astropedia.gr

ΔΙΔΥΜΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα φέρνει αλλαγές στον τρόπο που σκέφτεσαι καθώς ο Ερμής περνά στον Υδροχόο. Τα θέματα που ελέγχει ο πλανήτης στον ηλιακό σου χάρτη, όπως οι αποφάσεις που παίρνεις, οι συνεννοήσεις που κάνεις, θέματα σπιτιού και οικογένειας ή ακίνητης περιουσίας, αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν, το μυαλό σου λειτουργεί πιο αντικειμενικά και ψύχραιμα γύρω από αυτά τα θέματα και η νέα Σελήνη στον Υδροχόο που επηρεάζει ήδη κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα σε βοηθά να κάνεις μια νέα αρχή, χρησιμοποιώντας τόσο την διαίσθηση όσο και την λογική σου και να δώσεις μια οριστική λύση που στοχεύει στην ρίζα των προβλημάτων σου, φιλοσοφώντας την ζωή με άλλον τρόπο και με διευρυμένους πλέον τους ορίζοντές σου

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, η μετατόπιση των ενεργειών στο πεδίο του αέρα συνεχίζεται με τον Άρη και την Αφροδίτη να περνούν και αυτοί στον Υδροχόο. Γενικότερα το ερωτικό στοιχείο και το πάθος κυριαρχεί, αλλά για το ζώδιό σου συγκεκριμένα, από αυτό το δεκαήμερο αρχίζει μια περίοδος που το μυαλό σου παίρνει φωτιά, κατεβάζεις πολλές ιδέες και βλέπεις τα πράγματα με ένα εντελώς διαφορετικό βλέμμα, ενώ ταυτόχρονα οι ρομαντικές σου σχέσεις και επαφές αποκτούν έναν υπερβατικό και ίσως μοιραίο χαρακτήρα. Στα παραπάνω όμως, η είσοδος του Ηλίου στους Ιχθύς στις 19 του μήνα δημιουργεί ψυχολογική ένταση, τυφλά σημεία και την ανάγκη να μετατρέψεις την δυσκολία σε ευκαιρία, ειδικότερα στον τομέα των επαγγελματικών και της καριέρας. 

Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα φέρνει καινούργια δεδομένα, καθώς ο κυβερνήτης σου μετατοπίζεται στο ζώδιο των Ιχθύων και βρίσκεσαι υπό την επιρροή της Πανσελήνου στην Παρθένο. Θέματα που σε απασχόλησαν κατά το πρώτο μέρος του μήνα έρχονται τώρα να σου δείξουν μια πτυχή τους που δεν είχες συνειδητοποιήσει ότι υπάρχει ενώ ταυτόχρονα ολοκληρώνεις προσπάθειες και γεύεσαι τα αποτελέσματα των κόπων σου σε θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογενειακή σου ζωή και το παρελθόν σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στις 10 του μήνα στον Υδροχόο δημιουργεί την ανάγκη για μια νέα αρχή γύρω από σπουδές, μελέτες, έρευνα ή σε σχέση με την φιλοσοφία σου, ενώ η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 24 του μήνα κορυφώνει τις προσπάθειές σου και θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία σου. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Έχεις μεγάλες ιδέες και όραμα για το πώς θέλεις να εξελίξεις αυτό που κάνεις επαγγελματικά, αλλά και πώς θες εσύ ο ίδιος να εξελιχθείς μέσα από αυτό. Αυτή η περίοδος ευνοεί το να ασχοληθείς με κάποιο σεμινάριο ή με ένα πρόγραμμα εξειδίκευσης και να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου πάνω στο επαγγελματικό σου αντικείμενο, ενώ από τα μέσα του μήνα και μετά, οι συνθήκες που επηρεάζουν την καριέρα σου γίνονται απαιτητικές, πράγμα που όμως εσένα δεν σε φοβίζει, αντιθέτως σου δίνει την αφορμή να πετύχεις περισσότερα και να αποδείξεις τον εαυτό σου και την αξία σου. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980,, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Τα επαγγελματικά σου, οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας και ο εαυτός σου και οι ανάγκες σου σε απασχολούν κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, πράγμα που δεν κάνει την ερωτική σου ζωή να είναι η πρώτη σου προτεραιότητα αυτή την περίοδο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν φλερτάρεις ή ότι δεν είσαι κοινωνικός και επικοινωνιακός, αλλά ψάχνεις κάτι περισσότερο τώρα, κάτι πιο φιλοσοφικό ή πιο βαθύ και η καθημερινότητα σε μια σχέση σου φαίνεται επίπεδη και όχι δελεαστική. Πρόσωπα από το εξωτερικό σε απασχολούν όμως περισσότερο στα αισθηματικά σου. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση. 

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.