astropedia.gr

ΛΕΩΝ
ΓΕΝΙΚΑ  

Ο Ερμής ευθυδρομεί στις 2 Οκτωβρίου, παραμένοντας στην Παρθένο μέχρι τις 11 του μήνα και αυτό σου δίνει την δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις και να φέρεις ξανά σε ισορροπία θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου, αλλά κυρίως με την αυτοπεποίθησή σου που έχει χτυπηθεί το τελευταίο διάστημα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου. Από τις 11 του μήνα, ο Ερμής περνά στον Ζυγό και μέχρι να βγει ο μήνας μπορείς λοιπόν να είσαι πιο ανοιχτός και επικοινωνιακός, οι καθημερινές σου επαφές γίνονται πιο ενδιαφέρουσες και μπορείς να σχεδιάσεις σύντομες μετακινήσεις, εξόδους ή συναντήσεις που σου προσφέρουν χαρά αλλά και γνώση. Μια σημαντική είδηση έρχεται τις δύο τελευταίες μέρες του μήνα, καθώς ο Ερμής περνώντας στον Σκορπιό ενεργοποιεί εξελίξεις και κινητικότητα στον τομέα του σπιτιού, της οικογενείας και της ακίνητης περιουσίας σου.

Η Αφροδίτη μέχρι τις 23 του μήνα διέρχεται το ζώδιο του Ζυγού και σιγοντάροντας τον Ερμή, σου χαρίζει μαγνητισμό, ο λόγος σου είναι γλυκός και με την διπλωματική οδό μπορείς να πετύχεις πολλά και να κάνεις τις καθημερινές σου σχέσεις πιο αρμονικές και ευχάριστες. Από τις 23 του μήνα και μετά, ο πλανήτης της έλξης περνά στον Σκορπιό και η εύνοια μετατοπίζεται στον τομέα του σπιτιού και της οικογενείας, με τις προσωπικές σου σχέσεις να αποκτούν μεγαλύτερο βάθος και νόημα.

Ο Άρης συνεχίζει την διαδρομή του από το ζώδιο των Διδύμων και αυτόν τον μήνα και εσύ διατηρείς την ενέργεια και την αποφασιστικότητά σου για να δράσεις και να κάνεις σημαντικά βήματα που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά σου σχέδια, με τον φιλικό σου κύκλο και με τους στόχους που έχεις θέσει αυτή την περίοδο. Φρόντισε να είσαι απόλυτα σίγουρος όμως για τις κινήσεις σου, καθώς στα τέλη του μήνα, ο Άρης θα γυρίσει ανάδρομος και θα χρειαστεί ίσως να επανεξετάσεις τις αποφάσεις σου και να αναδιοργανώσεις την δράση σου κατά τον επόμενο μήνα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ  

Η Πανσέληνος στις 9 του μήνα στον Κριό σε επηρεάζει, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου, σε θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό και φωτίζει πτυχές της φιλοσοφίας σου η οποία αρχίζει να αλλάζει. Η νέα Σελήνη και ταυτόχρονα ηλιακή έκλειψη στις 25 του μήνα συμβαίνει στην δεύτερη μοίρα του Σκορπιού και εφόσον είναι ταυτόχρονα ενεργοποιημένοι στον ατομικό σου χάρτη και άλλοι παράγοντες, φέρνει μια σημαντική αλλαγή στο σπίτι, στις σχέσεις σου με την οικογένεια και σε θέματα που έχουν να κάνουν με την ακίνητη περιουσία σου και τώρα γίνεται μια βαθιά μεταμόρφωση σε αυτούς τους τομείς. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενή πορείας εδώ.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Αναθεωρείς και αναπροσαρμόζεις τους στόχους που έχεις θέσει στην καριέρα σου και η καθημερινότητα στην δουλειά σου γίνεται πιο ενδιαφέρουσα τώρα, καθώς τώρα μπορείς να δεις πιο καθαρά το μέλλον. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και μπαίνουν και πάλι σε μια τάξη και αυτό φυσικά βοηθά και ψυχολογικά, αλλά και πρακτικά. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να προλάβεις εσύ τις εξελίξεις!

ΕΡΩΤΙΚΑ
Αρκετά κινητικός ο μήνας για τις αισθηματικές σου υποθέσεις, καθώς έχεις αρκετές εξελίξεις, αν και η γενικότερη αίσθηση είναι μάλλον μεταβλητή και τίποτα δεν είναι σταθερό. Το σίγουρο είναι όμως ότι πρόκειται για ένα ευχάριστο διάστημα κατά το οποίο κάνεις όμορφες μετακινήσεις με τον σύντροφο ή αν είσαι μόνος, τότε είναι εύκολο τώρα να γνωρίσεις πρόσωπα που θα σου κινήσουν το ενδιαφέρον, θα σε διεγείρουν εγκεφαλικά και θα σε κάνουν να σκεφτείς διαφορετικά και να βγεις από την ρουτίνα σου. Κατά τα τέλη του μήνα είναι πολύ πιθανή η επανεμφάνιση ενός προσώπου από το παρελθόν σου. Αν αξίζει τον κόπο να το σκεφτείς θα το μάθεις από τον αστρολόγο σου καλώντας στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο.


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.