astropedia.gr

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα φέρνει αλλαγές στον τρόπο που σκέφτεσαι καθώς ο Ερμής περνά στο ζώδιό σου. Τα θέματα που ελέγχει ο πλανήτης στον ηλιακό σου χάρτη, όπως οι αποφάσεις που παίρνεις, οι συνεννοήσεις που κάνεις, τα οικονομικά σου και το σεξουαλικό σου κομμάτι, αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν, το μυαλό σου λειτουργεί πιο αντικειμενικά και ψύχραιμα γύρω από αυτά τα θέματα και η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου που επηρεάζει ήδη κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα σε βοηθά να κάνεις μια νέα αρχή, χρησιμοποιώντας τόσο την διαίσθηση όσο και την λογική σου και να δώσεις μια οριστική λύση που στοχεύει στην ρίζα των προβλημάτων σου και στις σημαντικές αποφάσεις που έχεις να πάρεις αυτή την περίοδο.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, η μετατόπιση των ενεργειών στο πεδίο του αέρα συνεχίζεται με τον Άρη και την Αφροδίτη να περνούν και αυτοί στο ζώδιό σου. Γενικότερα το ερωτικό στοιχείο και το πάθος κυριαρχεί, αλλά για το ζώδιό σου συγκεκριμένα, από αυτό το δεκαήμερο αρχίζει μια περίοδος που δίνεσαι με πάθος και ενέργεια σε ό,τι και αν κάνεις και οι εξελίξεις σε ζωντανεύουν και ενεργοποιούν κάθε πτυχή της ζωής σου, με αποκορύφωμα φυσικά και την ερωτική σου ζωή. Στα παραπάνω όμως, η είσοδος του Ηλίου στους Ιχθύς στις 19 του μήνα δημιουργεί ψυχολογική ένταση, τυφλά σημεία και την ανάγκη να μετατρέψεις την δυσκολία σε ευκαιρία, μέσα από την κατανόηση ότι οι άλλοι δεν είναι ότι δεν θέλουν αυτό που θες και εσύ, αλλά μπορεί να το προτιμούν με διαφορετικό τρόπο.  

Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα φέρνει καινούργια δεδομένα, καθώς ο Ερμής μετατοπίζεται στο ζώδιο των Ιχθύων και βρίσκεσαι υπό την επιρροή της Πανσελήνου στην Παρθένο. Θέματα που σε απασχόλησαν κατά το πρώτο μέρος του μήνα έρχονται τώρα να σου δείξουν μια πτυχή τους που δεν είχες συνειδητοποιήσει ότι υπάρχει ενώ ταυτόχρονα ολοκληρώνεις προσπάθειες και γεύεσαι τα αποτελέσματα των κόπων σου σε θέματα που έχουν να κάνουν με οικονομικά ζητήματα και εκκρεμότητες, αλλά και με την στενότερη και ιδιαίτερη επαφή με τον σύντροφο. 

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στις 10 του μήνα στο ζώδιό σου δημιουργεί την ανάγκη για μια νέα αρχή σε πολλούς σημαντικούς τομείς της ζωής σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου, ενώ η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 24 του μήνα κορυφώνει τις προσπάθειές σου και θέματα που σχετίζονται με τις οικονομικές σου εκκρεμότητες, αλλά και με την στενή επαφή με τον σύντροφο. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Έχεις την δύναμη, την ενέργεια αι την αποφασιστικότητα να προωθήσεις τις φιλοδοξίες και τα επαγγελματικά σου σχέδια αυτόν τον μήνα και οι εξελίξεις που μπορείς να περιμένεις θα σε ικανοποιήσουν στο έπακρο, αρκεί να μην ξεπεράσεις τα όρια του σεβασμού και να είσαι ελαστικός σε κάποιες απαιτήσεις τρίτων. Από τα μέσα του μήνα και μετά μπορείς να βρεις έξυπνες λύσεις που φέρνουν άνοδο στα οικονομικά σου, αλλά και στην ψυχολογία σου. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Ένας από τους πιο ερωτικούς μήνες είναι αυτός ο Φλεβάρης για σένα, καθώς ο Άρης μαζί με την Αφροδίτη περνάνε στο ζώδιό σου και δεν σε πιάνει κανείς! Το φλερτ, το σεξ και ο έρωτας βρίσκονται στην καθημερινή διάταξη και ακόμη και αν δεν το καταλαβαίνεις, εκμεταλλεύσου τον μαγνητισμό που εκπέμπεις αυτή την περίοδο για να βελτιώσεις την σχέση που έχεις ή για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία που θα σε αφήσει άφωνο! Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση. 

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.