astropedia.gr

ΙΧΘΥΕΣ
ΓΕΝΙΚΑ  

Ο Ερμής ευθυδρομεί στις 2 Οκτωβρίου, παραμένοντας στην Παρθένο μέχρι τις 11 του μήνα και αυτό σου δίνει την δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις και να φέρεις ξανά σε ισορροπία θέματα που έχουν να κάνουν με την σταθερή σου σχέση ή με κάποιον σημαντικό συνεργάτη ή πελάτη, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου. Από τις 11 του μήνα, ο Ερμής περνά στον Ζυγό και μέχρι να βγει ο μήνας μπορείς λοιπόν να ασχοληθείς περισσότερο με τα οικονομικά σου, να διακρίνεις βαθύτερα τους λόγους που ίσως χάνεις τον έλεγχο καμιά φορά στον προϋπολογισμό που κάνεις και να έρθεις σε συνεννοήσεις που σε βοηθάνε να κλείσεις εκκρεμότητες προς τρίτα πρόσωπα. Μια σημαντική είδηση έρχεται τις δύο τελευταίες μέρες του μήνα, καθώς ο Ερμής περνώντας στον Σκορπιό ενεργοποιεί την αντίληψή σου και την επαφή σου με μια ομαδικότητα.

Η Αφροδίτη μέχρι τις 23 του μήνα διέρχεται το ζώδιο του Ζυγού και αυτό σε κάνει να θέλεις να είσαι όσο πιο κοντά γίνεται με τον σύντροφο, αλλά ταυτόχρονα είναι και μια διέλευση που σε ευνοεί στα οικονομικά σου. Από τις 23 του μήνα και μετά, ο πλανήτης της έλξης περνά στον Σκορπιό και αυτό σου ανοίγει νέους ορίζοντες καθώς συνειδητοποιείς ότι μπορείς να έρθεις σε επαφή με μεγάλες ιδέες που μπορούν όμως να προσαρμοστούν στην καθημερινότητα σου, ανεβάζοντας το επίπεδο της ζωής σου.

Ο Άρης συνεχίζει την διαδρομή του από το ζώδιο των Διδύμων και αυτόν τον μήνα και εσύ διατηρείς την ενέργεια και την αποφασιστικότητά σου για να δράσεις και να κάνεις σημαντικά βήματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι, την οικογενειακή σου ζωή και την ακίνητη περιουσία σου. Φρόντισε να είσαι απόλυτα σίγουρος όμως για τις κινήσεις σου, καθώς στα τέλη του μήνα, ο Άρης θα γυρίσει ανάδρομος και θα χρειαστεί ίσως να επανεξετάσεις τις αποφάσεις σου και να αναδιοργανώσεις την δράση σου κατά τον επόμενο μήνα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η Πανσέληνος στις 9 του μήνα στον Κριό σε επηρεάζει, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου, σε θέματα οικονομικά και σε βοηθά να δεις πιο καθαρά την αξία σου και να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου. Η νέα Σελήνη και ταυτόχρονα ηλιακή έκλειψη στις 25 του μήνα συμβαίνει στην δεύτερη μοίρα του Σκορπιού και εφόσον είναι ταυτόχρονα ενεργοποιημένοι στον ατομικό σου χάρτη και άλλοι παράγοντες, φέρνει μια σημαντική αλλαγή στην φιλοσοφία που εφαρμόζεις στην ζωή σου, αναγκάζεσαι να αλλάξεις ή να προσαρμόσεις το ιδεολογικό σου πλαίσιο, η σχέση σου με πρόσωπα του εξωτερικού αλλάζει και γενικότερα είναι μια περίοδος σημαντικής πνευματικής εξέλιξης, καθώς τώρα γίνεται μια βαθιά μεταμόρφωση σε αυτούς τους τομείς.   
Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενή πορείαςεδώ.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Τα οικονομικά σου είναι το θέμα του μήνα και κατά την πορεία των ημερών θα σου δοθούν οι ευκαιρίες που χρειάζεσαι τόσο για να τακτοποιήσεις οφειλές και εκκρεμότητες, όσο και για να καταλάβεις τον τρόπο που χρειάζεται να εφαρμόσεις ώστε να μην κάνεις περιττά έξοδα και να εκμεταλλευτείς όσον το δυνατόν περισσότερο τους πόρους που ήδη έχεις.   Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να προλάβεις εσύ τις εξελίξεις!

ΕΡΩΤΙΚΑ

Η ανάγκη για έντονα πάθη και απόλυτη ψυχοσωματική ένωση κορυφώνονται αυτόν τον μήνα και σχεδόν απαιτείς από το ταίρι σου την ερωτική σου ικανοποίηση, αν και αυτό δεν είναι μόνο στο χέρι σου. Το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είτε είναι απασχολημένο με γήινες υποχρεώσεις και οικονομικές εκκρεμότητες είτε το μυαλό του είναι πιεσμένο και διακατέχεται από άγχος, με αποτέλεσμα να χρειάζεται μια κάποια ώθηση από εσένα.. Μάθε συγκεκριμένες πληροφορίες για σένα, το ταίρι σου και την συναστρία σας καλώντας τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο. Δεν αποκλείονται η επανεμφάνιση παλιών συντρόφων σου και η αναπόληση από τη μεριά σου ερωτικών συγκινήσεων που έζησες κατά το παρελθόν. Το αν είναι καλό για εσένα να ανοίξεις και πάλι κεφάλαια που έχουν κλείσει, θα το μάθεις μόνο μέσα από τον αστρολόγο σου. Ωστόσο, προσπάθησε να περιορίσεις τη ροπή σου στα παιχνίδια δύναμης και εξουσίας καθώς και την τάση σου να είσαι χειριστικός και ελεγκτικός στα ερωτικά σου ζητήματα.


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.