astropedia.gr

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΓΕΝΙΚΑ  

Ο Ερμής ευθυδρομεί στις 2 Οκτωβρίου, παραμένοντας στην Παρθένο μέχρι τις 11 του μήνα και αυτό σου δίνει την δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις και να φέρεις ξανά σε ισορροπία θέματα που έχουν να κάνουν με το σκεπτικό και την φιλοσοφία που εφαρμόζεις στην ζωή σου ή σε σχέση με επαφές που έχεις με το εξωτερικό, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σου. Από τις 11 του μήνα, ο Ερμής περνά στον Ζυγό και μέχρι να βγει ο μήνας μπορείς λοιπόν να ενεργήσεις πιο λειτουργικά και πρακτικά πάνω σε θέματα καριέρας και επαγγέλματος και να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου ή να πάρεις μια σημαντική απόφαση. Μια είδηση έρχεται τις δύο τελευταίες μέρες του μήνα, καθώς ο Ερμής περνώντας στον Σκορπιό ενεργοποιεί εξελίξεις και κινητικότητα στον τομέα που έχει να κάνει με τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σου, ενώ δεν αποκλείεται ένα καινούργιο πρόσωπο να περάσει στην ζώνη του ενδιαφέροντός σου.

Η Αφροδίτη μέχρι τις 23 του μήνα διέρχεται το ζώδιο του Ζυγού και αυτό σε βοηθά πολύ στα επαγγελματικά σου και στην δημόσια εικόνα σου, καθώς είσαι αρκετά πιο μαγνητικός, οι επιθυμίες σου βρίσκουν τρόπο να γίνουν πραγματικότητα και έχεις την εύνοια από ανωτέρους ή πρόσωπα κλειδιά στην εργασία σου. Από τις 23 του μήνα και μετά, ο πλανήτης της έλξης περνά στον Σκορπιό και πλέον τα δημιουργικά σου σχέδια, επαγγελματικά και όχι μόνο, αρχίζουν να αποκτούν βάσεις και βρίσκεις την βοήθεια ή την υποστήριξη που χρειάζεσαι για να τα πετύχεις.

Ο Άρης συνεχίζει την διαδρομή του από το ζώδιο των Διδύμων και αυτόν τον μήνα και εσύ διατηρείς την ενέργεια και την αποφασιστικότητά σου για να δράσεις και να κάνεις σημαντικά βήματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητά σου, την υγεία σου και τις ευθύνες που έχεις αναλάβει, επαγγελματικά και όχι μόνο. Φρόντισε να είσαι απόλυτα σίγουρος όμως για τις κινήσεις σου, καθώς στα τέλη του μήνα, ο Άρης θα γυρίσει ανάδρομος και θα χρειαστεί ίσως να επανεξετάσεις τις αποφάσεις σου και να αναδιοργανώσεις την δράση σου κατά τον επόμενο μήνα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Η Πανσέληνος στις 9 του μήνα στον Κριό σε επηρεάζει, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου, σε θέματα σπιτιού και οικογενειακών σχέσεων και καλείσαι για άλλη μια φορά να βρεις τις ισορροπίες μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής. Η νέα Σελήνη και ταυτόχρονα ηλιακή έκλειψη στις 25 του μήνα συμβαίνει στην δεύτερη μοίρα του Σκορπιού και εφόσον είναι ταυτόχρονα ενεργοποιημένοι στον ατομικό σου χάρτη και άλλοι παράγοντες, φέρνει μια σημαντική αλλαγή στα επαγγελματικά σου σχέδια, στους μακροπρόθεσμους στόχους σου ή ακόμη και στις φιλίες σου και τώρα γίνεται μια βαθιά μεταμόρφωση σε αυτούς τους τομείς. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενή πορείας εδώ.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Ο μήνας είναι πολύ σημαντικός για το επάγγελμα και την καριέρα σου και τώρα σου δίνονται αρκετές ευκαιρίες για να διορθώσεις καταστάσεις, να σταθεροποιήσεις την θέση και το εύρος της επιρροής σου, αλλά και να υποστηρίξεις τα μελλοντικά σου σχέδια, μέσα από σωστή οργάνωση και καλό πλανάρισμα. Τα οικονομικά σου δεν κινούνται ιδιαίτερα, χωρίς αυτό όμως να είναι κάτι κακό.. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να προλάβεις εσύ τις εξελίξεις!

ΕΡΩΤΙΚΑ

Ο μήνας είναι αρκετά έντονος για τα αισθηματικά σου, καθώς ο προσωπικός σου μαγνητισμός έρχεται δυναμικά στην επιφάνεια. Αναμφίβολα, αναμένονται εξελίξεις που θα είναι από τη μια συναρπαστικές και θα σε γεμίσουν ενέργεια και πάθος, από την άλλη όμως θα σου «γεννηθούν» κάποια διλήμματα με αφορμή κάποιες από τις κινήσεις του προσώπου που σε ενδιαφέρει. Κάποιο πρόσωπο το οποίο κατέχει θέση εξουσίας μπορεί να εκδηλώσει ερωτικό ενδιαφέρον για εσένα. Σκέψου διπλά και τριπλά πριν λάβεις την οποιαδήποτε απόφαση, γιατί μπορεί άλλα να φαντάζεσαι εσύ και άλλα να θέλει το συγκεκριμένο πρόσωπο από εσένα. Κατά τις τελευταίες ημέρες του μήνα, μπορεί να αρχίσεις να βλέπεις με διαφορετικό μάτι κάποιο φιλικό σου πρόσωπο. Μάθε συγκεκριμένες πληροφορίες για σένα, το άτομο που σε ενδιαφέρει και την συναστρία σας καλώντας τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.