astropedia.gr

ΖΥΓΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ  

Ο Ερμής ευθυδρομεί στις 2 Οκτωβρίου, παραμένοντας στην Παρθένο μέχρι τις 11 του μήνα και αυτό σου δίνει την δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις και να φέρεις ξανά σε ισορροπία θέματα που έχουν να κάνουν με το υποσυνείδητο και τους κρυφούς σου φόβους, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σου. Από τις 11 του μήνα, ο Ερμής περνά στο ζώδιό σου και μέχρι να βγει ο μήνας μπορείς λοιπόν να είσαι πιο ανοιχτός και επικοινωνιακός, ο λόγος σου μετράει και περνάει και μπορείς να επηρεάσεις αυτούς που θέλεις. Τώρα μπορείς να κάνεις επίσης μια σημαντική αγορά. Μια είδηση έρχεται τις δύο τελευταίες μέρες του μήνα, καθώς ο Ερμής περνώντας στον Σκορπιό ενεργοποιεί εξελίξεις και κινητικότητα στον τομέα των οικονομικών.

Η Αφροδίτη μέχρι τις 23 του μήνα βρίσκεται στο ζώδιό σου και συνεχίζει να σου χαρίζει γοητεία, πειθώ και μαγνητισμό και σίγουρα επωφελείσαι από το ενδιαφέρον των άλλων και ανεβαίνεις ψυχολογικά. Από τις 23 του μήνα και μετά, ο πλανήτης της έλξης περνά στον Σκορπιό και η περίοδος αυτή αρχίζει να τονώνει το πορτοφόλι σου και βλέπεις τα οικονομικά σου να  παίρνουν τα πάνω τους, ενώ παράλληλα αρχίζεις να σκέφτεσαι την πιθανότητα να εκμεταλλευτείς πρακτικά ένα δημιουργικό σου ταλέντο ή χόμπι.  

Ο Άρης συνεχίζει την διαδρομή του από το ζώδιο των Διδύμων και αυτόν τον μήνα και εσύ διατηρείς την ενέργεια και την αποφασιστικότητά σου για να δράσεις και να κάνεις σημαντικά βήματα που έχουν να κάνουν με τα μελλοντικά σου πλάνα, την περεταίρω μόρφωσή σου ή γύρω από θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό. Φρόντισε να είσαι απόλυτα σίγουρος όμως για τις κινήσεις σου, καθώς στα τέλη του μήνα, ο Άρης θα γυρίσει ανάδρομος και θα χρειαστεί ίσως να επανεξετάσεις τις αποφάσεις σου και να αναδιοργανώσεις την δράση σου κατά τον επόμενο μήνα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Η Πανσέληνος στις 9 του μήνα γίνεται απέναντί σου και σε επηρεάζει, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου, σε θέματα που έχουν να κάνουν με σχέσεις και συνεργασίες. Η νέα Σελήνη και ταυτόχρονα ηλιακή έκλειψη στις 25 του μήνα συμβαίνει στην δεύτερη μοίρα του Σκορπιού και εφόσον είναι ταυτόχρονα ενεργοποιημένοι στον ατομικό σου χάρτη και άλλοι παράγοντες, φέρνει μια σημαντική αλλαγή στα οικονομικά σου, στους σταθερούς πόρους που έχεις, στην γενικότερη αυτοπεποίθηση και αξία που δίνεις στον εαυτό σου και στα ταλέντα σου και τώρα γίνεται μια βαθιά μεταμόρφωση σε αυτούς τους τομείς. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενή πορείας εδώ.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Μην ανοίγεις υπερβολικά τα φτερά σου αυτόν τον μήνα, μιας και οι συνθήκες φαίνονται υποστηρικτές και θετικές, αλλά ακόμη δεν είναι η ώρα για να κάνεις αυτό το πολύ σημαντικό βήμα και να αλλάξεις τα δεδομένα. Τα οικονομικά σου περνάνε σε μια καλύτερη φάση όμως και η καθημερινότητα στην δουλειά σου, σε βοηθά να εντοπίσεις τι είναι αυτό που πρέπει να αλλάξεις εδώ και τώρα, προτού κάνεις το επόμενο μεγάλο σου βήμα. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να προλάβεις εσύ τις εξελίξεις!

ΕΡΩΤΙΚΑ
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα είναι δεδομένο ότι η γοητεία σου θα εκτοξευθεί στα ύψη, θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου και αν είσαι μόνος, τώρα είναι η στιγμή που θα μπορούσες να κάνεις μια ενδιαφέρουσα και συναρπαστική γνωριμία. Αν βρίσκεσαι ήδη σε σχέση, τώρα είναι η στιγμή που θα μπορέσεις να βελτιώσεις την αλληλεπίδρασή σου με τον σύντροφό σου και να κάνεις τα πράγματα πολύ πιο παθιασμένα και συναρπαστικά. Προσπάθησε, όμως, να μετριάσεις την κτητικότητά σου και τον εξουσιαστικό σου χαρακτήρα κατά τα τέλη του μήνα, γιατί το ταίρι σου μπορεί να αισθανθεί ότι το αδικείς και να επαναστατήσει! Μάθε συγκεκριμένες πληροφορίες για σένα, το ταίρι σου και την συναστρία σας καλώντας τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο.


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.