που σχετίζονται με υποχρεώσεις, την φυσική σου κατάσταση και την δουλειά σου. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Κινείσαι με τρόπο αποφασιστικό και επίμονο ούτως ώστε να ικανοποιήσεις τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες αυτή την περίοδο και αυτό φέρνει αποτελέσματα, καθώς είσαι κατά κάποιο τρόπο ελεύθερος να δράσεις, μιας και οι εξελίξεις και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα στην επαγγελματική αρένα δεν έχουν αλλάξει και παραμένουν βατές και προσπελάσιμες. Τα οικονομικά σου θέλουν λίγη προσοχή αυτή την περίοδο γιατί μπορεί να προκύψουν έξοδα που δεν είχες υπολογίσει. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Μια φιλία μπορεί να μετατραπεί σε ερωτικό ειδύλλιο αυτόν τον μήνα και όλα είναι δυνατά να συμβούν, καθώς μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο ξεπροβάλλουν πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν και η γνωριμία μαζί τους αποκτά την αίσθηση ενός μοιραίου κυνηγιού που έχει εσένα νικητή. Οι γνωριμίες της περιόδου είναι πολλές και κάθε μία σου προσφέρει κάτι που χρειάζεσαι, φρόντισε να μην τα ισοπεδώσεις όλα όμως και να είσαι σε θέση να διακρίνεις ποια από αυτές είναι για κάτι εφήμερο και ποια είναι αυτή που έχει προοπτικές για μελλοντική εξέλιξη. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση. 

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.