astropedia.gr

ΚΡΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ  

Ο Ερμής ευθυδρομεί στις 2 Οκτωβρίου, παραμένοντας στην Παρθένο μέχρι τις 11 του μήνα και αυτό σου δίνει την δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις και να φέρεις ξανά σε ισορροπία θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα, την δουλειά σου, τις υποχρεώσεις σου και την υγεία σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου. Από τις 11 του μήνα, ο Ερμής περνά στον Ζυγό και μέχρι να βγει ο μήνας μπορείς λοιπόν να επικοινωνήσεις καλύτερα με τον σύντροφο, να συνεννοηθείς πρακτικά και αποτελεσματικά με τον συνεργάτη σου ή να κλείσεις ενδιαφέρουσες συμφωνίες. Μια σημαντική είδηση έρχεται τις δύο τελευταίες μέρες του μήνα, καθώς ο Ερμής περνώντας στον Σκορπιό ενεργοποιεί εξελίξεις και κινητικότητα στον τομέα που έχει να κάνει με τα οικονομικά σου, αλλά και με τις κρυφές σκέψεις του συντρόφου σου.

Η Αφροδίτη μέχρι τις 23 του μήνα διέρχεται το ζώδιο του Ζυγού και παραμένοντας απέναντί σου δίνει πολλές ευκαιρίες να ασχοληθείς με την σταθερή σου σχέση και να βελτιώσεις την επαφή σου με τον σύντροφο, ο οποίος όμως έχει να σου πει πολλά πράγματα που ίσως δεν θα ήθελες να ακούσεις. Από τις 23 του μήνα και μετά, ο πλανήτης της έλξης περνά στον Σκορπιό και πλέον αρχίζεις να βλέπεις μια σημαντική άνοδο στα οικονομικά σου και να βρίσκεις τις λύσεις που χρειάζεσαι.

Ο κυβερνήτης σου συνεχίζει την διαδρομή του από το ζώδιο των Διδύμων και αυτόν τον μήνα και εσύ διατηρείς την ενέργεια και την αποφασιστικότητά σου για να δράσεις και να κάνεις σημαντικά βήματα που έχουν να κάνουν με την επικοινωνία σου, τις μετακινήσεις σου, αλλά και με την σχέση σου με αδέλφια και στενούς συγγενείς. Φρόντισε να είσαι απόλυτα σίγουρος όμως για τις κινήσεις σου, καθώς στα τέλη του μήνα, ο Άρης θα γυρίσει ανάδρομος και θα χρειαστεί ίσως να επανεξετάσεις τις αποφάσεις σου και να αναδιοργανώσεις την δράση σου κατά τον επόμενο μήνα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Η Πανσέληνος στις 9 του μήνα στο ζώδιό σου σε επηρεάζει, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, σε θέματα που έχουν να κάνουν με την εμφάνισή σου, τις σημαντικές αποφάσεις που παίρνεις, αλλά και τις σχέσεις σου. Η νέα Σελήνη και ταυτόχρονα ηλιακή έκλειψη στις 25 του μήνα συμβαίνει στην δεύτερη μοίρα του Σκορπιού και εφόσον είναι ταυτόχρονα ενεργοποιημένοι στον ατομικό σου χάρτη και άλλοι παράγοντες, φέρνει μια σημαντική αλλαγή στα οικονομικά σου και αλλάζει πλήρως τον τρόπο που συνδιαλέγεσαι με τους άλλους καθώς συμβαίνει τώρα μια βαθιά μεταμόρφωση.  
Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενή πορείας εδώ.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Μια σημαντική ευκαιρία-πρόκληση εμφανίζεται αυτόν τον μήνα και θα χρειαστεί να κάνεις τις σωστές κινήσεις σε θέματα οικονομικά ή να πάρεις την απόφαση να κάνεις μια σημαντική επένδυση. Στα επαγγελματικά σου, οι καταστάσεις συνεχίζουν να σε ευνοούν, τώρα όμως είναι μια περίοδος αλλαγής και ανανέωσης σε ρουτίνες και μοτίβα που μέχρι τώρα λειτουργούσαν, αλλά πλέον χρειάζεται να προσαρμοστούν στην τρέχουσα πραγματικότητα και στα μελλοντικά σου σχέδια. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να προλάβεις εσύ τις εξελίξεις!

ΕΡΩΤΙΚΑ
Με την Αφροδίτη απέναντί σου για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, οι αισθηματικές σου υποθέσεις παίρνουν τα πάνω τους και έρχονται δυναμικά στο προσκήνιο. Πιο συγκεκριμένα, τώρα βλέπεις τον σύντροφό σου να αλλάζει στάση, να γίνεται πιο δοτικός και να εκδηλώνει περισσότερο το ενδιαφέρον του προς εσένα. Αυτό θα συμβεί με τον δικό του τρόπο όμως και μια πιθανή εκδοχή είναι να δεις τον σύντροφό σου να προσπαθεί να σε τσεκάρει ή να διορθώνει τις κινήσεις σου, κάτι που σίγουρα θα γίνει εκνευριστικό κάποια στιγμή. Πάντως, σε γενικές γραμμές η ερωτική σου ζωή βελτιώνεται σημαντικά και σου παρουσιάζονται αρκετές ευκαιρίες για μια υγιή και ισορροπημένη σχέση. Μην μένεις όμως στα γενικά! Μάθε συγκεκριμένες πληροφορίες για σένα, το ταίρι σου και την συναστρία σας καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο.


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.