astropedia.gr

ΖΥΓΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα φέρνει αλλαγές στον τρόπο που σκέφτεσαι καθώς ο Ερμής περνά στον Υδροχόο. Τα θέματα που ελέγχει ο πλανήτης στον ηλιακό σου χάρτη, όπως το υποσυνείδητο, οι φοβίες σου, οι κρυφοί σου εχθροί, αλλά και οι σπουδές σου, οι γνώσεις σου, θέματα δασκάλων ή γενικότερης νοοτροπίας και φιλοσοφίας ζωής, αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν, το μυαλό σου λειτουργεί πιο αντικειμενικά και ψύχραιμα γύρω από αυτά τα θέματα και η νέα Σελήνη στον Υδροχόο που επηρεάζει ήδη κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα σε βοηθά να κάνεις μια νέα αρχή, χρησιμοποιώντας τόσο την διαίσθηση όσο και την λογική σου και να δώσεις μια οριστική λύση που στοχεύει στην ρίζα των προβλημάτων σου και σε βοηθά να εκφράσεις ελεύθερα και δημιουργικά τον εαυτό σου. 

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, η μετατόπιση των ενεργειών στο πεδίο του αέρα συνεχίζεται με τον Άρη και την Αφροδίτη να περνούν και αυτοί στον Υδροχόο. Γενικότερα το ερωτικό στοιχείο και το πάθος κυριαρχεί και για το ζώδιό σου συγκεκριμένα, από αυτό το δεκαήμερο αρχίζει μια περίοδος που όλα παίρνουν φωτιά, τα αισθηματικά σου κινούνται με ραγδαίους ρυθμούς, μια καινούργια γνωριμία μπορεί να σε συγκλονίσει και γενικότερα δίνεις μεγάλη ενέργεια και αντλείς μεγάλη απόλαυση από τις προσωπικές σου ασχολίες και σχέδια. Στα παραπάνω όμως, η είσοδος του Ηλίου στους Ιχθύς στις 19 του μήνα δημιουργεί ψυχολογική ένταση, τυφλά σημεία και την ανάγκη να μετατρέψεις την δυσκολία σε ευκαιρία, ειδικότερα καθώς προσπαθείς να συνδυάσεις τις προσωπικές σου επιθυμίες με τις υποχρεώσεις και τα πρέπει της καθημερινότητας. 

Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα φέρνει καινούργια δεδομένα, καθώς ο Ερμής μετατοπίζεται στο ζώδιο των Ιχθύων και βρίσκεσαι υπό την επιρροή της Πανσελήνου στην Παρθένο. Θέματα που σε απασχόλησαν κατά το πρώτο μέρος του μήνα έρχονται τώρα να σου δείξουν μια πτυχή τους που δεν είχες συνειδητοποιήσει ότι υπάρχει ενώ ταυτόχρονα ολοκληρώνεις προσπάθειες και γεύεσαι τα αποτελέσματα των κόπων σου σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις προσπάθειες που κατέβαλες για προσωπική αυτοβελτίωση και εσωτερική ισορροπία. 

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στις 10 του μήνα στον Υδροχόο δημιουργεί την ανάγκη για μια νέα αρχή σε προσωπικά θέματα έκφρασης και ικανοποίησης, ενώ η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 24 του μήνα κορυφώνει τις προσπάθειές σου και θέματα που σχετίζονται με την εργασία σου αλλά και με τις προσπάθειες να βελτιώσεις την ψυχολογία και τον εαυτό σου. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Είσαι σε μια περίοδο που χρειάζεσαι χρόνο για να δεις περισσότερο τον εαυτό σου και τις προσωπικές σου ανάγκες και αυτό ίσως σε κάνει να μην δίνεις μεγάλη σημασία στο τι γίνεται στην εργασία σου και να κάνεις απλά μηχανικά τις κινήσεις που χρειάζεται να κάνεις. Αυτό αλλάζει όμως από τα μέσα του μήνα και μετά, καθώς για κάποιο λόγο η καθημερινότητα στην εργασία σου γίνεται πολύ σημαντική. Δεν είναι απαραίτητα αρνητικός ο λόγος και δεν σου έχει γίνει κάποια επίπληξη, αλλά καλό είναι να είσαι γενικότερα προσεκτικός. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980,  αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες μήνες για την αισθηματική σου ζωή, καθώς οι πλανήτες σε γεμίζουν με ερωτισμό και δημιουργούν την ανάγκη να εκφραστείς και να εκδηλωθείς στο αισθηματικό κομμάτι, είτε μέσα από μια νέα γνωριμία που σκάει απρόσμενα μπροστά σου, είτε μέσα από την ανανέωση της φλόγας με τον σύντροφό σου. Είναι μια περίοδος που μπορείς και θέλεις να πειραματιστείς με κάτι καινούργιο και καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα μπορέσεις να αντλήσεις μεγάλη απόλαυση, ικανοποίηση και χαρά μέσα από το φλερτ και τις προσωπικές σου σχέσεις. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980,  αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση. 

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.