astropedia.gr

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ  

Ο Ερμής ευθυδρομεί στις 2 Οκτωβρίου, παραμένοντας στην Παρθένο μέχρι τις 11 του μήνα και αυτό σου δίνει την δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις και να φέρεις ξανά σε ισορροπία θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου, αλλά και με το κατά πόσο υπάρχει ικανοποίηση στην ερωτική σου ζωή με τον σταθερό σου σύντροφο. Από τις 11 του μήνα, ο Ερμής περνά στον Ζυγό και μέχρι να βγει ο μήνας μπορείς λοιπόν να σκεφτείς με διαφορετικό βλέμμα την φιλοσοφία και το σκεπτικό που εφαρμόζεις στην ζωή σου και κατά πόσο αυτό χρειάζεται να έρθει σε ισορροπία με τις απόψεις των άλλων, ώστε να μην είσαι τελικά εσύ ο απόλυτος. Μια σημαντική είδηση έρχεται τις δύο τελευταίες μέρες του μήνα, καθώς ο Ερμής περνώντας στον Σκορπιό ενεργοποιεί εξελίξεις και κινητικότητα στον τομέα της καριέρας σου.

Η Αφροδίτη μέχρι τις 23 του μήνα διέρχεται το ζώδιο του Ζυγού και αυτό αυξάνει τις πιθανότητες να έρθεις σε αρμονική επαφή και να ενωθείς δημιουργικά με πρόσωπα που βρίσκονται στο εξωτερικό ή να απολαύσεις ένα ταξίδι που θα σε κάνει να νιώσεις όμορφα. Από τις 23 του μήνα και μετά, ο πλανήτης της έλξης περνά στον Σκορπιό και πλέον η εργασία και η καριέρα σου αρχίζουν να σου δίνουν μεγαλύτερη ικανοποίηση και οι ευκαιρίες για εξέλιξη, προαγωγή ή άνοδο με κάποιο τρόπο είναι στο χέρι σου.

Ο Άρης συνεχίζει την διαδρομή του από το ζώδιο των Διδύμων και αυτόν τον μήνα και εσύ διατηρείς την ενέργεια και την αποφασιστικότητά σου για να δράσεις και να κάνεις σημαντικά βήματα που έχουν να κάνουν με τα προσωπικά σου σχέδια, τα ρομαντικά σου ενδιαφέροντα ή ακόμη και με τα παιδιά σου, αν είσαι γονέας. Φρόντισε να είσαι απόλυτα σίγουρος όμως για τις κινήσεις σου, καθώς στα τέλη του μήνα, ο Άρης θα γυρίσει ανάδρομος και θα χρειαστεί ίσως να επανεξετάσεις τις αποφάσεις σου και να αναδιοργανώσεις την δράση σου κατά τον επόμενο μήνα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η Πανσέληνος στις 9 του μήνα στον Κριό σε επηρεάζει, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου, σε θέματα επικοινωνίας, μετακινήσεων και στις σχέσεις σου με αδέλφια και στενούς συγγενείς. Η νέα Σελήνη και ταυτόχρονα ηλιακή έκλειψη στις 25 του μήνα συμβαίνει στην δεύτερη μοίρα του Σκορπιού και εφόσον είναι ταυτόχρονα ενεργοποιημένοι στον ατομικό σου χάρτη και άλλοι παράγοντες, φέρνει μια σημαντική αλλαγή στην καριέρα σου, οι επαγγελματικές εξελίξεις φέρνουν καινούργια δεδομένα, η κοινωνική σου θέση αλλάζει ή ακόμη κάτι μπορεί να σε απασχολήσει σχετικά με έναν από τους γονείς σου ή με τον γάμο σου, καθώς τώρα γίνεται μια βαθιά μεταμόρφωση σε αυτούς τους τομείς.   
Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενή πορείας εδώ.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η σωστή επικοινωνία και η καλή συνεννόηση με συνεργάτες ή γενικότερα με άτομα που έχουν να κάνουν άμεσα ή έμμεσα με την δουλειά σου είναι κάτι πολύ σημαντικό αυτόν τον μήνα και πάνω σε αυτό θα βασιστούν και οι υπόλοιπες εξελίξεις που μπορείς να περιμένεις στην εργασία σου αυτόν τον μήνα. Κάτι σημαντικό αλλάζει ή πάει να αλλάξει και το βλέμμα σου είναι στραμμένο προς στο μέλλον. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να προλάβεις εσύ τις εξελίξεις!

ΕΡΩΤΙΚΑ

Αυτόν τον μήνα έχεις μια πιο φιλοσοφική θεώρηση της σχέσης σου και φτάνεις στο σημείο να καταλάβεις βαθύτερα τον σύντροφό σου και να ανακαλύψεις τον κρυμμένο λόγο για τον οποίο κάνει αυτά που κάνει. Αν δεν μπορέσεις να το κάνεις μόνος σου, ο αστρολόγος σου στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, θα σε βοηθήσει και θα σε οδηγήσει στις λεπτομέρειες αυτές που κάνουν την διαφορά. Γενικά, είναι μια περίοδος κατά την οποία έλκεσαι από φιλοσοφημένους, καλλιεργημένους, διανοούμενους τύπους. Οτιδήποτε σε διεγείρει πνευματικά αφυπνίζει την σεξουαλικότητά σου και οδηγεί σε σαρκικές απολαύσεις. Ταυτόχρονα, σχέσεις εξ’ αποστάσεως ή με πρόσωπα από μακρινά μέρη αυτόν τον μήνα θα διαδραματίσουν έναν σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις της προσωπικής σου ζωής.


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.