astropedia.gr

ΤΟΞΟΤΗΣ
ΓΕΝΙΚΑ  

Ο Ερμής ευθυδρομεί στις 2 Οκτωβρίου, παραμένοντας στην Παρθένο μέχρι τις 11 του μήνα και αυτό σου δίνει την δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις και να φέρεις ξανά σε ισορροπία θέματα που έχουν να κάνουν με την εργασία και την καριέρα σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σου. Από τις 11 του μήνα, ο Ερμής περνά στον Ζυγό και μέχρι να βγει ο μήνας μπορείς λοιπόν να εστιάσεις εκ νέου και με ανανεωμένο βλέμμα πάνω στα επαγγελματικά σου σχέδια, αλλά και να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες με πρόσωπα που θα σου φανούν ενδιαφέροντα και χρήσιμα στο μέλλον. Μια σημαντική είδηση έρχεται τις δύο τελευταίες μέρες του μήνα, καθώς ο Ερμής περνώντας στον Σκορπιό ενεργοποιεί εξελίξεις που μέχρι τώρα έτρεχαν στο παρασκήνιο…

Η Αφροδίτη μέχρι τις 23 του μήνα διέρχεται το ζώδιο του Ζυγού και σε βοηθά να αξιοποιήσεις τον χρόνο αλλά και τις γνωριμίες σου για να προωθήσεις τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σου, ενώ παράλληλα γίνεσαι πιο μαγνητικός και αποκτάς νέους φίλους. Από τις 23 του μήνα και μετά, ο πλανήτης της έλξης περνά στον Σκορπιό και πλέον το ενδιαφέρον σου για την συναισθηματική και ερωτική σου ζωή σε πάει βαθύτερα και σε κάνει να σκεφτείς κρυφές πτυχές του μυαλού σου.

Ο Άρης συνεχίζει την διαδρομή του από το ζώδιο των Διδύμων και αυτόν τον μήνα και εσύ διατηρείς την ενέργεια και την αποφασιστικότητά σου για να δράσεις και να κάνεις σημαντικά βήματα που έχουν να κάνουν με την σταθερή σου σχέση ή με μια σημαντική σου συνεργασία. Φρόντισε να είσαι απόλυτα σίγουρος όμως για τις κινήσεις σου, καθώς στα τέλη του μήνα, ο Άρης θα γυρίσει ανάδρομος και θα χρειαστεί ίσως να επανεξετάσεις τις αποφάσεις σου και να αναδιοργανώσεις την δράση σου κατά τον επόμενο μήνα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ  
Η Πανσέληνος στις 9 του μήνα στον Κριό σε επηρεάζει, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου, σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα παιδιά σου, αλλά και με τον τρόπο που εκδηλώνεις τον πραγματικό σου εαυτό στην καθημερινή σου ζωή και σε ωθεί να μιλήσεις περισσότερο, να φλερτάρεις και να διασκεδάσεις. Η νέα Σελήνη και ταυτόχρονα ηλιακή έκλειψη στις 25 του μήνα συμβαίνει στην δεύτερη μοίρα του Σκορπιού και εφόσον είναι ταυτόχρονα ενεργοποιημένοι στον ατομικό σου χάρτη και άλλοι παράγοντες, φέρνει μια σημαντική αλλαγή που γίνεται σε ένα υποσυνείδητο επίπεδο, πολλά πράγματα μέσα σου αλλάζουν και αυτό μπορεί να σου δημιουργεί επιπλέον άγχος ή να τονίζει τις φοβίες σου, καθώς τώρα γίνεται μια βαθιά μεταμόρφωση που θα επηρεάσει αργότερα τις σημαντικές σου αποφάσεις. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενή πορείας εδώ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Το πρώτο κομμάτι του μήνα έχει εξελίξεις στην επαγγελματική σου ζωή και θα χρειαστεί να κάνεις πολλές συνεννοήσεις, επαφές και προσαρμογές για να λειτουργήσουν τα πράγματα σωστά, αλλά όσο προχωρά ο μήνας, τόσο θα βλέπεις να δημιουργείται ο χώρος, ο χρόνος και οι ευκαιρίες για να προωθήσεις την δική σου προσωπική ατζέντα και να επεκτείνεις την σφαίρα επιρροής σου. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να προλάβεις εσύ τις εξελίξεις!

ΕΡΩΤΙΚΑ
Ο μήνας δημιουργεί ένα ευχάριστο, φιλικό κλίμα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ωστόσο, στο χέρι σου είναι να εκδηλωθείς και να περάσεις στο επόμενο βήμα. Επίσης, δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ενδιαφέρουσες περιπτώσεις μέσα από το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίες θα σε κάνουν σίγουρα να αισθανθείς καλά. Δεν αποκλείεται μάλιστα αυτήν την περίοδο ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον να εκδηλώσει πιο τρυφερά συναισθήματα και προσωπικό ενδιαφέρον για εσένα, κάτι που θα πρέπει όμως να το αξιολογήσεις ως προς την προοπτική για μελλοντική εξέλιξη μαζί με τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο.


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.