astropedia.gr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ  

Ο Ερμής ευθυδρομεί στις 2 Οκτωβρίου, παραμένοντας στην Παρθένο μέχρι τις 11 του μήνα και αυτό σου δίνει την δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις και να φέρεις ξανά σε ισορροπία θέματα που έχουν να κάνουν με αδέλφια και στενούς συγγενείς ή με ζητήματα σύντομων μετακινήσεων και συνεννοήσεων. Από τις 11 του μήνα, ο Ερμής περνά στον Ζυγό και μέχρι να βγει ο μήνας μπορείς λοιπόν να έρθεις σε καλύτερη επαφή με τους οικείους σου, να δεις πιο καθαρά και να πάρεις αποφάσεις που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογενειακή σου ζωή ή με μια σημαντική αγοραπωλησία. Μια σημαντική είδηση έρχεται τις δύο τελευταίες μέρες του μήνα, καθώς ο Ερμής περνώντας στον Σκορπιό ενεργοποιεί εξελίξεις και φέρνει κινητικότητα που επηρεάζει τα προσωπικά σου δημιουργικά σχέδια ή ζωντανεύει και πάλι το φλερτ στην ζωή σου.

Η Αφροδίτη μέχρι τις 23 του μήνα διέρχεται το ζώδιο του Ζυγού και αυτό ευνοεί την γαλήνη και την αρμονία στην οικογενειακή σου ζωή, η καθημερινότητα στο σπίτι με τα οικεία πρόσωπα βελτιώνεται και περνάς όμορφες στιγμές με τα πρόσωπα που αγαπάς κι έχεις στην καρδιά σου. Από τις 23 του μήνα και μετά, ο πλανήτης της έλξης περνά στον Σκορπιό και αυτό φέρνει ξανά το πάθος στην ζωή σου, οι δημιουργικοί σου στόχοι ευνοούνται και βλέπεις τα σχέδια σου να προχωρούν.

Ο Άρης συνεχίζει την διαδρομή του από το ζώδιο των Διδύμων και αυτόν τον μήνα και εσύ διατηρείς την ενέργεια και την αποφασιστικότητά σου για να δράσεις και να κάνεις σημαντικά βήματα που έχουν να κάνουν με κρυμμένες πτυχές του εαυτού σου, με τους φόβους σου, την υγεία σου ή με τους εχθρούς που προσπαθούν να σε μαχαιρώσουν πισώπλατα. Το άγχος αυξάνεται αλλά δεν πρέπει να το αφήσεις να θολώσει την κρίση σου. Φρόντισε να είσαι απόλυτα σίγουρος όμως για τις κινήσεις σου, καθώς στα τέλη του μήνα, ο Άρης θα γυρίσει ανάδρομος και θα χρειαστεί ίσως να επανεξετάσεις τις αποφάσεις σου και να αναδιοργανώσεις την δράση σου κατά τον επόμενο μήνα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η Πανσέληνος στις 9 του μήνα στον Κριό σε επηρεάζει, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου, σε θέματα επαγγελματικά και τώρα μπορείς να τακτοποιήσεις υποθέσεις, αλλά και να καταλάβεις ποιος είναι με το μέρος σου και ποιος όχι, ενώ η νέα Σελήνη και ταυτόχρονα ηλιακή έκλειψη στις 25 του μήνα συμβαίνει στην δεύτερη μοίρα του Σκορπιού και εφόσον είναι ταυτόχρονα ενεργοποιημένοι στον ατομικό σου χάρτη και άλλοι παράγοντες, φέρνει μια σημαντική αλλαγή στα προσωπικά σου σχέδια, στον τρόπο που εκδηλώνεις τον εαυτό σου ή σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα παιδιά σου και τώρα γίνεται μια βαθιά μεταμόρφωση σε αυτούς τους τομείς.    
Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενή πορείας εδώ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Μήνας που μπορείς να πάρεις ένα δημιουργικό σου σχέδιο ή μια ιδέα και να την εφαρμόσεις πρακτικά στην εργασία σου, με θετικά αποτελέσματα για την καριέρα και επαγγελματική σου άνοδο. Η περίοδος είναι άκρως δημιουργική και αν υπολογίσεις τα ρίσκα που θα χρειαστεί να πάρεις με λογική, τότε θα καταφέρεις να κάνεις τις συνθήκες να λειτουργήσουν υπέρ σου. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να προλάβεις εσύ τις εξελίξεις!

ΕΡΩΤΙΚΑ
Αυτός ο μήνας φέρνει προβληματισμούς και ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν στον αισθηματικό τομέα. Σκέψεις και γεγονότα που για κάποιο λόγο προσπάθησες να απωθήσεις και να «θάψεις» στα βάθη του υποσυνειδήτου έρχονται πάλι στην επιφάνεια. Όμως, ο Οκτώβριος σε γενικές γραμμές είναι ένας μήνας ο οποίος ενδείκνυται για ενδοσκόπηση σε ό,τι αφορά στα ερωτικά σου ζητήματα. Πιο συγκεκριμένα, αυτή είναι μια περίοδος κατά την οποία θέματα που μέχρι τώρα θεωρούσες ότι έχουν τακτοποιηθεί και λήξει, εμφανίζονται και πάλι μπροστά σου για να τα επεξεργαστείς και να τα διαχειριστείς. Καλό είναι αφενός να εμπιστευτείς το ένστικτό σου και αφετέρου οι συζητήσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει να μη γίνουν γύρω στις 9 του μήνα, γιατί το κλίμα θα είναι τεταμένο τότε. Αν μπείτε παρ’ όλα αυτά στη διαδικασία να συζητήσετε εκείνες τις μέρες, δεν θα βγαίνει απαραίτητα το ίδιο νόημα και από τις δυο πλευρές. Αξιοποίησε, λοιπόν, τις υπόλοιπες ημέρες του μήνα (πλην του διαστήματος 8/10-10/10) για να συλλέξεις περισσότερες πληροφορίες και να σκεφτείς πώς να δράσεις καλύτερα. Μάθε συγκεκριμένες πληροφορίες για σένα, το ταίρι σου και την συναστρία σας καλώντας τον αστρολόγο στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο.


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.