astropedia.gr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα φέρνει αλλαγές στον τρόπο που σκέφτεσαι καθώς ο Ερμής περνά στον Υδροχόο. Τα θέματα που ελέγχει ο πλανήτης στον ηλιακό σου χάρτη, όπως το υποσυνείδητο, οι φοβίες σου, οι κρυφοί σου εχθροί, οι συγγενείς και οι μετακινήσεις σου, 
αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν, το μυαλό σου λειτουργεί πιο αντικειμενικά και ψύχραιμα γύρω από αυτά τα θέματα και η νέα Σελήνη στον Υδροχόο που επηρεάζει ήδη κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα σε βοηθά να κάνεις μια νέα αρχή, χρησιμοποιώντας τόσο την διαίσθηση όσο και την λογική σου και να δώσεις μια οριστική λύση που στοχεύει στην ρίζα των προβλημάτων σου, που μπορεί να σχετίζεται με το άγχος γύρω από τα οικονομικά σου, αλλά και με την δυνατή επιρροή που σου ασκούν οι άλλοι η οποία σε αποσυντονίζει αυτή την περίοδο. 

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, η μετατόπιση των ενεργειών στο πεδίο του αέρα συνεχίζεται με τον Άρη και την Αφροδίτη να περνούν και αυτοί στον Υδροχόο. Γενικότερα το ερωτικό στοιχείο και το πάθος κυριαρχεί, αλλά για το ζώδιό σου συγκεκριμένα, από αυτό το δεκαήμερο αρχίζει μια περίοδος που έρχεσαι πολύ πιο κοντά με το ταίρι σου, αλλά και με τους σημαντικούς σου συνεργάτες και θέλεις να δημιουργήσεις μαζί τους κάτι δυνατό, καινούργιο και πρωτοποριακό, χωρίς την συμβατικότητα του παρελθόντος. Στα παραπάνω όμως, η είσοδος του Ηλίου στους Ιχθύς στις 19 του μήνα δημιουργεί ψυχολογική ένταση, τυφλά σημεία και την ανάγκη να μετατρέψεις την δυσκολία σε ευκαιρία, μέσα από μια διαφορετική πλέον νοοτροπία και βλέποντας τα πράγματα μέσα από ένα άλλο πρίσμα. 

Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα φέρνει καινούργια δεδομένα, καθώς ο Ερμής μετατοπίζεται στο ζώδιο των Ιχθύων και βρίσκεσαι υπό την επιρροή της Πανσελήνου στην Παρθένο. Θέματα που σε απασχόλησαν κατά το πρώτο μέρος του μήνα έρχονται τώρα να σου δείξουν μια πτυχή τους που δεν είχες συνειδητοποιήσει ότι υπάρχει ενώ ταυτόχρονα ολοκληρώνεις προσπάθειες και γεύεσαι τα αποτελέσματα των κόπων σου σε θέματα που έχουν να κάνουν με αδέλφια και στενούς συγγενείς ή με μια γρήγορη εξόρμηση κάπου κοντά, αλλά αρκετά μακριά από το άγχος της καθημερινότητας και τις υποχρεώσεις. 

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στις 10 του μήνα στον Υδροχόο δημιουργεί την ανάγκη για μια νέα αρχή σε θέματα οικειότητας με τον σύντροφο, ενώ η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 24 του μήνα κορυφώνει τις προσπάθειές σου και θέματα που σχετίζονται με αδέλφια και στενούς συγγενείς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Τα οικονομικά σου είναι ένας απαιτητικός τομέας αυτόν τον μήνα, αλλά με μια καλή διαχείριση του αποθεματικού σου θα καταφέρεις να φέρεις σε ισορροπία έσοδα και οικονομικές υποχρεώσεις και θα απαλλαγείς από το άγχος που μπορείς να έχεις αυτή την περίοδο. Έχεις μεγάλες ιδέες και περιμένεις πολλά από το επόμενο διάστημα στα επαγγελματικά σου, ενώ προετοιμάζεις κάτι πολύ σημαντικό. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Το πάθος και η ερωτική ανάγκη, μαζί με την ανάγκη της επιβεβαίωσης, χτυπάνε κόκκινο αυτόν τον μήνα και αν δεν βρεις τρόπους να διοχετεύσεις αυτό το πάθος έτσι όπως πρέπει, τότε μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και τσακωμοί ή συγκρούσεις που δεν θα έπρεπε να συμβούν, καθώς η ρίζα των θεμάτων είναι αλλού. Κάνε έρωτα και μην μένεις στην ζήλεια ή στην ματαίωση των συναισθημάτων σου. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση. 

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.