astropedia.gr

ΤΑΥΡΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ  

Ο Ερμής ευθυδρομεί στις 2 Οκτωβρίου, παραμένοντας στην Παρθένο μέχρι τις 11 του μήνα και αυτό σου δίνει την δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις και να φέρεις ξανά σε ισορροπία θέματα που έχουν να κάνουν με τα προσωπικά σου σχέδια, με τα παιδιά σου ή με κάποιο φλερτ/γνωριμία που δεν πήγε τόσο καλά στην αρχή.  Από τις 11 του μήνα, ο Ερμής περνά στον Ζυγό και μέχρι να βγει ο μήνας μπορείς λοιπόν να ασχοληθείς πιο αποτελεσματικά με την καθημερινότητά σου, το πρόγραμμά σου και την δουλειά σου, δίνοντας βάση στην καλή επικοινωνία και στην πρακτική εφαρμογή των ιδεών σου. Μια σημαντική είδηση έρχεται τις δύο τελευταίες μέρες του μήνα, καθώς ο Ερμής περνώντας στον Σκορπιό ενεργοποιεί εξελίξεις και κινητικότητα στον τομέα που αφορά τις συνεργασίες σου ή την σταθερή σου σχέση.

Ο κυβερνήτης σου μέχρι τις 23 του μήνα διέρχεται το ζώδιο του Ζυγού και αυτό σου δίνει το πλεονέκτημα να ξεχωρίσεις στην εργασία σου, μέσα από βελτίωση και αναβάθμιση του τρόπου που μέχρι τώρα λειτουργείς, αλλά και να δεις θετικές εξελίξεις να συμβαίνουν γύρω σου στην καθημερινότητά σου και να βρεις τρόπους να φέρεις σε αρμονία την πνευματική και την σωματική σου υγεία.  Από τις 23 του μήνα και μετά, ο πλανήτης της έλξης περνά στον Σκορπιό και πλέον το παιχνίδι παίζεται στον τομέα των αισθηματικών, η επιρροή σου αυξάνεται πάνω στον σύντροφο και μπορείς να περάσεις όμορφες και απολαυστικές στιγμές μαζί του.

Ο Άρης συνεχίζει την διαδρομή του από το ζώδιο των Διδύμων και αυτόν τον μήνα και εσύ διατηρείς την ενέργεια και την αποφασιστικότητά σου για να δράσεις και να κάνεις σημαντικά βήματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου και με την αυτοπεποίθησή σου. Φρόντισε να είσαι απόλυτα σίγουρος όμως για τις κινήσεις σου, καθώς στα τέλη του μήνα, ο Άρης θα γυρίσει ανάδρομος και θα χρειαστεί ίσως να επανεξετάσεις τις αποφάσεις σου και να αναδιοργανώσεις την δράση σου κατά τον επόμενο μήνα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ  

Η Πανσέληνος στις 9 του μήνα στον Κριό σε επηρεάζει, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου, σε θέματα φόβων και κρυφών εχθρών και η περίοδος αυξάνει το άγχος σου. Η νέα Σελήνη και ταυτόχρονα ηλιακή έκλειψη στις 25 του μήνα συμβαίνει απέναντί σου, στην δεύτερη μοίρα του Σκορπιού και εφόσον είναι ταυτόχρονα ενεργοποιημένοι στον ατομικό σου χάρτη και άλλοι παράγοντες, φέρνει μια σημαντική αλλαγή στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών και τώρα γίνεται μια βαθιά μεταμόρφωση σε αυτούς τους τομείς.  
Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενή πορείας εδώ.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Οι συνεργασίες σου είναι στο επίκεντρο το μήνα και υπάρχει μια βαθιά μεταβολή στις σχέσεις και στις συνθήκες, που ίσως να μην την περιμένεις. Η καθημερινότητα σου στην εργασία έχει πίεση και ευθύνες που μπορείς όμως να φέρεις εις πέρας και να δεις και το πορτοφόλι σου να μεγαλώνει, μαζί με την αξία σου στην επαγγελματική αρένα. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να προλάβεις εσύ τις εξελίξεις!

ΕΡΩΤΙΚΑ
Πρόκειται για μια περίοδο κατά την οποία δίνεις μεγαλύτερη σημασία στις λεπτομέρειες της σχέσης και θέλεις να φωτίσεις ακόμη και την παραμικρή «σκιά» που μπορεί να βαραίνει το αισθηματικό σου κομμάτι. Ο σύντροφός σου μοιάζει επικεντρωμένος στα εργασιακά του ζητήματα. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να κρύβει κάτι από εσένα και ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, θα σε διαφωτίσει σχετικά με το τι ακριβώς συμβαίνει. Ο μήνας -στο μεγαλύτερο μέρος του τουλάχιστον- δεν είναι ο πιο ρομαντικός, αλλά υπάρχουν ευκαιρίες να βελτιώσεις την σχέση σου και να ομορφύνεις την καθημερινότητά σου χάρη στην ευεργετική παρουσία του συντρόφου σου. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να δημιουργηθεί φλερτ στον εργασιακό σου χώρο ή γενικά με κάποιο άτομο με το οποίο συνδέεσαι επαγγελματικά με κάποιο τρόπο.


Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.