astropedia.gr

ΔΙΔΥΜΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ  

Ο Ερμής ευθυδρομεί στις 2 Οκτωβρίου, παραμένοντας στην Παρθένο μέχρι τις 11 του μήνα και αυτό σου δίνει την δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις και να φέρεις ξανά σε ισορροπία θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι, την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου. Από τις 11 του μήνα, ο κυβερνήτης σου περνά στον Ζυγό και μέχρι να βγει ο μήνας μπορείς λοιπόν να μετακινηθείς, να επικοινωνήσεις και να εκδηλώσεις τον ανέμελο και παιχνιδιάρη εαυτό σου, φλερτάροντας ή προωθώντας τα δημιουργικά σου προσωπικά σχέδια. Μια σημαντική είδηση έρχεται τις δύο τελευταίες μέρες του μήνα, καθώς ο Ερμής περνώντας στον Σκορπιό ενεργοποιεί εξελίξεις και κινητικότητα στον τομέα της καθημερινότητας, της εργασίας και της υγείας.

Η Αφροδίτη μέχρι τις 23 του μήνα διέρχεται το ζώδιο του Ζυγού και αυτό σε κάνει ακαταμάχητο στις κοινωνικές σου επαφές, ενώ το φλερτ και ο ρομαντισμός θα πρέπει να είναι στα φόρτε του και σε ημερήσια διάταξη, καθώς κάνεις δεν μπορεί τώρα να σου αρνηθεί τίποτα. Από τις 23 του μήνα και μετά, ο πλανήτης της έλξης περνά στον Σκορπιό και η εύνοια ή οι διευκολύνσεις μεταφέρονται στον εργασιακό τομέα, όπου η καθημερινότητά σου γίνεται πιο εύκολη και πιο ευχάριστη.

Ο Άρης συνεχίζει την διαδρομή του από το ζώδιό σου και αυτόν τον μήνα και εσύ διατηρείς την ενέργεια και την αποφασιστικότητά σου για να δράσεις και να κάνεις σημαντικά βήματα που διαμορφώνουν το μέλλον σου σε πολλούς τομείς. Ενδέχεται όμως να υπάρξουν προστριβές και νεύρα που οφείλονται σε βιασύνη, άγχος ή συσσωρευμένη ένταση. Φρόντισε να είσαι απόλυτα σίγουρος όμως για τις κινήσεις σου, καθώς στα τέλη του μήνα, ο Άρης θα γυρίσει ανάδρομος και θα χρειαστεί ίσως να επανεξετάσεις τις αποφάσεις σου και να αναδιοργανώσεις την δράση σου κατά τον επόμενο μήνα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Η Πανσέληνος στις 9 του μήνα στον Κριό σε επηρεάζει, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου, στις φιλικές σου σχέσεις και στα επαγγελματικά σου σχέδια. Η νέα Σελήνη και ταυτόχρονα ηλιακή έκλειψη στις 25 του μήνα συμβαίνει στην δεύτερη μοίρα του Σκορπιού και εφόσον είναι ταυτόχρονα ενεργοποιημένοι στον ατομικό σου χάρτη και άλλοι παράγοντες, φέρνει μια σημαντική αλλαγή στην καθημερινότητά σου, την υγεία σου και την εργασία σου και τώρα γίνεται μια βαθιά μεταμόρφωση σε αυτούς τους τομείς. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενή πορείας εδώ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Είναι μια δυναμική περίοδος σε όλους τους τομείς, πολύ περισσότερο στην επαγγελματική σου δράση και στις πρωτοβουλίες που παίρνεις, οι οποίες μπορούν να σε οδηγήσουν ψηλά, αρκεί βέβαια να έχεις επεξεργαστεί σωστά και με ψυχραιμία τις κινήσεις και τις αποφάσεις σου. Οι εντάσεις και το άγχος στην καριέρα σου δεν πρόκειται να σε καταβάλουν ή να σε απομακρύνουν από τον στόχο σου. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να προλάβεις εσύ τις εξελίξεις!

ΕΡΩΤΙΚΑ

Σχεδόν ολόκληρο τον μήνα η Αφροδίτη διελαύνει από τον πέμπτο σου ηλιακό οίκο και, έτσι, ευνοούνται τα αισθηματικά σου ζητήματα. Μάλιστα, σου δίνεται η δυνατότητα να τονώσεις τη φλόγα στην υπάρχουσα σχέση σου και να επαναφέρεις το ερωτικό και σεξουαλικό ενδιαφέρον του συντρόφου σου για εσένα. Η περίοδος σε ανανεώνει αρκετά, σου δημιουργεί ευχάριστη και ανέμελη διάθεση και γενικότερα υπάρχουν θετική ροή του συναισθήματος και απρόσκοπτες εξελίξεις. Αν είσαι μόνος, ο μήνας δίνει ευκαιρίες να κινηθείς εκτός της πεπατημένης, να κάνεις γνωριμίες που θα σε κάνουν να περάσεις πολύ όμορφα ή ακόμη και να ζήσεις έναν ξέφρενο έρωτα γεμάτο ενθουσιασμό ο οποίος θα θυμίζει τα εφηβικά σου χρόνια. Αν θα υπάρχει προοπτική για σχέση, αυτό θα το μάθεις από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο.


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.