astropedia.gr

ΤΟΞΟΤΗΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα φέρνει αλλαγές στον τρόπο που σκέφτεσαι καθώς ο Ερμής περνά στον Υδροχόο. Τα θέματα που ελέγχει ο πλανήτης στον ηλιακό σου χάρτη, όπως οι σχέσεις και οι συνεργασίες, τα συμβόλαια, οι φανεροί εχθροί και η καριέρα, αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν, το μυαλό σου λειτουργεί πιο αντικειμενικά και ψύχραιμα γύρω από αυτά τα θέματα και η νέα Σελήνη στον Υδροχόο που επηρεάζει ήδη κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα σε βοηθά να κάνεις μια νέα αρχή, χρησιμοποιώντας τόσο την διαίσθηση όσο και την λογική σου και να δώσεις μια οριστική λύση που στοχεύει στην ρίζα των προβλημάτων σου, ειδικά με στενούς συγγενείς και κοντινά πρόσωπα. 

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, η μετατόπιση των ενεργειών στο πεδίο του αέρα συνεχίζεται με τον Άρη και την Αφροδίτη να περνούν και αυτοί στον Υδροχόο. Γενικότερα το ερωτικό στοιχείο και το πάθος κυριαρχεί, αλλά για το ζώδιό σου συγκεκριμένα, από αυτό το δεκαήμερο αρχίζει μια περίοδος που σκέφτεσαι πολύ έντονα και κοινοποιείς τις σκέψεις σου αυτές άμεσα και με πάθος, ενώ ταυτόχρονα έχεις ιδέες που σε συναρπάζουν και θέλεις να δεις την ίδια αντίδραση και από το περιβάλλον σου. Μετακινήσεις και συζητήσεις γύρω από ερωτικά θέματα και φλερτ είναι στον αέρα αυτών τον ημερών και θέλεις να περάσεις όμορφα και συναρπαστικά. Στα παραπάνω όμως, η είσοδος του Ηλίου στους Ιχθύς στις 19 του μήνα δημιουργεί ψυχολογική ένταση, τυφλά σημεία και την ανάγκη να μετατρέψεις την δυσκολία σε ευκαιρία, προσαρμόζοντας τις επικοινωνιακές σου ανάγκες με γνώμονα το τι έχεις συμβεί στο παρελθόν που δεν θέλεις να επαναληφθεί. 

Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα φέρνει καινούργια δεδομένα, καθώς ο Ερμής μετατοπίζεται στο ζώδιο των Ιχθύων και βρίσκεσαι υπό την επιρροή της Πανσελήνου στην Παρθένο. Θέματα που σε απασχόλησαν κατά το πρώτο μέρος του μήνα έρχονται τώρα να σου δείξουν μια πτυχή τους που δεν είχες συνειδητοποιήσει ότι υπάρχει ενώ ταυτόχρονα ολοκληρώνεις προσπάθειες και γεύεσαι τα αποτελέσματα των κόπων σου σε θέματα που έχουν να κάνουν με την καριέρα σου και την θέση σου στον κοινωνικό ιστό. 

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στις 10 του μήνα στον Υδροχόο δημιουργεί την ανάγκη για μια νέα αρχή με αδέλφια, στενούς συγγενείς και με την επικοινωνία σου γενικότερα, ενώ η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 24 του μήνα κορυφώνει τις προσπάθειές σου και θέματα που σχετίζονται με την δημόσια εικόνα και την καριέρα σου. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Φρόντισε να είσαι ελαστικός με το περιβάλλον σου στην εργασία και προσεκτικός με τον λόγο σου καθώς εκφράζεις τις ιδέες και τις απόψεις σου, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις που δεν τις χρειάζεσαι ειδικά σε αυτή την χρονική στιγμή που τα επαγγελματικά θέματα βαίνουν καλώς και υπάρχουν τάσεις για περισσότερη βελτίωση και επιτυχίες. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Ο έρωτας σε περιμένει σε κάθε γωνιά που στρίβεις και μην εκπλαγείς αν δεις ερωτικό ενδιαφέρον να εκδηλώνεται από άτομα που είναι στον περίγυρό σου και στην καθημερινότητά σου, αλλά ποτέ δεν είχες σκεφτεί ότι μπορεί να έτρεφαν συναισθήματα για σένα. Είναι μια περίοδος που μπορεί να μην φέρνει απαραίτητα τον μεγάλο έρωτα της ζωής σου, αλλά σίγουρα μπορείς να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου δίνονται για να περάσεις όμορφα και να κάνεις την ζωή σου λίγο πιο πικάντικη, ενώ αν είσαι σε σχέση, μπορείς να παίξεις με τις διαθέσεις του συντρόφου πιο εύκολα τώρα και να τον οδηγήσεις σε παιχνίδια του μυαλού και του σώματος. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση. 

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.