astropedia.gr

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα φέρνει αλλαγές στον τρόπο που σκέφτεσαι καθώς ο Ερμής περνά στον Υδροχόο. Τα θέματα που ελέγχει ο πλανήτης στον ηλιακό σου χάρτη, όπως οι αποφάσεις που παίρνεις, οι συνεννοήσεις που κάνεις, οι εξελίξεις στην καριέρα σου και οι επαγγελματικές σου συμφωνίες, αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν, το μυαλό σου λειτουργεί πιο αντικειμενικά και ψύχραιμα γύρω από αυτά τα θέματα και η νέα Σελήνη στον Υδροχόο που επηρεάζει ήδη κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα σε βοηθά να κάνεις μια νέα αρχή, χρησιμοποιώντας τόσο την διαίσθηση όσο και την λογική σου και να δώσεις μια οριστική λύση που στοχεύει στην ρίζα των προβλημάτων που αντιμετωπίζεις με την καθημερινότητα, τα χρονοδιαγράμματα, την δουλειά και την φυσική σου κατάσταση. 

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, η μετατόπιση των ενεργειών στο πεδίο του αέρα συνεχίζεται με τον Άρη και την Αφροδίτη να περνούν και αυτοί στον Υδροχόο. Γενικότερα το ερωτικό στοιχείο και το πάθος κυριαρχεί, αλλά για το ζώδιό σου συγκεκριμένα, από αυτό το δεκαήμερο αρχίζει μια περίοδος που καταναλώνεις μεγάλη ενέργεια στην καθημερινότητα, τις υποχρεώσεις και την δουλειά σου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι καταβάλλεσαι, αντιθέτως θέλεις και έχεις την ενέργεια να πέσεις κυριολεκτικά με τα μούτρα στην καθημερινή σου ατζέντα και να διεκπεραιώσεις τα πάντα! Στα παραπάνω όμως, η είσοδος του Ηλίου στους Ιχθύς στις 19 του μήνα δημιουργεί ψυχολογική ένταση, τυφλά σημεία και την ανάγκη να μετατρέψεις την δυσκολία σε ευκαιρία, ειδικά στην σχέση σου με τους άλλους. Φρόντισε να αποφύγεις διενέξεις και διαπληκτισμούς με το ταίρι αυτές τις ημέρες ή με τους συνεργάτες σου. 

Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα φέρνει καινούργια δεδομένα, καθώς ο Ερμής μετατοπίζεται στο ζώδιο των Ιχθύων και βρίσκεσαι υπό την επιρροή της Πανσελήνου στο ζώδιό σου. Θέματα που σε απασχόλησαν κατά το πρώτο μέρος του μήνα έρχονται τώρα να σου δείξουν μια πτυχή τους που δεν είχες συνειδητοποιήσει ότι υπάρχει ενώ ταυτόχρονα ολοκληρώνεις προσπάθειες και γεύεσαι τα αποτελέσματα των κόπων σου σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις αποφάσεις που πήρες και οι οποίες έχουν σαν σκοπό να αλλάξουν την ποιότητα της ζωής σου. 

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στις 10 του μήνα στον Υδροχόο δημιουργεί την ανάγκη για μια νέα αρχή σε δουλειά, καθημερινότητα και φυσική κατάσταση, ενώ η Πανσέληνος στο ζώδιό σου στις 24 του μήνα κορυφώνει τις προσπάθειές σου σε θέματα που σχετίζονται άμεσα με την ζωή σου και τις αποφάσεις σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Μήνας έντονης δράσης και επαγγελματικής δραστηριότητας, κατά τον οποίο μπορείς να πετύχεις και να διεκπεραιώσεις όσα δεν έχεις καταφέρει το τελευταίο διάστημα. Κάθε εκκρεμότητα τακτοποιείται και κάθε σχέδιο που ήταν στο συρτάρι σου τώρα βγαίνει στην επιφάνεια εργασίας και προχωρά. Φρόντισε να μην εξαντλήσεις τον εαυτό σου όμως και έχε στο μυαλό σου ότι από τα μέσα του μήνα και μετά η διπλωματία και η ανοχή με συνεργάτες και πελάτες θα είναι απαραίτητη. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Αυτόν τον μήνα πολλά μπορεί να διαφοροποιηθούν στον αισθηματικό τομέα και οι καταστάσεις να αλλάξουν πρόσωπο ή οι εξελίξεις που έχεις, ειδικότερα αν είσαι ελεύθερος, να σε κάνουν να κάνεις διαφορετικές επιλογές από αυτές που είχες στο μυαλό σου. Είναι μια περίοδος που θα χρειαστεί να είσαι έτοιμος να ακούσεις πραγματικά το ταίρι σου και να μην διατηρείς άκαμπτες τις ιδέες και πεποιθήσεις που έχεις διαμορφώσει γύρω από την σχέση σου, καθώς πολλά αλλάζουν, μεταβάλλονται και δείχνουν μια διαφορετική πτυχή τους. Λειτούργησε ανιχνευτικά. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση. 

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.